Nadzorujte udobje in izdatke za energijo v večjih stavbah

Obvladajte stroške za udobje in energijo v svojih zgradbah

Z našimi rešitvami za pisarne in velike stavbe boste občutno znižali obratovalne stroške z energetsko varčnimi rešitvami klimatiziranja.

Osredotočite se na svoje poslovanje

Vaše udobje je naša prioriteta. Z rešitvami klimatiziranja Daikin bo vaše delo in delo vaših zaposlenih potekalo v udobju. Ponujamo vam najbolj energetsko varčno rešitev, tako da lahko svojo energijo osredotočite na poslovanje.

Vlagajte v energetsko učinkovitost

Naložba v rešitev Daikin vam dolgoročno prihrani denar. Stroški za ogrevanje in hlajenje predstavljajo najmanj 50% vaše porabe energije, kar pomeni, da lahko z namestitvijo energetsko varčne rešitve klimatiziranja občutno znižate skupne izdatke za energijo.

Vlagajte v energetsko učinkovitost

Vaš osebni predstavnik Daikin

Da bi vam zagotovili najboljšo storitev in podporo, dodelimo eno kontaktno osebo vašemu projektu. Ta predstavnik vam bo na voljo za pomoč skozi vse stopnje vašega projekta, od začetnih idejnih zasnov do vzdrževanja po zaključeni montaži.

Celostna rešitev klimatizacije v vaši stavbi

Za vaše pisarne ali večje stavbe vam nudimo več vrst rešitev, od energetsko varčnih sistemov, sistemov za obdelavo zraka, do centralnih nadzornih sistemov. Odkrijte več o možnostih, ki so na voljo za vašo stavbo.

1 5 4 2 3 6 building.jpg

1. Vhod in sprejemna soba

  • Zmanjšajte izgubo toplega in hladnega zraka preko vhoda z našimi Biddle Air Curtains in izkusite tudi do 72 % prihranek zaradi povezave na naše toplotne črpalke namesto na elektriko.
  • Pametni programi omogočajo enostavno kontrolo klime v celotni stavbi, naš sistem za upravljanje stavb (BMS) pa vam omogoča integriranje in nadzor vseh vidikov vaše zgradbe (ogrevanje, hlajenje, električna energija, razsvetljava, dvigala itd.)

2. Pisarne

  • Edinstvena, popolnoma ravna kaseta se neprepustno integrira v lažne stropove in s tihim delovanjem ne bo motila koncentracije v pisarni.
  • Dihajte svež in zdrav zrak, brez plesni in alergenov.

3. Konferenčna soba

  • Namestitev visokega stropa z vgradjo talnega gretja za ogrevanje zraka blizu tal.

4. Kuhinja in WC

  • Preprosto združite rešitve ogrevanja vode za kuhinjo in sanitarije.

5. Soba za strežnike

  • Zanesljiva infrastruktura hlajenja sob za strežnike do -20°C.

6. Sejna soba

  • Inteligentno oko usmerja tok zraka stran od ljudi in samodejno preklopi enoto v način za varčevanje z energijo ali pa ga izklopi, ko zazna, da je prostor prazen.

Raznolične notranje enote so zasnovane za brezšivno integracijo v vaše poslovno okolje.

Kasete za pisarne in velike zgradbe

Kaseta

Naše stropne kasetne enote zagotovijo optimalni pretok zraka v vseh vrstah majhnih in velikih prostorov in sprostijo prostor na stenah ter na tleh. Z največjo ponudbo na tržišču jamčimo za popolno prileganje v vašo razporeditev prostorov ter notranjo opremo.

Odkrijte našo popolnoma plosko kaseto

Odkrijte našo kaseto s krožnim tokom

Rešitev za pisarne s skrito stropno enoto

Skrite stropne enote

Skrite stropne enote so idealne za vse vrste interierjev, saj se neopazno zlivajo z vsako notranjo opremo. Diskretno vgrajene v spuščen strop, tako da so vidne samo zračne odprtine.

Stenska enota za pisarne

Stenska

Naše stenske enote so prejele mednarodna priznanja za svoj odličen dizajn. Z njihovo lično in elegantno zasnovo je klimatiziranje zraka oblikovno sodobno in dovršeno.

Spuščene stropne enote za pisarne in velike zgradbe

Spuščene stropne enote

Stropne spuščene kasete so zasnovane za prilagodljivost. So idealna rešitev za prostore brez spuščenega stropa ali z omejenim prostorom na tleh. Upravljanje individualnih loput in različnih nagibov izpustnih odprtin omogoča enostavno prilagajanje kateremukoli interierju.

Samostoječe enote za pisarne in velike zgradbe

Talna samostoječa enota

Samostoječe enote so idealna rešitev za prostore z visokimi stropi. Njihova bližina tlom je optimalna za krožno oz. obrobno ogrevanje ali hlajenje.

