Politika varovanja zasebnosti

Daikin - politika varovanja zasebnosti

Politika varovanja zasebnosti

Skladno z belgijskim Zakonom o zasebnosti dne 8. decembra 1992 in uredbami za njegovo izvedbo vam dajemo naslednje informacije.

Osebne podatke, ki jih oddate v to spletno mesto, uporablja belgijsko podjetje Daikin Europe N.V. sedežem na naslovu Zandvoordestraat 300, B-8400 Oostende, ki je kot upravljavec podatkov registrirano pri RPR Oostende pod številko podjetja 412.120.336.

Upravljavec podatkov za obdelavo vaših osebnih podatkov, poslanih skupaj z zahtevami za dodatne informacije, je podružnica Daikin za vašo državo, kot je navedeno v nadaljevanju.

Upravljavec podatkov za obdelavo vaših osebnih podatkov, poslanih s prošnjami za zaposlitev, je podružnica Daikin, ki ste ji poslali prošnjo, kot je navedeno v nadaljevanju.

Katere informacije zahtevamo in zakaj?

Uporaba našega spletnega mesta

Ko obiščete katero od naših spletnih mest, lahko v vaš računalnik shranimo določene informacije v obliki »piškotka«. To nam omogoča, da vas ob vašem naslednjem obisku prepoznamo. Piškotki nam pomagajo na več načinov. Z njimi lahko na primer prilagodimo spletno mesto, da je bolj primerno vašim potrebam, ali pa shranimo vaše geslo, da vam ga ni treba vnašati vsakič znova.

Več informacij o namenih uporabe piškotkov in vaših možnostih za upravljanje piškotkov, ki jih shranimo ali preverjamo, najdete v našem Obvestilu o piškotkih.

Poročanje o neskladnostih

Če imate vprašanja, vas kaj skrbi ali želite prijaviti možne kršitve naših poslovnih praks, bo to posredovano neposredno revizijskemu oddelku v podjetju Daikin Europe N.V. Da bomo lahko opravili ustrezno oceno in vam zagotovili odgovor, morate navesti svoje celo ime, državo in e-poštni naslov. Kadar take informacije manjkajo, bomo šteli vašo zahtevo za neustrezno.

Morebitne kršitve prijavite s tem obrazcem.

Zaposlitve

Če oddate prošnjo za katero od trenutno razpisanih prostih delovnih mest ali naše programe zaposlovanja ali če prošnjo oddate spontano, navedite svoje ime in kontaktne podatke, da se bomo lahko obrnili na vas ter se pogovorili o vaši prošnji.

Če želite, da vas podjetje Daikin upošteva za prosto zaposlitev, boste morda morali poslati tudi življenjepis, da bomo lahko ocenili primernost vaših izobraževalnih in strokovnih dosežkov za to mesto.

Zahteve za več informacij

Če od nas zahtevate dodatne informacije, vas bomo morda prosili, da nam poveste svoje ime in kontaktne informacije. Navedete lahko tudi podrobnejše informacije, povezane z vašo zahtevo. Te informacije potrebujemo, da lahko določimo, kateri naši zaposleni ali distributerji so najprimernejši za obdelavo vaše zahteve, da se bodo lahko na vas obrnili s potrebnimi informacijami in nasveti.

Ali bodo informacije razkrite drugim?

Uporaba našega spletnega mesta

  • Podjetje Daikin Europe N.V. lahko posreduje anonimne informacije, zbrane z analitičnimi piškotki drugih ponudnikov (v tem primeru Google Analytics), podružnicam, distributerjem in drugim, da lahko izboljša vaš ogled na spletnem mestu.

Poročanje o neskladnostih

  • Vaši osebni podatki in zaupne informacije ne bodo razkriti drugim.
  • Podjetje Daikin Europe N.V. bo vaše osebne podatke ali zaupne informacije ustrezni podružnici posredovalo le, kadar bo to ocenjeno za potrebno, da vam lahko odgovorimo. 

Morebitne kršitve prijavite s tem obrazcem.

Zaposlitve

  • Vaši osebni podatki bodo morda posredovani v obdelavo drugim osebam, ki jih za to zadolži podružnica podjetja Daikin, ki jo zadeva vaša prošnja (na primer za vzdrževanje podatkovne zbirke za zaposlovanje ali dodatno presojo).

Zahteve za več informacij

  • Ker podjetje Daikin deluje po vsem svetu, lahko podjetje Daikin Europe N.V. ali njegova podružnica v vaši državi z vaše strani podane informacije posreduje distributerju ali podjetju skupine Daikin zunaj Evropske unije, kar vključuje države, ki nimajo zadostne ravni zaščite, na primer ZDA, da bo lahko vaša zahteva primerno obravnavana. Pri takih prenosih se bomo potrudili zaščititi vaše osebne podatke.

Dodatne informacije

Do svojih osebnih podatkov lahko kadar koli dostopate ali jih popravite (posodobite, spremenite ali naredite zaupne), če pošljete zahtevo na:

Takrat vam bomo poslali vse osebne podatke, ki smo jih zbrali o vas, vi pa jih lahko posodobite ali spremenite in nam jih nato vrnete. Poleg tega lahko s preprosto zahtevo brezplačno ugovarjate nadaljnjemu zbiranju z vami povezanih osebnih podatkov za neposredno trženje, če pošljete zahtevo na zgoraj omenjeni e-poštni naslov.

Če potrebujete druge informacije ali imate o Pravilniku o varovanju zasebnih podatkov podjetja Daikin druga vprašanja, se obrnite na nas (za pravni oddelek) na naslovu:

 

Pošljite e-pošto s tem obrazcem.

Faks: +32 59 55 88 99

Pošta: Daikin Europe N.V., Zandvoordestraat 300, 8400 Oostende, Belgija

 

To spletno mesto lahko vsebuje povezave do drugih spletnih mest, ki niso v lasti ali upravljanju podjetja Daikin. Ne pozabite, da podjetje Daikin ni odgovorno za varovanje zasebnih podatkov v takih spletnih mestih in da se Pravilnik o varovanju zasebnih podatkov nanaša samo na podatke, zbrane v tem spletnem mestu.

Različica 1.3, maj 2013