Moški z zaščitno čelado pri delu z Daikinovo enoto

Zgradite svoj posel z Daikinom

Ponujamo najširšo ponudbo kakovostnih rešitev za toplotne črpalke, klimatske naprave, prezračevanje, hladilnike in industrijske sisteme na trgu.

Največje udobje

Ustvarite klimo, ki bo zasnovana v skladu z življenjskim slogom vaših strank

Visoka kakovost

Sprostite se in uživajte v prednostih montaže zanesljivih rešitev

Energetska učinkovitost

Ponudite prihranke pri energiji z našimi energetsko učinkovitimi rešitvami

Servisiranje

Zanesite se na poprodajno podporo in servisne programe


Daikin Business Portal

Naš spletni poslovni portal vam nudi takojšen dostop do vseh podatkov in orodij, ki jih potrebujete pri montaži. Od priročnikov in predstavitev do videov in izbrane programske opreme, uporabite ta zmogljivi iskalnik kot orodje za odgovarjanje na vprašanja in za podporo pri vašem delu.

Programska oprema za izbiro multi split opreme

Enostavno na spletu zasnovano izbirno orodje za naš izbor multi split opreme . Omogoča izbiro najprimernejšega sistema v skladu z individualnimi potrebami posameznega uporabnika.

Preverite ZDAJ

Stand By Me
 

Stand By Me

Daikin je številka ena med mnogimi potrošniki, ki prisegajo na kvalitetne in sodobne sisteme ogrevanja in ohlajanja. Tudi med monterji Daikin uživa ugled, kar nikakor ni naključje. In prav z mislijo nanje in seveda na zadovoljne stranke, so pri podjetju Daikin oblikovali spletno platformo Stand By Me, sistem, ki povezuje različna orodja in omogoča ugodnosti tako za same monterje, kot tudi končne uporabnike. Ta bistveno poenostavi prenos informacij, predvsem pa monterju zagotavljajo več posla.

Home Comfort Expert

Postanite Home Comfort Expert in izkoristite prednosti za vas in vaše stranke!

logo-Sky-Air-A-series-4c.png

Tri nove vodilne naprave

Sky-Air-A-series_Web-banner_Hand_930x870_English_no_text.jpg
Servisna akademija
 

Servisna akademija

Servisna akademija Daikin ponuja individualne poti za učenje, ki pokrivajo vse servisne primere za izdelke Daikin. Naš cilj je zagotavljanje boljše storitve na kraju samem, da boste lažje širili svoj posel.

Rešitve kakovosti zraka v zaprtih prostorih in prezračevanja

Pri načrtovanju gradnje novih stavb je treba upoštevati številne dejavnike. Poleg strukturalnih dejavnikov obstajajo tudi vprašanja ogrevanja, hlajenja ter dejavnik, ki je pogosto prezrt: kakovost zraka v zaprtih prostorih. Ta je pomemben za zdravje vseh nas.

Ženska stoji in gleda skozi okno
Daikin, največje omrežje inštalaterjev v Evropi

Najširše omrežje v Evropi

Daikin Europe, ustanovljen v Evropi pred več kot 45 leti, razpolaga z izkušnjami in omrežjem za ustvarjanje inovativnih rešitev ogrevanja in klimatiziranja zraka. Razpolagamo s poznavanjem tržišča in z viri, da lahko zadostimo vašim potrebam. Z našim lastnim Evropskim razvojnim središčem (European Development Centre) in osredotočanjem na energetsko učinkovite izdelke ustvarjamo klimatske rešitve v Evropi za Evropo.

Daikinovo ohišje z nizko ravnijo hrupa

Izpolnite stroge zahteve glede hrupa s hkratnim zvišanjem ravni prilagodljivosti za uporabo toplotnih črpalk Sky Air in VRV zahvaljujoč znižanju ravni zvočne moči za do 10 dB(A)​

  • Posebej zasnovano za toplotne črpalke Sky Air in VRV
  • Tovarniško preizkušeni podatki za zvok, zmogljivost in učinkovitost
  • Brez dodatnih potrebnih izračunov
vrt za hišo z drevesi

Rešitve za vse klimatske zahteve

Pri Daikinu nudimo največjo izbiro rešitev ogrevanja in hlajenja, ki ustrezajo vsem okoljem in osebnim željam. Odkrijte več o razpoložljivih možnostih, tako da izberete vrsto uporabe.

Ogrevanje in toplotne črpalke

Klimatiziranje zraka

Prečiščevanje zraka

Sistemi za toplo vodo

Hladilniki

Prezračevanje

Krmilni sistemi

Bodite na tekočem z industrijskimi novicami