Skip to main content

Home Comfort Expert

Postanite Home Comfort Expert in izkoristite prednosti za vas in vaše stranke!

bg-image

Poslovni portal

Naši partnerji Home Comfort Expert najdejo informacije o izdelkih, treningih, novice in še veliko več na našem Poslovnem portalu.

Ambicija - misija in cilji naše pobude

Kakovost in strast

Kakovost in strast

Home Comfort Expert (HCE) je Daikinova prvovrstna oznaka za rešitve nadzora klime.

Je pionirska pobuda, ki nagovarja le stanovanjske končne potrošnike v Centralni in Vzhodni Evropi. Vso svojo strast in vse naše izkušnje smo vložili v ta poseben partnerski program, saj ima stanovanjski trg nekaj posebnosti.

Naš program predstavlja drugačne vrednote: naše absolutno poslanstvo je ponuditi visoko kakovostne izdelke in zanesljive storitve za kupce na stanovanjskem trgu.

Zato Home Comfort Expert ni samo logotip ali znak, temveč kakovosten pečat kateremu potrošniki lahko zaupajo in postavlja  Daikin ter partnerje v edinstven položaj.

Premagati izzive kot ekipa

Premagati izzive kot ekipa

Program gradi tesno povezavo med Daikin-om in izbranimi AC in ogrevalnimi inštalaterji. Skupaj izkoriščamo potencial rasti na stanovanjskem trgu. Težko bi našli drugo blagovno znamko, ki zagotavlja tako močna, zaupanja vredna partnerstva in tako zanesljive rešitve.

Daikin zagotavlja posebno podporo in usposabljanje; Partnerji ponujajo boljše storitve in boljše izdelke za končne odjemalce.

S programom smo začeli v srcu Evrope, ki se je že v začetku izkazal kot velik uspeh. Končni kupci cenijo najboljše storitve in izdelke - in mi jim zagotavljamo prave rešitve za njihove potrebe.

Prodaja

Večja prodaja, višji dobički

Številke naših prvih Home Comfort Experts so dokazale, da smo na pravi poti in nas spodbudile k podaljšanju programa, ki je prinesel še večji uspeh.

Danes je del programa že več kot 200 partnerjev iz 14 držav Srednje in Vzhodne Evrope. Mnogi izmed njih doživljajo neverjetne stopnje rasti, ko postanejo Home Comfort Experts.

Danes Home Comfort Experts prodajo 70% spit kompletov v Srednji in Vzhodni  Evropi.

To, kar smo naredili na tem območju, lahko vodi do uspeha tudi v drugih državah!

Skupne koristi - Vrednost za partnerje

HCE

Pridobivanje perspektiv

Program Home Comfort Expert je namenjen inštalaterjem, ki želijo diferencirati svojo ponudbo, povečati dobičkonosnost in se razširiti na nove trge.

Ko so enkrat sprejeti v program, so naši partnerji upravičeni do številnih prednosti, ki spodbujajo novo rast in krepijo odnose s strankami.

Našim Home Comfort Expert pomagamo z najboljšo podporo, ki jo lahko nudimo: Ponujamo usposabljanje za izboljšanje tehničnih kvalifikacij in vodstvenih sposobnosti. Poleg tega vam zagotavljamo pomoč pri trženju in strokovno podporo, kar olajša uspešen prikaz prodajnih salonov, brendiranih vozil, razstavnih polic in prostorov in še veliko več. Partnerji se lahko zanašajo tudi na prvovrstne pakete vezane na proizvode in cene.

Preidimo k bistvu: Ustvarjamo močna partnerstva z jasnimi odnosi. Home Comfort Expert je ključen del prodajne sile Daikin in naša glavna pot na trg. Zato se lahko naši partnerji zanesejo na informacije iz prve roke, vedno smo pripravljeni prisluhniti njihovim skrbem in poskušamo storiti vse za njihovo podporo. Prepričani smo, da je zaupanja vredno partnerstvo središče, ki vodi do rasti in blaginje tako za partnerje kot tudi za Daikin. Skupaj gradimo edinstveno mrežo, ki postavlja nove standarde v stanovanjskem poslu.

6 koristi za naše partnerje

Povzeto, naši Home Comfort Experts se lahko zanesejo na šest izjemnih prednosti::

  1. Močni informacijski kanali in prednostno obravnavanje
  2. Koncept trženja in podpora, strokovna podpora in storitve
  3. Dobri paketi izdelkov in cen
  4. Močno in zaupanja vredno partnerstvo
  5. Jasni odnosi
  6. Večja prodaja
bg-image

Nadgradnja z našim seznamom bonusov

Šest prednosti velja za vse naše Home Comfort Experts. Partnerji, ki bi radi pridobili dostop do več prednosti, lahko sodelujejo v naši bonusni shemi in postanejo partnerji HCE Premium. Izpolnjevati morajo več zahtev, vendar lahko zbirajo bonus točke, ki jim dajejo posebne ugodnosti.

Odvisno od skupnega števila bonus točk, lahko dosežejo določeno stopnjo - srebrno, zlato, platinasto - v naši bonusni shemi. Status velja eno leto in je po vsakem obdobju ponovno ocenjen. Višja raven pomeni večje koristi za partnerja HCE Premium.

REFERENCE:

Nekatere naše Home Comfort Experts smo vprašali, kaj vidijo kot glavno korist našega programa. Tukaj lahko izveste kaj so nam povedali.

bg-image

“Program Home Comfort Expert je zelo profesionalen in strukturiran. To je prvič v zgodovini Daikin, da priporoča končno potrošniško ceno, kar je za nas zelo dragoceno.”

Vladimir Venkov

Direktor, MMC Ink., Bulgarija 

“Program Home Comfort Expert je zelo profesionalen in strukturiran. To je prvič v zgodovini Daikin, da priporoča končno potrošniško ceno, kar je za nas zelo dragoceno.”

Miha Glavič, MBA

Direktor E2E d.o.o., Slovenija

“Program Home Comfort Expert nas premakne naprej z vsako prodano enoto. Pomaga našemu podjetju, da raste in se širi in nas podpira pri izgradnji lastnega razstavnega prostora.”

Marek Žiačik, Marek Mihály

Lastniki M-M KLIMA, Slovaška

Daikin trgovina

Daikin trgovina

Tukaj lahko naročite svoje najljubše promocijsko orodje znamke Daikin, pa tudi prilagojena promocijska orodja z lastnim logotipom.

Poiščite več informacij

Oglejte si naš virtualni razstavni prostor

Potrebujete pomoč?

Poiščite več informacij

Potrebujete pomoč?

Poiščite več informacij

Potrebujete pomoč?

Rabim pomoč?