Toplotne črpalke zrak–zrak

Toplotne črpalke zrak–zrak

Hladite in ogrevajte svoj dom s pomočjo obnovljive energije.

Kaj je toplotna črpalka zrak−zrak?

Toplotne črpalke zrak−zrak ogrevajo in hladijo vaš dom z energijo, dobljeno iz zraka, in s samo 20 % električne energije − izredno energijsko varčna rešitev za doseganje popolne temperature skozi vse leto.

toplotne črpalke zrak–zrak za vsak dom

Zasnovane tako, da se prilegajo vsakemu domu

Ne glede na to, ali prenavljate vašo sedanjo hišo ali gradite novo, izpolnjuje Daikinova toplotna črpalka zrak–zrak vse vaše potrebe po ogrevanju in hlajenju. Naše prilagodljive enote so enostavne za namestitev in so zato idealna izbira za zamenjavo starih električnih sistemov. Še več, njihove ocene energijske učinkovitosti A+++ in minimalni vpliv na okolje ustrezajo vsem zahtevam zelene gradnje.

V razredu najboljša energijska učinkovitost

Zahvaljujoč številnim naprednim rešitvam omogočajo Daikinove toplotne črpalke zrak–zrak energijsko učinkovitost do A+++. Tako naša značilna inverterska tehnologija znižuje porabo energije za do 30 % v primerjavi s sistemom brez inverterja, zgolj s prilagoditvijo hitrosti motorja potrebam namesto popolne zaustavitve in ponovnega zagona sistema.

opremljeno z našo značilno invertersko tehnologijo

Hlajenje in ogrevanje do 5 prostorov

Daikinove toplotne črpalke zrak–zrak nudijo širok nabor možnosti: na zunanjo enoto priključite eno samo notranjo enoto ali uporabite naš deljeni sistem večjega števila enot in na eno zunanjo enoto priključite do pet notranjih enot. Deljeni sistem z več enotami omogoča učinkovito hlajenje ali ogrevanje do pet različnih prostorov do različnih temperatur.

Več informacij

Napajanje z obnovljivo energijo

Naše toplotne črpalke zrak–zrak, ki jih napaja 80 % energije iz zraka in 20 % električne energije, ogrevajo ter hladijo vaš dom z energijsko učinkovitostjo razreda A+++, najvišjo, ki je trenutno na voljo na trgu.

Različne možnosti zasnove v skladu z vašo notranjo opremo

stenske toplotne črpalke zrak–zrak

Stenska enota

Naše stenske enote so mednarodno priznane za svoj odličen dizajn. Z njihovo lično in elegantno zasnovo je klimatiziranje zraka oblikovno sodobno in dovršeno.

samostoječe toplotne črpalke zrak–zrak

Talna samostoječa enota

Talne samostoječe enote razporejajo zrak ali sevajo toploto prav tako kot klasični radiatorji. Njihova brezhibna zasnova in tekoče linije se brezšivno zlivajo s sodobnimi interjerji.

v stropu skrite toplotne črpalke zrak–zrak

Skrita stropna enota

Skrite stropne enote so odlična izbira za vse vrste notranje opreme. Diskretno so vgrajene v spuščen strop, tako da so vidne samo zračne odprtine.

Energijska učinkovitost

Zmanjšajte svoj vpliv na okolje − in račun za porabo energije − z najvišjo možno energijsko učinkovitostjo, ki je na voljo na trgu.

Ustvarjeno za vaš interjer

Mednarodno priznane za svojo odlično zasnovo se naše enote dovršeno prilegajo v vaš dom in omogočajo sodobno upravljanje klimatiziranja zraka.

Zasnovano za izpolnjevanje vaših potreb

Naše enote zagotavljajo širok nabor možnosti ogrevanja in hlajenja za vse vrste prostorov in hiš kot tudi enostavno namestitev, energijsko učinkovitost razreda A+++ ter sodobne dizajne.

Enostavno upravljanje in tiho delovanje

S svojim tihim delovanjem in enostavnim upravljanjem od koder koli prek aplikacije se naše toplotne črpalke zrak–zrak dovršeno vključujejo v vaš življenjski slog.


Naše najbolj priljubljene toplotne črpalke zrak–zrak

ururu-sarara.png

Ururu Sarara

Vrhunska rešitev z razredom energijske učinkovitosti A+++ za namestitev na steno za hlajenje, ogrevanje, vlaženje, odstranjevanje vlage, prezračevanje in čiščenje zraka.

FTXJ-AS_right.jpg

Daikin Emura

Dizajnerska stenska rešitev z razredom energijske učinkovitosti A+++ za hlajenje in ogrevanje. Na voljo v mat kristalno beli, elegantni srebrni in mat črni barvi.

Stylish H 2022 ilmalampopumppu musta FTXTA-BB.jpg

Stylish

Nagrajena stenska rešitev z razredom energijske učinkovitosti A+++ za hlajenje in ogrevanje. Na voljo v štirih barvah in primerna za vse vrste interjerjev.

perfera-article-grid-2020.jpg

Perfera

Stenska ali samostoječa rešitev z razredom energijske učinkovitosti do A+++ za hlajenje in ogrevanje za visoke ravni zmogljivosti in udobja.

Optimised_Heating_4_Banner_1645x1080px.png

Optimizirano ogrevanje 4

Enote za hlajenje in ogrevanje za hladnejša podnebja s temperaturami do −25 °C in z razredom energijske učinkovitosti do A+++ pri ogrevanju.

Prilagodljive konfiguracije so primerne za vse domove

Ne glede na to, ali iščete rešitev za en sam prostor ali sistem za celotno hišo, lahko zadovoljimo vaše potrebe.