Skip to main content

Kdo smo

Daikin Central Europe. Skrbimo za edinstveno podnebje. V 16 državah Srednje in Vzhodne Evrope.

Vodstvo Daikin Central Europe
Carl Lievens, generalni direktor, in Markus Haas, pooblaščeni predstavnik Daikin Central Europe

Dobrodošli. Smo Daikin Central Europe – ustanovljeni leta 1999 s sedežem na Dunaju v Avstriji. Kot hčerinsko podjetje družbe Daikin Europe N.V. ponujamo vrhunske izdelke, rešitve in storitve za klimatizacijo, kakovost zraka v prostorih in prezračevanje, energetsko učinkovito ogrevanje in hlajenje, globoko zamrzovanje in hladilnike ter za pripravo sanitarne tople vode. Z regionalnim prometom v višini 289 mio. evrov v fiskalnem letu 2020* smo vodilni ponudnik rešitev HVAC-R.**

Naša ekipa, ki jo sestavlja več kot 450 strokovnjakov, je odgovorna za predprodajo, prodajo in storitve v 16 državah Srednje in Vzhodne Evrope. Od zasebnih hiš do stanovanjskih stavb, od trgovin do hotelov, od poslovnih stavb do maloprodaje, od infrastrukturnih projektov do velikih proizvodnih obratov – zagotavljamo rešitve, prilagojene potrebam svojih strank. Naš moto: Soustvarimo edinstveno podnebje.

 

S pogledom naprej

Carl Lievens, generalni direktor
Markus Haas, pooblaščeni predstavnik

Daikin Airconditioning Central Europe HandelsgmbH

 

*Fiskalno leto 2020 (april 2020–marec 2021)                                                                                     
**Rešitve HVAC-R za ogrevanje, prezračevanje, klimatske naprave in hladilnike

 

Iščete popolno rešitev?

Daikin ponuja premium rešitve za ogrevanje in hlajenje

Izbirate lahko med največjo ponudbo premium rešitev za ogrevanje in hlajenje, ki ustrezajo vsem okoljem, velikostim prostorov ali stavb in osebnim željam. Kot vodilna svetovna blagovna znamka naši izdelki in rešitve izpolnjujejo najvišje standarde kakovosti. Danes je 85 % Daikinovih enot, prodanih v Evropi, izdelanih in zasnovanih v Evropi.

Koristi popolne storitve

Zanesite se na popolno servisno podporo družbe Daikin

Od prvega zagona do vzdrževanja, nadzora na daljavo, rednih optimizacij, nadgradenj in naše ponudbe »Stand by me« – lahko se zanesete na popolno servisno podporo, s katero bo vaš Daikin ohranil svojo visoko zmogljivost vso življenjsko dobo. Na pravem naslovu ste tudi, če želite najeti hladilni agregat ali začasno hladilno napravo.

Delujmo vzajemno

Daikin's co-creation in Your Daikin World

Naša vizija je postati vodilni partner v v soustvarjanju edinstvenega podnebja. Veselimo se srečanja s partnerji, raziskovalci, delničarji, investitorji, interesnimi skupinami in končnimi kupci. Obiščite nas na spletnem portalu Daikin svet, v naših razstavnih trgovinah na Dunaju in v Budimpešti, v enem izmed 150 partnerskih razstavnih salonov in Pop-up trgovinah!

Želite postati del naše ekipe?

Training centre of Your Daikin World in Vienna

Že osmič zapored smo prejeli nagrado za najboljšega zaposlovalca (Great Place to Work – Best Employer 2020). Zaradi hitre rasti podjetja je Daikin stabilen zaposlovalec, ki išče strokovnjake in nadarjene posameznike. Nudimo vam obetavno kariero in izobraževanja v enem od 9-ih izobraževalnih centrov v okviru Prodajno – servisne akademije, ki so del Daikin mednarodne skupine. Strokovna usposobljenost zaposlenih vpliva na zadovoljstvo naših strank, saj so deležne najboljših strokovnih nasvetov, ki so podprti z najnovejšimi tehnološkimi trendi. Sliši se zanimivo, kajne?

Izvedite več

 • Kje smo pisotni v Srednji in Vzhodni Evropi

  Daikin Central Europe ponuja izdelke, rešitve in storitve v 16 državah Srednje in Vzhodne Evrope.
 • Inovacija

  Odkrijte, kako z vodilnimi tehnologijami izboljšujemo kakovost vašega življenja. Za edinstveno podnebje.
 • Skupina Daikin

  Daikin je globalna blagovna znamka, ki izpolnjuje potrebe svojih lokalnih trgov.
 • Okoljska vizija

  Naše poslanstvo so varna in zdrava zračna okolja. Prizadevanje za doseganje ogljične nevtralnosti do leta 2050 je naša odgovornost.
 • Družbena odgovornost podjetja

  Prizadevamo si postati vodilni v vseh vidikih svojega poslovanja.

Naše najnovejše novice

Preberite naše novice

Preberite naš blog

Poglejte naše reference

Poiščite več informacij

Oglejte si naš virtualni razstavni prostor

Potrebujete pomoč?

Poiščite več informacij

Potrebujete pomoč?

Poiščite več informacij

Potrebujete pomoč?

Rabim pomoč?