Rešitve za vse klimatske zahteve

Pri Daikinu nudimo največjo izbiro rešitev ogrevanja in hlajenja, ki ustrezajo vsem okoljem in osebnim željam. Odkrijte več o razpoložljivih možnostih, tako da izberete vrsto uporabe.

DA-21-370-Banner-No-Text-1269x315.png

Iščete sistem za ogrevanje, hlajenje, prezračevanje ali toplo vodo za vašo novogradnjo ali prenovo zgradbe?

Odkrijte rešitve Daikin za dom in poslovne zgradbe od blizu v našem virtualnem centru izkušenj.

Naša ponudba izdelkov

LowTemperature_500x330.png

Nizkotemperaturne toplotne črpalke zrak–voda

Nizko temperaturne enote Daikin Altherma uporabljajo tehnologijo toplotne črpalke zrak–voda za izredno energetsko učinkovito ogrevanje, hlajenje in proizvodnjo tople vode.

HighTemperature_500x330.png

Visokotemperaturne toplotne črpalke zrak–voda

Enostavno zamenjajte svoj stari sistem za ogrevanje in toplo vodo z našo energetsko varčno Daikin Altherma visoko temperaturno toplotno črpalko.

Hybrid_500x330.png

Hibridna toplotna črpalka

Učinkovito združite obnovljive in tradicionalne energetske vire z Daikin Altherma hibridno toplotno črpalko za ogrevanje, hlajenje in toplo vodo.

AirtoAir_500x330.png

Toplotne črpalke zrak–zrak

Daikinove toplotne črpalke zrak–zrak uporabljajo zunanji zrak kot vir obnovljive energije za učinkovito ogrevanje in hlajenje vašega doma.

GroundSource_500x330.png

Toplotne črpalke na zemeljski vir

Daikinove toplotne črpalke na zemeljski vir izločajo toploto iz tal in učinkovito zagotavljajo ogrevanje, hlajenje in toplo vodo.

DomesticHotWaterHP_500x330.png

Toplotne črpalke za gospodinjsko toplo vodo

Izberite na trgu energetsko najučinkovitejši sistem gretja vode z našimi toplotnimi črpalkami za gospodinjsko toplo vodo.

OilBoilers_500x330.png

Kondenzacijski kotli na kurilno olje

Daikin nudi najučinkovitejši oljni grelnik, ki uporablja inovativno kondenzacijsko tehnologijo za ogrevanje vašega doma in oskrbo z gospodinjsko sanitarno toplo vodo.

GasBoilers_500x330.png

Plinski kondenzacijski kotli

Daikinovi plinski kondenzacijski grelniki so energetsko varčni in preprosti za montažo, zato so idealni za prenove in zamenjave tradicionalnih plinskih grelnikov.

HPConvector_500x330.png

Konvektor toplotne črpalke

Daikin Altherma HPC je konvektor toplotne črpalke, ki v enem izdelku združuje ogrevanje in hlajenje.

HotWaterTank_500x330.png

Zalogovniki za gospodinjsko toplo vodo

Daikinove toplotne črpalke za toplo vodo in grelniki zagotavljajo toplo vodo na zahtevo, v vsakem trenutku, in optimizirajo vašo energetsko učinkovitost z dodatnimi solarnimi ploščami.

SkyAir_500x330.png

Sky Air

Daikin Sky Air je celostna rešitev klimatiziranja zraka, ki zagotavlja ogrevanje, hlajenje, prezračevanje in čiščenje zraka za majhne do srednje velike stavbe.

AHU_500x330.png

Enote za obdelavo zraka in prezračevalni sistemi

Daikin zagotavlja izredno učinkovite enote za obdelavo zraka, za prezračevanje majhnih do zelo velikih prostorov, s kroženjem svežega zraka skozi vse vrste stavb.

ControlSystems_500x330.png

Krmilni sistemi

Od centraliziranega spletnega upravljanja klimatiziranja zraka doma do več področnega sistema za upravljanje stavbe vam Daikin v vsakem trenutku omogoča popoln nadzor.

VRV_500x330.png

VRV

Daikinovi VRV sistemi zagotavljajo celostno rešitev klimatiziranja za katero koli veliko ali majhno stavbo. Izviren, inovativen in energetsko varčen Daikinov izdelek.

Chiller_500x330.png

Hladilne enote in oprema za zrak

Daikin nudi učinkovite in zanesljive vodno hlajene in zračno hlajene hladilnike ter enote za obdelavo zraka in kaloriferje za vse velike in majhne potrebe.

Refrigeration_500x330.png

Hladilniki

Daikinovi sistemi hlajenja so zasnovani za zanesljivo in učinkovito industrijsko in komercialno hlajenje

AirCurtains_500x330.png

Zračne zavese Biddle

Preprečite izgubo toplote in ohranjajte udobno klimo v stavbi z našimi Biddle zračnimi zavesami.

Icoon Rooftop 2_16x9.png

Strešne paketne enote

Daikinove strešne enote so paketne rešitve po principu ‘priključi in poženi’ za primere, ko sta zunanja in notranja stran predhodno povezani