Preprosto nadgradite ali zamenjajte obstoječo rešitev klimatizacije.

Za enote Daikin enote velja, da so pripravljene za zamenjavo. Z visokimi energetskimi prihranki in minimalnimi stroški vgradnje se bo strošek naložbe hitro povrnil.

replacement_logo.png
Znova uporabite obstoječe cevi in žice v pisarnah ter velikih zgradbah

Naše rešitve za pisarne in velike stavbe, zasnovane za hitro namestitev, omogočajo ponovno uporabo obstoječih cevovodov in ožičenja ter tako odpravljajo dodatne stroške in skrajšujejo čas izpada delovanja zaradi prenove.

Zmanjšajte stroške vgradnje v pisarnah in velikih zgradbah

Prilagodljive enote, kot je popolnoma ploska kaseta Daikin, se vgradijo neposredno v standardne stropne plošče, kar zmanjša stroške vgradnje.

Možnost integracije z opremo drugih proizvajalcev v pisarnah in velikih zgradbah

Pametni upravljalnik na dotik je poslovni sistem za upravljanje, ki se integrira z vašo opremo drugih proizvajalcev.

Od majhnih pisarn do visokih nebotičnikov

Ne glede na to, ali je vaš projekt majhen ali velik, imamo rešitve ogrevanja in hlajenja, ki ustrezajo vaši stavbi. Poiščite pravo rešitev z izbiro velikosti stavbe ali vaših potreb.

office-small-710x460.png

Majhne pisarne

Naša Sky Air rešitev je idealna za majhne prostore, z ločenim upravljanjem vsake posamezne enote.

Springbok_Daikin17_MarieMero-229.png

Srednje velike poslovne stavbe

Naše rešitve VRV lahko zadovoljijo vse vaše potrebe po klimatizaciji. To je idealno za majhne in srednjevelike prostore z možnostmi za centralno ali individualno upravljanje enot.

Office-large-710x460.png

Velike poslovne stavbe in nebotičniki

Hladilne enote in pomožna oprema za zrak so optimalna rešitev za srednjevelike ter velike prostore, saj pokrijejo vse potrebe za klimatizacijo s centralno upravljanim sistemom.

Office-lobby-710x460.png

Velika pisarniška preddverja

Zračne zavese Biddle izboljšajo stabilnost klimatizacije v zaprtih prostorih, saj zmanjšajo izgube zaradi ogrevanja in klimatizacije. Zračne zavese Biddle povečajo energetsko učinkovitost za do 72 %.

offices-controls.png

Pametni upravljalniki

Poslovni sistem za upravljanje in pametni upravljalnik na dotik omogočata upravljanje klimatizacije od koder koli in kadar koli. Izbirajte med centralnim in krajevnim upravljanjem, nastavite časovne programe, optimizirajte svojo porabo energije z našimi orodji za upravljanje ter zlahka integrirajte opremo drugih proizvajalcev.

freshair.png

Sveži zrak

Z našimi enotami za obdelavo zraka si zagotovite svež in zdrav zrak. To je idealno za srednjevelike in zelo velike prostore ter združljivo z vsemi rešitvami Daikin, ki uporabljajo naš sistem za klimatizacijo.

Immogra office

Immogra case

Read how Daikin’s VRV IV system delivers modern aesthetics with invisible integration of HVAC.

Claerhout Communication House office case

Read about why advertising agency Claerhout Communication House opted for our VRV total solution for their new open landscape office building.

Claerhout Communication house
Velocity

Velocity case

Learn how Daikin helped Velocity improve its green credentials by installing a Daikin VRV heat recovery system.

VMD business centre case

Discover how our heat pumps provided a total climate solution for Croatia's tallest office building.

VMD business centre
Crystal Tower

Crystal tower case

Discover how Daikin provides a modern, energy-efficient and versatile air conditioning solution for the entire building.

Torre Serenissima case

An 11-storey office building, the Torre Serenissima serves as the headquarters of the Brescia Padova Motorway in Verona, Italy. Equipped with an outdated R-22 refrigerant system, we gave the Torre Serenissima a full upgrade to deliver more energy efficiency and comfort.

Torre Serenissima
supplier_serviceprovider1200x340.jpg
 

We are there for you

A well-maintained HVAC system adds value and continuity. Taking steps to prolong your installation's working life ensures your employee's productivity and health is not disrupted.

daikinforlife

SKRBIMO ZA LJUDI.

Pod okriljem CSR kampanje ''Daikin for life'', Daikinova srednjeevropska regija vse svoje aktivnosti in donacije izvaja z namenom vračanja naravi in družbi.

Več informacij