restaurant-image

Pot do izjemnega zadovoljstva potrošnikov

Stand By Me je digitalna platforma, ki povezuje različna orodja, s katerimi lahko ponudite vseživljenjsko oskrbo potrošnikom vse od oblikovanja rešitve po meri, do poprodajnih storitev in odpravljanja težav inštalacij.

Celovita rešitev, zadovoljni kupci

Ste kdaj prejeli klic obupane stranke, ker je denimo na najbolj vroč dan v letu, klima nehala delovati? Najprej je potrebno vse ne nujne reči spustiti iz rok, reorganizirati čas, potem jo mahniti na pot, pa še takrat ne veste, kje je napaka in ali jo boste sploh lahko rešili. Ne veste, ali imate s seboj vso potrebno opremo in ali kdaj boste težavo lahko opravili.

Kaj če bi obstajala enostavna rešitev, s katero bi bili vedno na tekočem, načrtovali stroške, izdelovali ponudbe in bili s stranko v stiku tudi v času po prodaji? Stand By Me vam ponuja točno to. Gre za skrbno zasnovan sistem, s katerim boste v stiku s stranko na vsakem koraku, od idejne zasnove do poprodajnih rešitev. Odlikujeta ga preglednost in preprosta uporaba.

S Stand By Me digitalno platformo boste vpleteni v celotni cikel poslovanja. Najprej boste spoznali strankine želje in pričakovanja. S pridobljenimi informacijami lahko sestavite projekt, opravite montažo, postanete partner za vzdrževanje ter podporo pri okvarah in popravilih. Ker torej posamezne projekte spremljate ves čas, to pomeni več poslovnih priložnosti, hkrati pa lahko računate z izdatnim časovnim prihrankom. Če ste namreč sami načrtovali in montirali toplotno črpalko, boste zagotovo poznali specifiko sistema in njegove posebnosti. Če se popravila lotevate brez predhodnega poznavanja sistema, boste potrebovali kar nekaj časa, da dodobra spoznate napake in pasti, ki prinesejo okvare.

Digitalni dnevnik vseh vaših naprav, ki ga Stand By Me omogoča,  vam bo delo dodatno olajšal, saj si boste lahko ogledali vse podrobnosti o garanciji, spremljali opomnike za vzdrževanje, dodajali poročila o popravilih in podobno. Stalni nadzor nad delom monterjem omogoča tudi aplikacija za pametni telefon E-Care, zato ni potrebno stalno vračanje v pisarno ali neskončno brskanje po dokumentih. Celovita storitev je izjemno pomembna tudi strankam, saj se povprečni uporabnik ne želi ukvarjati z iskanjem projektanta, kasneje monterja in nazadnje servisa. Z vstopom v Stand By Me sistem za stranke, kjer lahko končne stranke pridobijo kar do 7 let garancije, boste veliko pridobili tudi sami. Vsi, ki se ukvarjate s servisom boste lahko preko sistema pridobivali nove stranke, kar je v teh negotovih časih še posebej pomembno.

 

Platformo Stand By Me ste predstavili tudi svojim strankam. Kakšne so prednosti platforme zanje?

Postanite Stand By Me partner!

Postati Daikin Stand By Me partner je precej preprosto. Daikin prisega na spretnost in kvaliteto, zato se je najprej potrebno udeležiti izobraževanja. Izobraževalni programi so zastavljeni pregledno in preprosto za vsakogar, ki je spreten v montaži, in se zaključujejo s preizkusom znanja. Ko postanete Daikin monter je do Stand By Me partnerstva še majhen korak, saj le vstopite v digitalno platformo in sledite preprostim navodilom. To vam bo prineslo več posla, izgradnjo polne baze podatkov naprav in končnih uporabnikov in prihranek časa. Daikin partnerski certifikat je odličen argument pri še neodločenih strankah, podjetje pa omogoča še dodatno promocijo pri končnih uporabnikih in dodatne ugodnosti za HCE (Home Comfort Expert) partnerje.

Je bilo izobraževanje za platformo Stand By Me zahtevno?

Kaj je zahtevano za pristop k platformi Stand By Me? 

Vaše ugodnosti kot Stand By Me partner

vec-posla.png

Več posla za vas

Priložnost za dodaten zaslužek z vzdrževanjem in popravili

podatkovna-baza.png

Vse-v-enem podatkovno bazo

Izgradnja polne baze podatkov naprav in končnih uporabnikov prinaša velike koristi za prihodnje procese zamenjave naprav

 

delovna-ucinkovitost.png

Povečana delovna učinkovitost

Zahvaljujoč povezanemu ekosistemu in pametnemu postopku, boste z uporabo Stand By Me prihranili veliko časa

 

prodajni-argument.png

Dodatni prodajni argument

Kot certificiran Daikin partner imate močan prodajni argument do potrošnikov

dodatna-promocija.png

Dodatna promocija z Daikinom

Kot certificirani servisni partner, boste deležni dodatne Daikin promocije do končnih uporabnikov

 

hce-premium.png

HCE premium bonus točke

Možnost dodatnih točk za dejavnosti Stand By Me v vašem HCE

Je platforma Stand By Me enostavna za uporabo? 

Se sedaj lahko učinkoviteje spopadate z izzivi na terenu?

En račun

z veliko možnostmi

en-racun.JPG

E-Care

Stand By Me na vašem telefonu

e-care.JPG
Download-leaflet.jpg

Potrebujete dodatne informacije?