Skip to main content

Zgradite svoj posel z Daikinom

Postanite del partnerske mreže monterjev Daikinovih toplotnih črpalk, klimatskih naprav in rešitev za prezračevanje.

Prijavite se zdaj! Kot naš partner boste deležni strokovne podpore in dostopa do tehnoloških inovacij

Stand by me

Spletna platforma Stand By Me je sistem, ki povezuje različna orodja in omogoča ugodnosti tako za same monterje, kot tudi končne uporabnike.

Preberite več

Poslovni portal

Naš spletni poslovni portal vam nudi takojšen dostop do vseh podatkov in orodij, ki jih potrebujete pri montaži. Od priročnikov in predstavitev do videov in izbrane programske opreme.

Prijavite se

Servisna akademija

Servisna akademija Daikin ponuja individualne poti za učenje, ki pokrivajo vse servisne primere za izdelke Daikin.

Preberite več

Home Comfort Expert

Na portalu Home Comfort Expert najdete informacije o izdelkih, treningih, novice in še veliko več na našem Poslovnem portalu.

Preberite več
Toplotna črpalka Daikin

V času vse višjih cen energentov in okoljske krize se vse več ljudi odloča za nakup toplotne črpalke. Toplotne črpalke predstavljajo energetsko učinkovito alternativo za ogrevanje in hlajenje stanovanjskih, poslovnih in industrijskih zgradb. Raziskave kažejo, da so toplotne črpalke primeren način ogrevanja, saj v okolje oddajo manj emisij CO2, gospodinjstvom pa omogočajo prihranek pri stroških za ogrevanje.

Pri Daikinu v naslednjem desetletju, do leta 2030 ne pričakujemo zgolj rasti, temveč tudi dejansko zviševanje števila letnih namestitev toplotnih črpalk, ki bo doseglo 4 milijone in bo predstavljalo 20-odstotno letno rast.

Daikin z več kot 90 let izkušenj s hlajenjem, ogrevanjem in prezračevanjem svojim partnerjem nudi najudobnejše, energetsko varčne ter zanesljive rešitve, ki so trenutno na tržišču.

Zaradi povečanega povpraševanja in prepoznavnosti naših rešitev, vas vabimo, da naredite korak naprej in postanete del partnerske mreže monterjev Daikinovih toplotnih črpalk, klimatskih naprav ter rešitev za prezračevanje.

Daikin je podjetje z dolgo tradicijo, ki nudi varno in stabilno okolje poslovnim partnerjem. Ponujamo podporo in sodelovanje, da lahko samozavestno in brez tveganja postanete Daikin partner na področju vgradnje in servisiranja toplotnih črpalk, klimatskih naprav in prezračevanja!

Kaj lahko pričakujete?

  • Omogočamo vam osnovni tečaj usposabljanja za ravnanje s toplotno črpalko v primerjavi s tradicionalnimi viri ogrevanja.
  • Podporo pri nadzoru montaže na mestu med vašimi prvimi montažami.
  • Usposabljanja Akademije za učenje, kako strankam promovirati in prodajati toplotne črpalke na profesionalen način.
  • Popolnoma podrobna in izpopolnjena usposabljanja, s čimer lahko postanete zastopnik servisnega strokovnjaka Daikin.

Postanite del uspešne zgodbe in zgradite posel z nami!

Vabimo vas, da postanete monter Daikin rešitev za ogrevanje, hlajenje in prezračevanje ter postanete del našega tima. Izkoristite priložnosti na hitro rastočem trgu toplotnih črpalk in skupaj z nami zgradite uspešno zgodbo!

Skupaj lahko zgradimo uspešno zgodbo!

 

Inovacije

Odkrijte, kako z vodilnimi tehnologijami izboljšujemo kakovost vašega življenja

Preberite več

Prisotni v 16 državah v EU

Dober odnos s stranko temelji na zaupanju. Daikin Central Europe ponuja največjo regionalno prodajno in servisno mrežo v industriji HVAC-R.

Preberite več

Zavezani varnemu in zdravemu okolju

Kot vodilni v industriji HVAC-R* prispevamo k visoki kakovosti življenja, udobju, zanesljivi infrastrukturi, prehranski varnosti in gospodarski rasti v najrazličnejših panogah.

Preberite več

Globalni igralec, ki deluje lokalno

Daikin je globalna blagovna znamka, ki izpolnjuje potrebe svojih lokalnih trgov.

Preberite več

Rešitve za vse klimatske zahteve

Pri Daikinu nudimo največjo izbiro rešitev ogrevanja in hlajenja, ki ustrezajo vsem okoljem in osebnim željam. Odkrijte več o razpoložljivih možnostih, tako da izberete vrsto uporabe.

Poiščite več informacij

Oglejte si naš virtualni razstavni prostor

Potrebujete pomoč?

Poiščite več informacij

Potrebujete pomoč?

Poiščite več informacij

Potrebujete pomoč?

Rabim pomoč?