Skip to main content

Pametni tablični krmilnik

Upravljajte več območij in stavb z enega centraliziranega zaslona na dotik ali prek spleta z našo storitvijo oblaka Daikin Cloud Service.

Preprosta uporaba

Z intuitivnim vmesnikom na dotik je upravljanje klimatizacije preprosto

Nadzor energije

S primerjavami primerjajte porabo energije v različnih objektih

Upravljanje več lokacij

V vsakem objektu lahko upravljate do 32 enot z našo spletno storitvijo v oblaku Daikin Cloud Service

Komercialne rabe

Pametni tablični upravljalnik je idealna izbira za vse vrste majhnih do srednjevelikih poslovnih sistemov

Centralizirano več področno upravljanje

Poslovni prostori so veliki porabniki energije in jih pogosto sestavljajo različna območja, ki imajo različne potrebe po ogrevanju, hlajenju, hladilnikih in prezračevanju. Naš pametni tablični krmilnik ponuja rešitev za upravljanje vseh teh spremenljivk prek enega centraliziranega vmesnika ali prek Daikin oblaka. S celostno rešitvijo, ki lahko obvladuje različna območja, boste dosegli optimalno energetsko učinkovitost, znižali porabo energije in povečali udobje za svoje stranke.

Centralizirano večpodročno upravljanje
S spletno storitvijo v oblaku Daikin Cloud Service lahko upravljate od enega do ∞ objektov.

1. Kuhinja – individualno upravljanje s strani osebja
2. Skladišče – stroške za energijo v območjih, kjer udobje ni zelo pomembno, zmanjšajte z določitvijo širšega temperaturnega območja
3. Prostor za pomerjanje – nastavitve po meri zagotavljajo toplejše prostore za pomerjanje, kar zagotavlja največjo mogočo mero udobja za stranke
4. Prodajno območje – nastavitev pogojev pred, med in po delovnem času s časovnikom.

bg-image

Intuitivno, uporabniku prijazno krmiljenje

Sodobno oblikovan zaslon na dotik za lokalno upravljanje je zasnovan tako, da se prilega vsem vrstam interjerjev, zahvaljujoč intuitivnemu vmesniku pa je sistem tudi zelo preprost za uporabo.

Za optimalno izkoriščenost lahko celo omejite zaposlenim možnost spreminjanja nastavitev ter obenem zagotovite najvišjo stopnjo energetske učinkovitosti in udobja za stranke.

Povežite se s storitvijo Daikin Cloud

Upravljajte sojo stavbo od koder koli. Naša storitev v oblaku oblaka Daikin Cloud Service omogoča povezovanje več objektov in je dostopna s katero koli napravo s spletnim brskalnikom. Monterji in serviserji imajo prav tako dostop do oblaka, tako da se lahko oddaljeno prijavijo in nemudoma začno iskati in določati napako, če pride do motnje v delovanju. Uporabniku prijazni vmesnik upravljanje še olajšuje, samodejno sledenje porabi energije pa vam pomaga pri dolgoročnem zmanjševanju stroškov.

Daikin Cloud

Poiščite več informacij

Oglejte si naš virtualni razstavni prostor

Potrebujete pomoč?

Poiščite več informacij

Potrebujete pomoč?

Poiščite več informacij

Potrebujete pomoč?

Rabim pomoč?