Moški z zaščitno čelado pri delu z Daikinovo enoto.

Zgradite svoj posel z Daikinom

Daikin ponuja vrhunske rešitve za toplotne črpalke, klimatske naprave in prezračevanje. Zaradi povečanega povpraševanja in prepoznavnosti naših rešitev, vas vabimo, da postanete del strokovno usposobljene ekipe monterjev. Kot del skupine monterjev boste imeli voljo strokovno podporo in dostop do tehnoloških inovacij.

 

Inovacije

Odkrijte, kako z vodilnimi tehnologijami izboljšujemo kakovost vašega življenja

Preberite več

Prisotni v 16 državah v EU

Dober odnos s stranko temelji na zaupanju. Daikin Central Europe ponuja največjo regionalno prodajno in servisno mrežo v industriji HVAC-R.

Preberite več

Zavezani varnemu in zdravemu okolju

Kot vodilni v industriji HVAC-R* prispevamo k visoki kakovosti življenja, udobju, zanesljivi infrastrukturi, prehranski varnosti in gospodarski rasti v najrazličnejših panogah.

Preberite več

Globalni igralec, ki deluje lokalno

Daikin je globalna blagovna znamka, ki izpolnjuje potrebe svojih lokalnih trgov.

Preberite več

VRV 5 web banner 1365 x 352.jpg

Spoznajte našega super heroja: Vračanje toplote VRV 5

Rešitev upravljanja klime naslednje generacije, namensko zasnovana za podporo razogljičenju stavb.

Nov sistem vračanja toplote VRV 5 ima vgrajene dinamične super moči, ki zagotavljajo najvišjo raven udobja in prilagodljivosti hkrati z občutnim znižanjem okoljskega odtisa stavb.

Daikin Business Portal

Naš spletni poslovni portal vam nudi takojšen dostop do vseh podatkov in orodij, ki jih potrebujete pri montaži. Od priročnikov in predstavitev do videov in izbrane programske opreme, uporabite ta zmogljivi iskalnik kot orodje za odgovarjanje na vprašanja in za podporo pri vašem delu.

Vabimo vas, da postanete monter Daikin rešitev za ogrevanje, hlajenje in prezračevanje ter postanete del našega tima. Za vse, ki se boste prijavili in postali monter, smo pripravili tudi Paket dobrodošlice.

Skupaj lahko zgradimo uspešno zgodbo!

 

Vabimo vas, da postanete Daikin monter ter s tem pridobite številne prednosti sodelovanja:

  • Rešitve, ki vam omogočajo, da ste v stalnem stiku s stranko od idejne zasnove do poprodajnih rešitev. (stand by me)
  • Spletni portal, preko katerega dostopate do vseh podatkov in orodij, ki jih potrebujete pri montaži. (home comfort expert portal)
  • Enostavno izbirno orodje za naš izbor multi split opreme, ki omogoča izbiro najprimernejšega sistema v skladu z individualnimi potrebami posameznega uporabnika.
  • Servisna akademija, ki vas podpira pri poslu z najmodernejšimi koncepti izobraževanja.
  • Strokovno izobraževanje in tehnična pomoč.

 

Programska oprema za izbiro multi split opreme

Za uporabo enostavno na spletu zasnovano izbirno orodje za našo serijo multi split opreme. Omogoča izbiro najprimernejšega sistema v skladu z individualnimi potrebami posameznega uporabnika.

Preverite ZDAJ

Skupina smejočih se ljudi.

Podajte se na ogled našega virtualnega

izkustvenega središča

Stand By Me
 

Stand By Me

Daikin je številka ena med mnogimi potrošniki, ki prisegajo na kvalitetne in sodobne sisteme ogrevanja in ohlajanja. Tudi med monterji Daikin uživa ugled, kar nikakor ni naključje. In prav z mislijo nanje in seveda na zadovoljne stranke, so pri podjetju Daikin oblikovali spletno platformo Stand By Me, sistem, ki povezuje različna orodja in omogoča ugodnosti tako za same monterje, kot tudi končne uporabnike. Ta bistveno poenostavi prenos informacij, predvsem pa monterju zagotavljajo več posla.

Home Comfort Expert

Postanite Home Comfort Expert in izkoristite prednosti za vas in vaše stranke!

logo-Sky-Air-A-series-4c.png

Tri nove vodilne naprave

Sky-Air-A-series_Web-banner_Hand_930x870_English_no_text.jpg
Servisna akademija
 

Servisna akademija

Servisna akademija Daikin ponuja individualne poti za učenje, ki pokrivajo vse servisne primere za izdelke Daikin. Naš cilj je zagotavljanje boljše storitve na kraju samem, da boste lažje širili svoj posel.

Rešitve kakovosti zraka v zaprtih prostorih in prezračevanja

Pri načrtovanju gradnje novih stavb je treba upoštevati številne dejavnike. Poleg strukturalnih dejavnikov obstajajo tudi vprašanja ogrevanja, hlajenja ter dejavnik, ki je pogosto prezrt: kakovost zraka v zaprtih prostorih. Ta je pomemben za zdravje vseh nas.

Ženska stoji in gleda skozi okno

Najširše omrežje v Evropi

Daikin Europe, ustanovljen v Evropi pred več kot 45 leti, razpolaga z izkušnjami in omrežjem za ustvarjanje inovativnih rešitev ogrevanja in klimatiziranja zraka. Razpolagamo s poznavanjem tržišča in z viri, da lahko zadostimo vašim potrebam. Z našim lastnim Evropskim razvojnim središčem (European Development Centre) in osredotočanjem na energetsko učinkovite izdelke ustvarjamo klimatske rešitve v Evropi za Evropo.

Ohišje z nizko ravnijo hrupa

Izpolnite stroge zahteve glede ravni hrupa in hkrati zvišajte prilagodljivost uporabe toplotnih črpalk Sky Air in VRV zahvaljujoč znižanju zvočne moči do 10 dB(A)​

  • Posebej zasnovano za toplotne črpalke Sky Air in VRV​
  • Tovarniško preizkušeni podatki za hrup, zmogljivost in učinkovitost
  • Brez potrebnih dodatnih izračunov
Vrt ob hiši z drevesi

Rešitve za vse klimatske zahteve

Pri Daikinu nudimo največjo izbiro rešitev ogrevanja in hlajenja, ki ustrezajo vsem okoljem in osebnim željam. Odkrijte več o razpoložljivih možnostih, tako da izberete vrsto uporabe.

Ogrevanje in toplotne črpalke

Klimatiziranje zraka

Prečiščevanje zraka

Sistemi za toplo vodo

Hladilniki

Prezračevanje

Krmilni sistemi

Bodite na tekočem z industrijskimi novicami