Naša ponudba izdelkov

Toplotna črpalka zrak–zrak

Toplotne črpalke zrak–zrak

Daikinove toplotne črpalke zrak–zrak uporabljajo zunanji zrak kot vir obnovljive energije za učinkovito ogrevanje in hlajenje vašega doma.

Nizkotemperaturna tehnologija zrak–voda

Nizkotemperaturne toplotne črpalke zrak–voda

Nizkotemperaturne enote Daikin Altherma uporabljajo tehnologijo toplotne črpalke zrak–voda za izredno energetsko učinkovito ogrevanje, hlajenje in proizvodnjo tople vode.

Srednja temperatura zrak–voda

Srednje temperaturna toplotna črpalka zrak–voda

Srednje temperaturne toplotne črpalke zrak–voda so z obnovljivo rešitvijo za ogrevanje, hlajenje in proizvodnjo sanitarne tople vode idealne za zamenjavo starih plinskih grelnikov.

Visokotemperaturne toplotne črpalke zrak–voda

Visokotemperaturne toplotne črpalke zrak–voda

Enostavno zamenjajte svoj stari sistem za ogrevanje in toplo vodo z našo energetsko varčno Daikin Altherma visokotemperaturno toplotno črpalko.

Hibridna toplotna črpalka

Hibridna toplotna črpalka

Učinkovito združite obnovljive in tradicionalne energetske vire z Daikin Altherma hibridno toplotno črpalko za ogrevanje, hlajenje in toplo vodo.

Toplotna črpalka za gospodinjsko toplo vodo

Toplotne črpalke za gospodinjsko toplo vodo

Z našimi toplotnimi črpalkami za gospodinjsko toplo vodo izberite energetsko najučinkovitejši sistem gretja vode na trgu.

Toplotna črpalka zemeljski vir–voda

Toplotne črpalke na zemeljski vir

Daikinove toplotne črpalke na zemeljski vir izločajo toploto iz tal in učinkovito zagotavljajo ogrevanje, hlajenje in toplo vodo.

Sky Air

Sky Air

Daikin Sky Air je celostna rešitev klimatiziranja zraka, ki zagotavlja ogrevanje, hlajenje, prezračevanje in čiščenje zraka za majhne do srednje velike stavbe.

Plinska kondenzacijska tehnologija

Plinski kondenzacijski kotli

Daikinovi plinski kondenzacijski grelniki so energetsko varčni in preprosti za montažo, zato so idealni za prenove in zamenjave tradicionalnih plinskih grelnikov.

Prezračevanje

Prezračevanje

Daikin omogoča različne rešitve prezračevanja, od majhnih sistemov za vračanje toplote do velikih enot za obdelavo zraka, ki zagotavljajo svež in zdrav zrak.

air purification

Prečiščevanje zraka

Daikinovi prečiščevalniki zraka odpravljajo simptome astme in alergij z odstranjevanjem prahu in cvetnega prahu ter vas ohranjajo zdrave z odstranjevanjem bakterij in virusov.

Pametni krmilni sistemi

Krmilni sistemi

Od centraliziranega spletnega upravljanja klimatiziranja zraka doma do več področnega sistema za upravljanje stavbe vam Daikin v vsakem trenutku omogoča popoln nadzor.

VRV

VRV

Daikinovi VRV sistemi zagotavljajo celostno rešitev klimatiziranja za katero koli veliko ali majhno stavbo. Izviren, inovativen in energetsko varčen Daikinov izdelek.

Hladilniki

Hladilniki

Daikinovi sistemi hlajenja so zasnovani za zanesljivo in učinkovito industrijsko in komercialno hlajenje.

Hladilne enote

Hladilne enote in oprema za zrak

Daikin nudi učinkovite in zanesljive vodno hlajene in zračno hlajene hladilnike ter enote za predelavo zraka in kaloriferje za vse velike in majhne potrebe.

Zračna zavesa Biddle

Zračne zavese Biddle

Preprečite izgubo toplote in ohranjajte udobno klimo v stavbi z našimi Biddle zračnimi zavesami.

daikinforlife

SKRBIMO ZA LJUDI.

Pod okriljem CSR kampanje ''Daikin for life'', Daikinova srednjeevropska regija vse svoje aktivnosti in donacije izvaja z namenom vračanja naravi in družbi.

Rešitve za vse klimatske zahteve

Pri Daikinu nudimo največjo izbiro rešitev ogrevanja in hlajenja, ki ustrezajo vsem okoljem in osebnim željam. Odkrijte več o razpoložljivih možnostih, tako da izberete vrsto uporabe.