Skip to main content

Sky Air

Energetsko varčna rešitev za majhne do srednje velike poslovne trgovske prostore.

Sezonska učinkovitost za gretje in hlajenje

Energetska učinkovitost

Z oceno sezonske energetske učinkovitosti A++ za ogrevanje in hlajenje vam Daikin Sky Air ponuja majhno porabo energije z inovativnimi tehnologijami.

 • Tehnologija spremenljive temperature hladilnega sredstva samodejno prilagaja temperaturo hladilnega sredstva skladno z obremenitvijo
 • Samočistilne enote zvišujejo prihranke do 50 % primerjavi s standardnimi kasetami in skritimi stropnimi enotami
 • Toplotna črpalka uporablja obnovljivo energijo za ogrevanje pozimi in hlajenje poleti
Tehnologija Bluevolution za najnižji ogljični odtis

Tehnologija Bluevolution

Sky Air je na voljo tudi z najnižjim ogljičnim odtisom, s tehnologijo Bluevolution. Raziščite našo celotno ponudbo Bluevolution in odkrijte več o koristih uporabe hladilnega sredstva R-32.

Trije ljudje med sestankom v pisarni
Trije ljudje med sestankom v pisarni

Načrtovano za udobje

Tipalo za tla in prisotnost usmerjata zrak stran od vas ter ustvarjata popoln zračni tok, medtem ko spremenljiva temperatura hladilnega sredstva preprečuje prepih. Izdelana s kot šepet tiho tehnologijo. Enota Sky Air deluje tako tiho, da povsem pozabite nanjo.

Kakovostni izdelki

Kakovostni izdelki in ljudje

Naša politika izdelkov brez napak pomeni, da med proizvodnjo večkrat preizkusimo vsako posamezno enoto in s tem zagotovimo, da bo brezhibno delovala še mnoga leta. Na voljo imamo tudi največje podporno omrežje, tako da je pooblaščen Daikinov serviser vedno pripravljen, da vam priskoči na pomoč.

Daikin v oblaku

Vedno pod nadzorom

S storitvami Daikin v oblaku lahko preprosto upravljate sistem in spremljate porabo energije, kjer koli že ste in ob katerem koli času. Več informacij

Popolna rešitev za klimatiziranje zraka v vašem trgovskem lokalu

 • Zmanjšajte izgubo toplega in hladnega zraka na vhodih z našo zračno zaveso Biddle ter povečajte prihranke pri energiji za 72 % primerjavi z električnimi rešitvami
 • Uživajte v svežem zraku z našimi sistemi prezračevanja, ki uporabljajo energetsko varčno vračanje toplote
 • Edinstvena samočistilna kaseta zbira prah in umazanijo ter tako za do 50 % zvišuje obratovalno učinkovitost ter občutno zniža stroške vzdrževanja
 • Skrite stropne enote se popolnoma ujamejo z vašo notranjo opremo in tako sprostijo prostor na steni za police ter reklamne pripomočke
 • Storitve Daikin v oblaku omogočajo upravljanje več objektov od koder koli
SkyAir
Trgovina z oblačili

Prilagodljiva rešitev

Prilagodljivo za majhne in srednjevelike poslovne načine uporabe.

 • Butiki in majhne trgovine

  Zvišajte svojo energetsko učinkovitost s povezavo Sky Air enote z našo za vzdrževanje enostavno Daikin samočistilno kaseto s sklenjenim tokom.

 • Podatkovni centri

  Sky Air je zanesljiva in energetsko varčna rešitev, ki ustreza zahtevam majhnih in srednje velikih telefonskih central, strežniških sob in laboratorijev.

 • Restavracije

  Preizkusite popolno rešitev, ki zadovoljuje vaše različne potrebe glede hladilne opreme ter po ogrevanju in hlajenju za ustvarjanje udobja.

 • Pisarne

  Naša Sky Air rešitev je idealna za majhne prostore, z ločenim upravljanjem vsake posamezne enote.

Ustvarjeno za vaš interjer

Najširši izbor razpoložljivih notranjih enot. Izberite najboljši oddajnik glede na vaš prostor.

Edinstvena tehnologija, ki intuitivno prilagaja temperature hladilnega sredstva

Opremljena z inovativno tehnologijo

Ponudba Sky Air je opremljena z edinstveno tehnologijo za spremenljivo temperaturo hladilnega sredstva, ki intuitivno prilagaja temperature hladilnega sredstva vremenskim pogojem in potrebam zgradbe.

Poleg zagotavljanja, da vaš sistem Sky Air vedno deluje z najvišjo mogočo učinkovitostjo, zagotavlja spremenljiva temperatura hladilnega sredstva tudi najboljše mogoče udobje z višjo temperaturo zračnega toka in tako pripomore k stabilnemu okolju brez prepiha ter daljšemu obisku kupcev v vaši trgovini.

SKRBIMO ZA LJUDI.

Pod okriljem CSR kampanje ''Daikin for life'', Daikinova srednjeevropska regija vse svoje aktivnosti in donacije izvaja z namenom vračanja naravi in družbi.

Daikin for life

Prilagodljiva in enostavna namestitev

Zunanje enote so kompaktne in jih je preprosto vgraditi na steno, na streho ali na teraso. Sky Air je stroškovno varčna rešitev za nove zgradbe in idealna zamenjava za starejše ter zato manj učinkovite sisteme, saj uporablja obstoječo cevno in električno napeljavo ter odpravlja težave zaradi vrtanja v stene.

Zahvaljujoč možnosti zvočno izoliranega ohišja za nizko raven hrupa je zvok delovanja znižan do 10 dB(A), zato je aplikacija s toplotno črpalko izredno uporabna, celo na območjih, ki so občutljiva na hrup.

Dve ženski druga ob drugi

Edinstvena samočistilna tehnologija

Naša kaseta s sklenjenim tokom je opremljena z edinstvenimi samočistilnimi filtri, ki povečajo učinkovitost, udobje in zanesljivost za vaše stranke ali goste ter zagotavlja najboljšo mogočo zadovoljstvo strank.

Naše vodilne rešitve Sky Air

Več informacij

Poiščite več informacij

Oglejte si naš virtualni razstavni prostor

Potrebujete pomoč?

Poiščite več informacij

Potrebujete pomoč?

Poiščite več informacij

Potrebujete pomoč?

Rabim pomoč?