Skip to main content

Toplotne črpalke zrak–zrak

Hladite in ogrevajte svoj dom s pomočjo obnovljive energije.

Kaj je toplotna črpalka zrak−zrak?

Toplotne črpalke zrak−zrak ogrevajo in hladijo vaš dom z energijo, dobljeno iz zraka, in s samo 20 % električne energije − izredno energijsko varčna rešitev za doseganje popolne temperature skozi vse leto.

bg-image

Zasnovane tako, da se prilegajo vsakemu domu

Ne glede na to, ali prenavljate vašo sedanjo hišo ali gradite novo, izpolnjuje Daikinova toplotna črpalka zrak–zrak vse vaše potrebe po ogrevanju in hlajenju. Naše prilagodljive enote so preproste za namestitev in so zato idealna izbira za zamenjavo starih električnih sistemov. Še več, njihove ocene energijske učinkovitosti A+++ in minimalni vpliv na okolje ustrezajo vsem zahtevam zelene gradnje.

V razredu najboljša energijska učinkovitost

Zahvaljujoč številnim naprednim rešitvam Daikinove toplotne črpalke zrak–zrak zagotavljajo energijsko učinkovitost do A+++. Tako naša značilna inverterska tehnologija zgolj s prilagoditvijo hitrosti motorja potrebam namesto popolne zaustavitve in ponovnega zagona sistema znižuje porabo energije za do 30 % v primerjavi s sistemom brez inverterja.

opremljeno z našo značilno invertersko tehnologijo

Hlajenje in ogrevanje do 5 prostorov

Daikinove toplotne črpalke zrak–zrak nudijo širok nabor možnosti: na zunanjo enoto priključite eno samo notranjo enoto ali uporabite naš deljeni sistem večjega števila enot in na eno zunanjo enoto priključite do pet notranjih enot. Deljeni sistem z več enotami omogoča učinkovito hlajenje ali ogrevanje do pet različnih prostorov do različnih temperatur.

Več informacij

Samo en sistem za toplo vodo in klimatiziranje zraka

Naša nova serija Multi+ povezuje eno zunanjo enoto z največ tremi notranjimi enotami in 90- ali 120-litrskim bojlerjem za sanitarno toplo vodo. Sanitarna topla voda, hlajenje in ogrevanje so ključne prednosti tega cenovno ugodnega sistema vse-v-enem.


Več informacij

Ilustracija petih povezanih Daikinovih enot

Različne možnosti zasnove v skladu z vašo notranjo opremo

Energijska učinkovitost

Zmanjšajte svoj vpliv na okolje − in račun za porabo energije − z najvišjo možno energijsko učinkovitostjo, ki je na voljo na trgu.

Ustvarjeno za vaš interjer

Mednarodno priznane za svojo odlično zasnovo se naše enote dovršeno prilegajo v vaš dom in omogočajo sodobno upravljanje klimatiziranja zraka.

Zasnovano za izpolnjevanje vaših potreb

Naše enote zagotavljajo širok nabor možnosti ogrevanja in hlajenja za vse vrste prostorov in hiš kot tudi enostavno namestitev, energijsko učinkovitost razreda A+++ ter sodobne dizajne.

Enostavno upravljanje in tiho delovanje

S svojim tihim delovanjem in enostavnim upravljanjem od koder koli prek aplikacije se naše toplotne črpalke zrak–zrak dovršeno vključujejo v vaš življenjski slog.

Naše najbolj priljubljene toplotne črpalke zrak–zrak

 • Ururu Sarara

  Vrhunska rešitev z razredom energijske učinkovitosti A+++ za namestitev na steno za hlajenje, ogrevanje, vlaženje, odstranjevanje vlage, prezračevanje in čiščenje zraka.

 • Daikin Emura

  Dizajnerska stenska rešitev z razredom energijske učinkovitosti A+++ za hlajenje in ogrevanje. Na voljo v mat kristalno beli, elegantni srebrni in mat črni barvi.

 • Stylish

  Nagrajena stenska rešitev z razredom energijske učinkovitosti A+++ za hlajenje in ogrevanje. Na voljo v štirih barvah in primerna za vse vrste interjerjev.

 • Perfera

  Stenska ali samostoječa rešitev z razredom energijske učinkovitosti do A+++ za hlajenje in ogrevanje za zagotavljanje visoke ravni zmogljivosti in udobja.

 • Optimizirano ogrevanje 4

  Enote za hlajenje in ogrevanje za hladnejša podnebja s temperaturami do −25 °C in z razredom energijske učinkovitosti do A+++ pri ogrevanju.

Poiščite več informacij

Oglejte si naš virtualni razstavni prostor

Potrebujete pomoč?

Poiščite več informacij

Potrebujete pomoč?

Poiščite več informacij

Potrebujete pomoč?

Rabim pomoč?