Skip to main content

Kje nas najdete

Doma smo tam, kjer ste vi. V 16 državah Srednje in Vzhodne Evrope.

Daikin Central Europe

Dober odnos s stranko temelji na zaupanju. Daikin Central Europe ponuja največjo regionalno prodajno in servisno mrežo v industriji HVAC-R,* ki obsega Avstrijo, Albanijo, Bosno in Hercegovino, Bolgarijo, Hrvaško, Češko, Madžarsko, Kosovo, Črno goro, Severno Makedonijo, Moldavijo, Poljsko, Romunijo, Srbijo, Slovaško in Slovenijo.

* HVAC-R = ogrevanje, prezračevanje, klimatizacija in hlajenje

 

Naša regija

Imamo več kot 450 zavzetih zaposlenih v 16 državah.

Živimo raznolikost z več kot 20 narodnostmi.

Govorimo več kot 20 jezikov.

Združujemo 9 držav članic EU in 7 držav nečlanic EU.

Predstavljamo globalno blagovno znamko, ki pozna svoje lokalne trge.

Sodelujemo s 1600 partnerji (monterji in distributerji) v svoji regiji.Daikin je v Sloveniji prisoten že več kot 30 let.

Kot del skupine Daikin Central Europe Handelsgmbh, ki ima sedež na Dunaju, je na slovenskem trgu v zadnjih letih hitro rasel tako po prodaji kot po širjenju svoje ponudbe izdelkov. 

Strankam nudi rešitve ogrevanja, prezračevanja in hlajenja prostorov za široko paleto velikosti stavb, in sicer od zasebnih domov do velikih pisarn ter od maloprodajnih trgovin do velikih industrijskih zgradb.

 

V Sloveniji delujejo trije uradni Daikin distributerji, ki pokrivajo ves slovenski trg, več kot 50 zaupanja vrednih podjetij pa je združenih v Home Comfort Partner, ki so posebej usposobljeni in opremljeni za opravljanje storitev strankam v njihovih domovih.

Podjetje Procool, d.o.o. iz Grosuplja je prodajni agent (sales agent) za poslovne kupce, kot so projektanti, izvajalci in investitorji. Pooblaščen je s strani Daikin Airconditioning Central Europe Handelsgmbh za prodajo široke palete HVAC (ogrevanje, prezračevanje in hlajenje) Daikin produktov in sistemskih rešitev za industrijsko ter komercialno uporabo.

 

Zemljevid družbe Daikin Central Europe

  Sedež družbe Daikin Central Europe

Dunaj (Avstrija)

  Naši prodajne in servisne pisarne

Avstrija, Bolgarija, Moldavija, Slovenija (Dunaj), Hrvaška, Bosna in Hercegovina (Zagreb), Češka (Praga), Madžarska (Budimpešta), Poljska (Varšava, Poznan, Gdansk, Katovice, Krakov, Vroclav), Romunija (Bukarešta), Slovaška (Bratislava)

  Naši prodajni in servisni zastopniki

Albanija, Severna Makedonija, Kosovo (Gostivar, Severna Makedonija), Srbija, Črna gora (Beograd, Srbija), Slovenija (Grosuplje)

  Naša skladišča

Avstrija (Enzersdorf an der Fischa), Bolgarija (Sofija)

 

  • Družine izdelkov

    Iščete klimatske naprave ali čistilnike zraka, majhne ali obsežne prezračevalne sisteme, hladilne agregate, toplotne črpalke ali pripravo tople vode? Navdih poiščite v obsežni ponudbi izdelkov družbe Daikin.
  • Rešitve

    Izbirate lahko med največjo ponudbo premium rešitev za ogrevanje in hlajenje, ki ustrezajo vsem okoljem, velikostim prostorov ali stavb ter osebnim željam.
  • Servisiranje

    Kot vodilni na področju uravnavanja klime ponujamo številne storitve podpore, ki zagotavljajo, da vaš sistem skozi vso svojo življenjsko dobo ohranja visoko raven učinkovitosti.

Preberite naše novice

Preberite naš blog

Poglejte naše reference

Poiščite več informacij

Oglejte si naš virtualni razstavni prostor

Potrebujete pomoč?

Poiščite več informacij

Potrebujete pomoč?

Poiščite več informacij

Potrebujete pomoč?

Rabim pomoč?