Skip to main content

Seasonal Smart Bluevolution

Prva energetsko učinkovita klimatizacija v Evropi s hladilnim sredstvom R-32 za lažjo poslovno uporabo.

bg-image
bluevolution

Tehnologija Bluevolution

Z znatno nižjimi izpusti CO2 je hladilno sredstvo R-32 energetsko najučinkovitejše hladilno sredstvo na trgu. Naša tehnologija Seasonal Smart Bluevolution ima najnižji vpliv na okolje v svojem razredu, s potencialom globalnega segrevanja (GWP), ki je za 68 % nižji od drugih običajnih hladilnih sredstev, npr. R-410A. S to naslednjo generacijo na področju energetske učinkovitosti boste zaradi zmanjšane porabe energije prihranili pri stroških za energijo, pri stroških za vzdrževanje pa z odpravo potrebe po vsakoletnih preverjanjih puščanj.

Samočistilna kaseta s krožnim tokom

Naša samočistilna kaseta s krožnim tokom je opremljena z edinstveno samočistilno filtrirno ploščo, ki znižuje stroške vzdrževanja in v primerjavi z običajnimi kasetami poveča prihranke energije za do 50 %. Pametno oko zaznava in usmerja zračni tok stran od ljudi in znižuje izdatke za energijo do 27%, ker se samodejno vključi v način varčevanja z energijo ali izključi, če zazna, da je prostor prazen.

Pametna uporaba energije

Centralizirajte upravljanje različnih klimatskih območij s povezovanjem pametnega tabličnega krmilnika z našo storitvijo v oblaku Daikin Cloud Service.

 • Hkrati lahko nadzorujete in primerjate več objektov, da zmanjšate porabo energije
 • S storitvami Daikin Cloud v oblaku lahko do svojih enot dostopate od koder koli in kadar koli
 • Intuitivni vmesnik z zaslonom na dotik zagotavlja preprosto upravljanje klimatizacije
 • Idealno za majhne in srednjevelike poslovne načine uporabe

Opremljeno z našo tehnologijo spremenljive temperature hladilnega sredstva

Tehnologija spremenljive temperature hladilnega sredstva samodejno prilagaja temperaturo hladilnega sredstva v skladu z obremenitvijo. To zagotavlja optimalno uravnoteženost prihrankov pri energiji in udobja in hkrati omogoča najboljšo celoletno sezonsko učinkovitost s hitrimi odzivnimi časi tudi ob najbolj vročih dneh.

spremenljiva temperatura hladilnega sredstva

Nadgradite svoj trenutni sistem s tehnologijo Bluevolution

Preprosto zamenjajte svoj obstoječi sistem klimatske naprave s tehnologijo Bluevolution. Naša enota R-32 Sky Air omogoča ponovno uporabo obstoječega ožičenja in cevne napeljave, tako da lahko svojo rešitev klimatiziranja nadgradite brez prekinitev in motenj vašega vsakodnevnega dela ali stroškov za popolno obnovo. Poleg najvišje energetske učinkovitosti v tej kategoriji boste v primerjavi s svojim prejšnjim sistemom z R-32 Sky Air obenem tudi opazno prihranili pri stroških za energijo.

Sorodni izdelki

 • RZAG-LV1

  Vodilna tehnologija v panogi s hladilnim sredstvom R-32 zagotavlja optimalno učinkovitost in udobje za poslovne načine uporabe

 • FCAHG-F

  Prva lahka poslovna serija R-32 BLUEVOLUTION v Evropi

 • DCC601A51

  Izboljšano doživetje strank pri nakupovanju z boljšim upravljanjem udobja v trgovini

Več informacij

Poiščite več informacij

Oglejte si naš virtualni razstavni prostor

Potrebujete pomoč?

Poiščite več informacij

Potrebujete pomoč?

Poiščite več informacij

Potrebujete pomoč?

Rabim pomoč?