Servis Daikin. Kot strokovnjak za klimatizacijske sisteme vam Daikin z veseljem pomaga pri namestitvah pod optimalnimi pogoji.​

Servis Daikin

Kot vodilni na področju uravnavanja klime ponujamo številne storitve podpore, ki zagotavljajo, da vaš sistem skozi vso svojo življenjsko dobo ohranja visoko raven učinkovitosti.

installation_710x460.jpg

Ustvarjanje popolne notranje klime presega zgolj nakup in namestitev naprave. Pomembni so tudi zagotavljanje udobja v vseh letnih časih, varčevanje z energijo, zanesljivost in nadzor. Pri Daikinu ponujamo niz podpornih in vzdrževalnih storitev, ki zagotavljajo, da vaš sistem dosega optimalno učinkovitost skozi vso svojo življenjsko dobo.

Optimalna namestitev z minimalnimi stroški

Z našimi podpornimi storitvami ustrezno vzdrževana namestitev omogoča:

Višjo energetsko učinkovitost

Daljšo življenjsko dobo

Skladnost z najnovejšimi zakonskimi zahtevami in predpisi


Naša ponudba

Daikin | dobavitelj in ponudnik servisnih storitev

Dobavitelj in ponudnik servisnih storitev

Skozi celoten postopek, od izbire prave rešitve klimatiziranja do zagona, njenega spremljanja in vzdrževanja, vam je Daikin na vsakem koraku pripravljen nuditi podporo. Četudi nimate Daikinove namestitve, lahko kljub temu izkoristite Daikinove storitve, ki vam jih nudi naša služba za pomoč kupcem ter naša ekipa usposobljenih strokovnjakov in servisnih inženirjev.