Skip to main content

Obvladajte stroške za udobje in energijo v svojih zgradbah

Z našimi rešitvami za pisarne in velike stavbe boste občutno znižali obratovalne stroške z energetsko varčnimi rešitvami klimatiziranja.

Osredotočite se na svoje poslovanje

Osredotočite se na svoje poslovanje

Vaše udobje je naša prioriteta. Z rešitvami klimatiziranja Daikin bo vaše delo in delo vaših zaposlenih potekalo v udobju. Ponujamo vam najbolj energetsko varčno rešitev, tako da lahko svojo energijo osredotočite na poslovanje.

Vlagajte v energetsko učinkovitost

Naložba v rešitev Daikin vam dolgoročno prihrani denar. Stroški za ogrevanje in hlajenje predstavljajo najmanj 50% vaše porabe energije, kar pomeni, da lahko z namestitvijo energetsko varčne rešitve klimatiziranja občutno znižate skupne izdatke za energijo.

Vlagajte v energetsko učinkovitost
Vaš osebni predstavnik Daikin

Vaš osebni predstavnik Daikin

Da bi vam zagotovili najboljšo storitev in podporo, dodelimo eno kontaktno osebo vašemu projektu. Ta predstavnik vam bo na voljo za pomoč skozi vse stopnje vašega projekta, od začetnih idejnih zasnov do vzdrževanja po zaključeni montaži.

Celostna rešitev klimatizacije v vaši stavbi

Za vaše pisarne ali večje stavbe vam nudimo več vrst rešitev, od energetsko varčnih sistemov, sistemov za obdelavo zraka, do centralnih nadzornih sistemov. Odkrijte več o možnostih, ki so na voljo za vašo stavbo.

Raznolične notranje enote so zasnovane za brezšivno integracijo v vaše poslovno okolje.

Preprosto nadgradite ali zamenjajte obstoječo rešitev klimatizacije.

Za enote Daikin enote velja, da so pripravljene za zamenjavo. Z visokimi energetskimi prihranki in minimalnimi stroški vgradnje se bo strošek naložbe hitro povrnil.

Znova uporabite obstoječe cevi in žice v pisarnah ter velikih zgradbah

Naše rešitve za pisarne in velike stavbe, zasnovane za hitro namestitev, omogočajo ponovno uporabo obstoječih cevovodov in ožičenja ter tako odpravljajo dodatne stroške in skrajšujejo čas izpada delovanja zaradi prenove.

Zmanjšajte stroške vgradnje v pisarnah in velikih zgradbah

Prilagodljive enote, kot je popolnoma ploska kaseta Daikin, se vgradijo neposredno v standardne stropne plošče, kar zmanjša stroške vgradnje.

Možnost integracije z opremo drugih proizvajalcev v pisarnah in velikih zgradbah

Pametni upravljalnik na dotik je poslovni sistem za upravljanje, ki se integrira z vašo opremo drugih proizvajalcev.

Od majhnih pisarn do visokih nebotičnikov

Ne glede na to, ali je vaš projekt majhen ali velik, imamo rešitve ogrevanja in hlajenja, ki ustrezajo vaši stavbi. Poiščite pravo rešitev z izbiro velikosti stavbe ali vaših potreb.

 • Majhne pisarne

  Naša Sky Air rešitev je idealna za majhne prostore, z ločenim upravljanjem vsake posamezne enote.

 • Srednje velike poslovne stavbe

  Naše rešitve VRV lahko zadovoljijo vse vaše potrebe po klimatizaciji. To je idealno za majhne in srednjevelike prostore z možnostmi za centralno ali individualno upravljanje enot.

 • Velike poslovne stavbe in nebotičniki

  Hladilne enote in pomožna oprema za zrak so optimalna rešitev za srednjevelike ter velike prostore, saj pokrijejo vse potrebe za klimatizacijo s centralno upravljanim sistemom.

 • Velika pisarniška preddverja

  Zračne zavese Biddle izboljšajo stabilnost klimatizacije v zaprtih prostorih, saj zmanjšajo izgube zaradi ogrevanja in klimatizacije. Zračne zavese Biddle povečajo energetsko učinkovitost za do 72 %.

 • Pametni upravljalniki

  Poslovni sistem za upravljanje in pametni upravljalnik na dotik omogočata upravljanje klimatizacije od koder koli in kadar koli. Izbirajte med centralnim in krajevnim upravljanjem, nastavite časovne programe, optimizirajte svojo porabo energije z našimi orodji za upravljanje ter zlahka integrirajte opremo drugih proizvajalcev.

 • Sveži zrak

  Z našimi enotami za obdelavo zraka si zagotovite svež in zdrav zrak. To je idealno za srednjevelike in zelo velike prostore ter združljivo z vsemi rešitvami Daikin, ki uporabljajo naš sistem za klimatizacijo.

bg-image

Immogra case

Read how Daikin’s VRV IV system delivers modern aesthetics with invisible integration of HVAC.

  bg-image

  Claerhout Communication House office case

  Read about why advertising agency Claerhout Communication House opted for our VRV total solution for their new open landscape office building.

  bg-image

  Velocity case

  Learn how Daikin helped Velocity improve its green credentials by installing a Daikin VRV heat recovery system.

   bg-image

   VMD business centre case

   Discover how our heat pumps provided a total climate solution for Croatia's tallest office building.

   bg-image

   Crystal tower case

   Discover how Daikin provides a modern, energy-efficient and versatile air conditioning solution for the entire building.

    bg-image

    Torre Serenissima case

    An 11-storey office building, the Torre Serenissima serves as the headquarters of the Brescia Padova Motorway in Verona, Italy. Equipped with an outdated R-22 refrigerant system, we gave the Torre Serenissima a full upgrade to deliver more energy efficiency and comfort.

    bg-image

    We are there for you

    A well-maintained HVAC system adds value and continuity. Taking steps to prolong your installation's working life ensures your employee's productivity and health is not disrupted.

    bg-image

    SKRBIMO ZA LJUDI.

    Pod okriljem CSR kampanje ''Daikin for life'', Daikinova srednjeevropska regija vse svoje aktivnosti in donacije izvaja z namenom vračanja naravi in družbi.

    Več informacij

    Poiščite več informacij

    Oglejte si naš virtualni razstavni prostor

    Potrebujete pomoč?

    Poiščite več informacij

    Potrebujete pomoč?

    Poiščite več informacij

    Potrebujete pomoč?

    Rabim pomoč?