Skip to main content

Zgradite svoj posel z Daikinom

Daikin ponuja vrhunske rešitve za toplotne črpalke, klimatske naprave in prezračevanje. Zaradi povečanega povpraševanja in prepoznavnosti naših rešitev, vas vabimo, da postanete del strokovno usposobljene ekipe monterjev. Kot del skupine monterjev boste imeli voljo strokovno podporo in dostop do tehnoloških inovacij.

Stand by me

Spletna platforma Stand By Me je sistem, ki povezuje različna orodja in omogoča ugodnosti tako za same monterje, kot tudi končne uporabnike.

Preberite več

Business portal

Naš spletni poslovni portal vam nudi takojšen dostop do vseh podatkov in orodij, ki jih potrebujete pri montaži. Od priročnikov in predstavitev do videov in izbrane programske opreme.

Prijavite se

Servisna akademija

Servisna akademija Daikin ponuja individualne poti za učenje, ki pokrivajo vse servisne primere za izdelke Daikin.

Preberite več

Home Comfort Expert

Na portalu Home Comfort Expert najdete informacije o izdelkih, treningih, novice in še veliko več na našem Poslovnem portalu.

Preberite več

V času vse višjih cen energentov in okoljske krize se vse več ljudi odloča za nakup toplotne črpalke. Toplotne črpalke predstavljajo energetsko učinkovito alternativo za ogrevanje in hlajenje stanovanjskih, poslovnih in industrijskih zgradb. Raziskave kažejo, da so toplotne črpalke primeren način ogrevanja, saj v okolje oddajo manj emisij CO2, gospodinjstvom pa omogočajo prihranek pri stroških za ogrevanje.

Zaradi tega se spreminja tudi ogrevalna panoga, ki že nekaj let beleži tržno povpraševanje po toplotnih črpalkah. Opazno narašča tudi število ponudnikov, ki se ukvarjajo s montažo ogrevalnih sistemov in klimatskih naprav.

Pri Daikinu v naslednjem desetletju, do leta 2030 ne pričakujemo zgolj rasti, temveč tudi dejansko zviševanje števila letnih namestitev toplotnih črpalk, ki bo doseglo 4 milijone in bo predstavljalo 20-odstotno letno rast.

Se ukvarjate s vgrajevanjem ogrevalnih sistemov?

Naredite korak naprej in postanite naš partner.

Zaradi povečanega povpraševanja po toplotnih črpalkah iščemo nove monterje, ki bodo izvajali montažo Daikin toplotnih črpalk. Ponujamo vrhunske, energetsko varčne in zanesljive rešitve, ki so trenutno na voljo na tržišču

Daikin je podjetje z dolgo tradicijo, ki nudi varno in stabilno okolje poslovnim partnerjem. Ponujamo podporo in sodelovanje, da lahko samozavestno in brez tveganja postanete zastopnik servisnega strokovnjaka Daikin.

Kaj lahko pričakujete od nas?

  • Omogočamo vam osnovni tečaj usposabljanja o tem, kako ravnati s toplotno črpalko za razliko od tradicionalnih virov ogrevanja, prek usposabljanja Service Academy za montažo, zagon in servisiranje toplotnih črpalk,
  • Podporo pri nadzoru montaže na mestu med prvimi montažami
  • Usposabljanja Akademije za učenje, kako promovirati in prodajati toplotne črpalke na profesionalen način do potrošnikov.
  • Popolnoma podrobna in izpopolnjena usposabljanja na ravni servisnega strokovnjaka. Če inštalater želi iti do konca, lahko postane zastopnik servisnega strokovnjaka Daikin

Lorem Ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse id nisi tellus. Morbi semper ligula tortor, et rhoncus purus vehicula sit amet. Etiam lectus sem, iaculis ut erat eget, sodales volutpat mauris. 

Postanite del uspešne zgodbe in zgradite posel z nami!

Vabimo vas, da postanete monter Daikin rešitev za ogrevanje, hlajenje in prezračevanje ter postanete del našega tima. Za vse, ki se boste prijavili in postali monter, smo pripravili tudi Paket dobrodošlice.

Skupaj lahko zgradimo uspešno zgodbo!

 

Inovacije

Odkrijte, kako z vodilnimi tehnologijami izboljšujemo kakovost vašega življenja

Preberite več

Prisotni v 16 državah v EU

Dober odnos s stranko temelji na zaupanju. Daikin Central Europe ponuja največjo regionalno prodajno in servisno mrežo v industriji HVAC-R.

Preberite več

Zavezani varnemu in zdravemu okolju

Kot vodilni v industriji HVAC-R* prispevamo k visoki kakovosti življenja, udobju, zanesljivi infrastrukturi, prehranski varnosti in gospodarski rasti v najrazličnejših panogah.

Preberite več

Globalni igralec, ki deluje lokalno

Daikin je globalna blagovna znamka, ki izpolnjuje potrebe svojih lokalnih trgov.

Preberite več

Rešitve za vse klimatske zahteve

Pri Daikinu nudimo največjo izbiro rešitev ogrevanja in hlajenja, ki ustrezajo vsem okoljem in osebnim željam. Odkrijte več o razpoložljivih možnostih, tako da izberete vrsto uporabe.

Poiščite več informacij

Oglejte si naš virtualni razstavni prostor

Potrebujete pomoč?

Poiščite več informacij

Potrebujete pomoč?

Poiščite več informacij

Potrebujete pomoč?

Rabim pomoč?