Samočistilna kaseta s krožnim tokom

Samočistilna kaseta s krožnim tokom

Naša Daikin tehnologija 360° zračnega toka zagotavlja najboljše mogoče udobje na tržišču in do 50 % zvišuje vašo energetsko učinkovitost.

kaseta s krožnim tokom, prodaja

Pametne tehnologije ustvarjajo udobno klimo

S 360-stopinjskim zračnim tokom ne boste nikoli več čutili hladnega prepiha ali neenakomerne razporejenosti zraka. Inteligentno oko zaznava in usmerja zračni tok stran od ljudi, tipala v tleh pa zagotavljajo enakomerno temperaturo od stropa do tal.

Višja energetska učinkovitost povečuje vaše prihranke

Naša kaseta s krožnim tokom je opremljena z edinstveno samočistilno filtrirno ploščo, ki znižuje stroške vzdrževanja in v primerjavi z običajnimi kasetami zvišuje prihranke za energijo za do 50 %. Inteligentno oko samodejno preklopi kaseto v energetsko varčen način delovanja ali jo izključi, ko zazna prazen prostor, in tako za do 27 % zniža vaše stroške za energijo.

Prilagodljiva zasnova se ujame z vsakim prostorom ali inštalacijo

Z najnižjo višino vgradnje na trgu se naša kaseta s krožnim tokom popolnoma skrije v vaš strop. Njen prilagodljiv dizajn omogoča 2-smerni, 3-smerni in 4-smeri tok zraka, tako da jo lahko namestite v vogale, poleg stene ali v nepravilno oblikovane prostore.

Enostavno vzdrževanje

Ker je opremljena z našim specialnim samočistilnim filtrom, kaseta s sklenjenim tokom zagotavlja enakomerno delovanje in do 50% povečuje učinkovitost. Prah, ki se nabere ob vsakodnevnem samodejnem čiščenju, se odlaga v predal, ki lahko hrani do 12-mesečno količino nabranega prahu.

Pozabite na lestve in čistilni servis. Vse, kar morate storiti, da izpraznite predal, je, da ga nataknete na navadni vakuumski sesalnik in izsesate prah.

Enostavno vzdrževanje

Resnični prihranki

Wolverhampton, V.B.

Po namestitvi samočistilnih kaset je trgovina zaznala 50% zmanjšanje porabe energije v primerjavi z uporabo predhodne standardne rešitve.

Poraba energije - kaseta s krožnim tokom

Izdelano za udobje

Inteligentno oko s pomočjo tipal prepoznava in usmerja zrak stran od ljudi in tako preprečuje hladen prepih. Sistem se samodejno vključi v način varčevanja z energijo ali izključi, ko zazna, da je prostor prazen. Dodatna talna tipala zagotavljajo, da temperatura ostaja enakomerna od stropa do tal.

kaseta s krožnim tokom tipala

Uravnotežen zračni tok

Delovanje v razponu 360° omogoča popolnoma uravnoteženo razporeditev toka zraka brez mrtvih območij. Navpični avtomatski nihajni sistem samodejno enakomerno razporeja zrak po vsej sobi in preprečuje nihanja temperature. To pomeni manj ciklov zagona/ustavitve in tako manjšo porabo energije ter večje prihranke.

Izdelano za vse vrste prostorov

S 23 različnimi možnimi vzorci toka zraka je kaseta s sklenjenim tokom primerna za vse vrste konfiguracij sob. Daljinsko upravljanje, prilagodljive zračne lopute in izbirni komplet ohišja omogočajo ustvarjanje 2-smernih, 3-smernih in 4-smernih vzorcev toka zraka za namestitev v vogale, poleg sten ali v nepravilno oblikovane prostore. Ta značilnost je še posebej prikladna pri notranji prenovi, saj lahko prilagajate vzorce zračnega toka brez premikanja enote.

Izdelano za vse vrste prostorov

Sorodni izdelki

Več informacij