Skip to main content

Zgradite svoj posel z Daikinom

Daikin ponuja vrhunske rešitve za toplotne črpalke, klimatske naprave in prezračevanje. Zaradi povečanega povpraševanja in prepoznavnosti naših rešitev, vas vabimo, da postanete del strokovno usposobljene ekipe monterjev. Kot del skupine monterjev boste imeli na voljo strokovno podporo in dostop do tehnoloških inovacij.

 

Inovacije

Odkrijte, kako z vodilnimi tehnologijami izboljšujemo kakovost vašega življenja

Preberite več

Prisotni v 16 državah v EU

Dober odnos s stranko temelji na zaupanju. Daikin Central Europe ponuja največjo regionalno prodajno in servisno mrežo v industriji HVAC-R.

Preberite več

Zavezani varnemu in zdravemu okolju

Kot vodilni v industriji HVAC-R* prispevamo k visoki kakovosti življenja, udobju, zanesljivi infrastrukturi, prehranski varnosti in gospodarski rasti v najrazličnejših panogah.

Preberite več

Globalni igralec, ki deluje lokalno

Daikin je globalna blagovna znamka, ki izpolnjuje potrebe svojih lokalnih trgov.

Preberite več

Postanite naš partner

Postanite del partnerske mreže monterjev Daikinovih toplotnih črpalk, klimatskih naprav in rešitev za prezračevanje.

Prijavite se zdaj! Kot naš partner boste deležni strokovne podpore in dostopa do tehnoloških inovacij. 

Moški z zaščitno čelado pri delu z Daikinovo enoto.
Daikin Service Games 2023

Daikin Service Games 2023

Preizkusite svoje znanje in spretnosti ter se pomerite s kolegi iz industrije! Z veliko znanja in predvsem praktičnimi veščinami boste imeli zmagovalci na Daikin Service Games priložnost, da se uvrstite na Daikin Europe Service Games v Belgijo, od koder se lahko nato še kvalificirate na Daikin Global Service Games na Japonskem.

bg-image

Spoznajte našega super heroja: Vračanje toplote VRV 5

Rešitev upravljanja klime naslednje generacije, namensko zasnovana za podporo razogljičenju stavb.

Nov sistem vračanja toplote VRV 5 ima vgrajene dinamične super moči, ki zagotavljajo najvišjo raven udobja in prilagodljivosti hkrati z občutnim znižanjem okoljskega odtisa stavb.

Daikin Business Portal

Naš spletni poslovni portal vam nudi takojšen dostop do vseh podatkov in orodij, ki jih potrebujete pri montaži. Od priročnikov in predstavitev do videov in izbrane programske opreme, uporabite ta zmogljivi iskalnik kot orodje za odgovarjanje na vprašanja in za podporo pri vašem delu.

Programska oprema za izbiro multi split opreme

Za uporabo enostavno na spletu zasnovano izbirno orodje za našo serijo multi split opreme. Omogoča izbiro najprimernejšega sistema v skladu z individualnimi potrebami posameznega uporabnika.

Preverite ZDAJ

bg-image

Podajte se na ogled našega virtualnega

izkustvenega središča

bg-image

Stand By Me

Daikin je številka ena med mnogimi potrošniki, ki prisegajo na kvalitetne in sodobne sisteme ogrevanja in ohlajanja. Tudi med monterji Daikin uživa ugled, kar nikakor ni naključje. In prav z mislijo nanje in seveda na zadovoljne stranke, so pri podjetju Daikin oblikovali spletno platformo Stand By Me, sistem, ki povezuje različna orodja in omogoča ugodnosti tako za same monterje, kot tudi končne uporabnike. Ta bistveno poenostavi prenos informacij, predvsem pa monterju zagotavljajo več posla.

Home Comfort Expert

Postanite Home Comfort Expert in izkoristite prednosti za vas in vaše stranke!

bg-image

Tri nove vodilne naprave

bg-image

Servisna akademija

Servisna akademija Daikin ponuja individualne poti za učenje, ki pokrivajo vse servisne primere za izdelke Daikin. Naš cilj je zagotavljanje boljše storitve na kraju samem, da boste lažje širili svoj posel.

bg-image

Rešitve kakovosti zraka v zaprtih prostorih in prezračevanja

Pri načrtovanju gradnje novih stavb je treba upoštevati številne dejavnike. Poleg strukturalnih dejavnikov obstajajo tudi vprašanja ogrevanja, hlajenja ter dejavnik, ki je pogosto prezrt: kakovost zraka v zaprtih prostorih. Ta je pomemben za zdravje vseh nas.

Najširše omrežje v Evropi

Daikin Europe, ustanovljen v Evropi pred več kot 45 leti, razpolaga z izkušnjami in omrežjem za ustvarjanje inovativnih rešitev ogrevanja in klimatiziranja zraka. Razpolagamo s poznavanjem tržišča in z viri, da lahko zadostimo vašim potrebam. Z našim lastnim Evropskim razvojnim središčem (European Development Centre) in osredotočanjem na energetsko učinkovite izdelke ustvarjamo klimatske rešitve v Evropi za Evropo.

bg-image

Ohišje z nizko ravnijo hrupa

Izpolnite stroge zahteve glede ravni hrupa in hkrati zvišajte prilagodljivost uporabe toplotnih črpalk Sky Air in VRV zahvaljujoč znižanju zvočne moči do 10 dB(A)​

  • Posebej zasnovano za toplotne črpalke Sky Air in VRV​
  • Tovarniško preizkušeni podatki za hrup, zmogljivost in učinkovitost
  • Brez potrebnih dodatnih izračunov

Rešitve za vse klimatske zahteve

Pri Daikinu nudimo največjo izbiro rešitev ogrevanja in hlajenja, ki ustrezajo vsem okoljem in osebnim željam. Odkrijte več o razpoložljivih možnostih, tako da izberete vrsto uporabe.

Bodite na tekočem z industrijskimi novicami

Poiščite več informacij

Oglejte si naš virtualni razstavni prostor

Potrebujete pomoč?

Poiščite več informacij

Potrebujete pomoč?

Poiščite več informacij

Potrebujete pomoč?

Rabim pomoč?