Rešitve za vse klimatske zahteve

Pri Daikinu nudimo največjo izbiro rešitev ogrevanja in hlajenja, ki ustrezajo vsem okoljem in osebnim željam. Odkrijte več o razpoložljivih možnostih, tako da izberete vrsto uporabe.

Naša ponudba izdelkov

Nizkotemperaturne toplotne črpalke zrak–voda

Nizkotemperaturne enote Daikin Altherma uporabljajo tehnologijo toplotne črpalke zrak–voda za izredno energetsko učinkovito ogrevanje, hlajenje in proizvodnjo tople vode.

Visokotemperaturne toplotne črpalke zrak–voda

Enostavno zamenjajte svoj stari sistem za ogrevanje in toplo vodo z našo energetsko varčno Daikin Altherma visokotemperaturno toplotno črpalko.

Hibridna toplotna črpalka

Učinkovito združite obnovljive in tradicionalne energetske vire z Daikin Altherma hibridno toplotno črpalko za ogrevanje, hlajenje in toplo vodo.

Toplotne črpalke za gospodinjsko toplo vodo

Z našimi toplotnimi črpalkami za gospodinjsko toplo vodo izberite energetsko najučinkovitejši sistem gretja vode na trgu.

Toplotne črpalke zrak–zrak

Daikinove toplotne črpalke zrak–zrak uporabljajo zunanji zrak kot vir obnovljive energije za učinkovito ogrevanje in hlajenje vašega doma.

Toplotne črpalke na zemeljski vir

Daikinove toplotne črpalke na zemeljski vir izločajo toploto iz tal in učinkovito zagotavljajo ogrevanje, hlajenje in toplo vodo.

Sky Air

Daikin Sky Air je celostna rešitev klimatiziranja zraka, ki zagotavlja ogrevanje, hlajenje, prezračevanje in čiščenje zraka za majhne do srednje velike stavbe.

Kondenzacijski kotli na kurilno olje

Daikin nudi najučinkovitejši oljni grelnik, ki uporablja inovativno kondenzacijsko tehnologijo za ogrevanje vašega doma in oskrbo z gospodinjsko sanitarno toplo vodo.

Plinski kondenzacijski kotli

Daikinovi plinski kondenzacijski grelniki so energetsko varčni in preprosti za montažo, zato so idealni za prenove in zamenjave tradicionalnih plinskih grelnikov.

Prezračevanje

Daikin zagotavlja izredno učinkovite enote za obdelavo zraka, za prezračevanje majhnih do zelo velikih prostorov, s kroženjem svežega zraka skozi vse vrste stavb.

Krmilni sistemi

Od centraliziranega spletnega upravljanja klimatiziranja zraka doma do več področnega sistema za upravljanje stavbe vam Daikin v vsakem trenutku omogoča popoln nadzor.

VRV

Daikinovi VRV sistemi zagotavljajo celostno rešitev klimatiziranja za katero koli veliko ali majhno stavbo. Izviren, inovativen in energetsko varčen Daikinov izdelek.

Hladilniki

Daikinovi sistemi hlajenja so zasnovani za zanesljivo in učinkovito industrijsko in komercialno hlajenje.

Hladilne enote in oprema za zrak

Daikin nudi učinkovite in zanesljive vodno hlajene in zračno hlajene hladilnike ter enote za predelavo zraka in kaloriferje za vse velike in majhne potrebe.

Zračne zavese Biddle

Preprečite izgubo toplote in ohranjajte udobno klimo v stavbi z našimi Biddle zračnimi zavesami.