Skip to main content

Vodilni na področju rešitev klimatiziranja zraka

Zahvaljujoč široki ponudbi naših energijsko varčnih klimatskih naprav boste lahko vedno odkrili rešitev ogrevanja in hlajenja, ki ustreza vašim potrebam.

klimatiziranje zraka z energijsko varčnimi tehnologijami za prihodnost
klimatiziranje zraka z energijsko varčnimi tehnologijami za prihodnost

Energetsko varčne tehnologije za prihodnost

Naše rešitve hlajenja se uvrščajo med rešitve z oznakami za najvišjo energetsko učinkovitost na tržišču. Zaradi posebnega poudarka na obnovljivi energiji in inovativnih tehnologijah, kot sta naš inverter in rekuperacija toplote, boste deležni koristi celostne rešitve, ki zvišuje donosnost vaše naložbe. Naša predanost razvoju energetsko učinkovitih rešitev klimatizacije ne le zagotavlja, da Daikinove enote ustrezajo, temveč so tudi več let naprednejše od zakonsko predpisanih standardov.

Klimatiziranje zraka, odlična zasnova, Emura

Dobra zasnova je neopazna

Zahvaljujoč našemu širokemu izboru notranjih enot in možnosti zasnove boste vedno našli rešitev za klimatiziranje zraka, ki ustreza vašemu interjerju.

Klimatiziranje zraka, optimalno udobje
Klimatiziranje zraka, optimalno udobje

Vaše udobje je naša prioriteta

Naše klimatske naprave počnejo mnogo več, kot samo hladijo zrak. Skrbno uravnavajo temperaturo in moč ogrevanja, nivo vlažnosti in čistoče zraka ter s tem zagotavljajo najudobnejše ozračje v zaprtem prostoru.

elementi za upravljanje klimatske naprave
elementi za upravljanje klimatske naprave

Z lahkoto obvladujte svojo porabo energije

Upravljanje klimatiziranja zraka mora biti preprosto, pametno in energijsko učinkovito. Ne glede na to, ali iščete rešitev za svoj dom ali podjetje, vam bomo s svojo bogato ponudbo sistemov pomagali pri obvladovanju klimatiziranja zraka v zaprtem prostoru.

Deljeni sistem za klimatiziranje enega prostora

Za en prostor

Enodelni sistem povezuje eno notranjo enoto z eno zunanjo enoto in omogoča enostavno namestitev in preprosto hlajenje in ogrevanje.

deljeni sistem za klimatiziranje z več notranjimi napravami za vaš dom

Za ves vaš dom

Z Daikinovimi toplotnimi črpalkami zrak−zrak lahko povežete do pet notranjih enot na eno zunanjo enoto in učinkovito ogrevate ali hladite do pet različnih prostorov. Temperaturo lahko v vsakem prostoru uravnavate neodvisno.

NOVO: Na toplotno črpalko zrak–zrak priključite bojler za sanitarno toplo vodo in tri notranje enote.

Klimatiziranje zraka za poslovne zgradbe

Za komercialne in industrijske zgradbe

Daikinov sistem neposredne razširitve (Direct Expansin (DX)) na osnovi vode povezuje neomejeno število notranjih enot z enim zunanjim sistemom za zagotovitev hlajenja, ogrevanja, prezračevanja in tople vode. Temperaturo lahko v posameznih prostorih in območjih uravnavate neodvisno.

Različne možnosti zasnove v skladu z vašo notranjo opremo

Klimatiziranje zraka za vse vrste stavb

Ne glede na to, ali ste lastnik stanovanja, trgovec ali hotelski upravitelj, bodo klimatske naprave Daikin poskrbele, da vam bo vselej udobno. Začnite svoj projekt z nami, tako da izberete vrsto vaše stavbe.

Poiščite več informacij

Oglejte si naš virtualni razstavni prostor

Potrebujete pomoč?

Poiščite več informacij

Potrebujete pomoč?

Poiščite več informacij

Potrebujete pomoč?

Rabim pomoč?