Skip to main content

Servis Daikin

Nudimo širok izbor strokovnih podpornih storitev, ki zagotavljajo, da bo vaš sistem skozi vso svojo življenjsko dobo ohranil v svojem razredu najvišjo zmogljivost.

Ustvarjanje popolne notranje klime presega zgolj nakup in namestitev naprave. Gre za zagotavljanje udobja v vseh letnih časih, varčevanje z energijo, zanesljivost in nadzor. Pri Daikinu nudimo niz podpornih in vzdrževalnih storitev, ki zagotavljajo, da vaš sistem dosega optimalno učinkovitost skozi vso svojo življenjsko dobo.

Optimalna zmogljivost z minimalnimi stroški

Zahvaljujoč našim podpornim storitvam omogoča dobro vzdrževana namestitev:

Višjo energetsko učinkovitost

Daljšo življenjsko dobo

Skladnost z najnovejšimi zakonskimi zahtevami in predpisi

Naša ponudba

bg-image

Dobavitelj in ponudnik servisnih storitev

Od izbire prave rešitve klimatiziranja do njenega zagona, nadzora in vzdrževanja: Daikin vam nudi podporo pri vsakem koraku tega procesa. Še nimate Daikinove namestitve? Obrnite se na nas: zanesete se lahko na Daikinove storitve, ki jih zagotavljajo naša služba za pomoč strankam in naša ekipa servisnih strokovnjakov.

bg-image

Dobavitelj in ponudnik servisnih storitev

Skozi celoten postopek, od izbire prave rešitve klimatiziranja do zagona, njenega spremljanja in vzdrževanja, vam je Daikin na vsakem koraku pripravljen nuditi podporo. Četudi nimate Daikinove namestitve, lahko kljub temu izkoristite Daikinove storitve, ki vam jih nudi naša služba za pomoč kupcem ter naša ekipa usposobljenih strokovnjakov in servisnih inženirjev.

Poiščite več informacij

Oglejte si naš virtualni razstavni prostor

Potrebujete pomoč?

Poiščite več informacij

Potrebujete pomoč?

Poiščite več informacij

Potrebujete pomoč?

Rabim pomoč?