Stand by me

Doživite svojo popolno temperaturo z energetskimi rešitvami Daikin

Več kot 90 let izkušenj z hlajenjem in ogrevanjem nam omogoča, da vam ponudimo najudobnejše, energetsko varčne in zanesljive rešitve, ki so trenutno na voljo na tržišču.

Največje udobje

Živite v klimi, ki je zasnovana za vaš življenjski slog

Visoka kakovost

Sprostite se in uživajte v prednostih zanesljivih rešitev

Energetska učinkovitost

Prihranite pri stroških za energijo z našimi energetsko učinkovitimi rešitvami

Pametno upravljanje

Nadzorujte klimo od koder koli z našimi tehnologijami pametnega programiranja


Zadovoljni?

Nova toplotna črpalka Altherma 3 H HT

Naložba v vaše udobje in prihranek stroška za energijo. Toplotna črpalka vas bo grela in hladila, ter vam omogočala pripravo tople sanitarne vode.
Ob nakupu toplotne črpalke Altherma 3 H HT podarimo takojšni popust v vrednosti 500 €. Oddajte povpraševanje in si s tem pridobite prvo vzdrževanje brezplačno. Pohitite zaloge so omejene!

Ali ste vedeli, da Daikinova patentirana Flash Streamer tehnologija ONEMOGOČI VEČ KOT 99,9 % KORONAVIRUSA (SARS-CoV). Čiščenje zraka s pomočjo Flash Streamerja uporablja inovativno tehnologijo plazemskega praznjenja s stabilno generacijo hitrih elektronov.

DAIKIN_FB Streamer Covid_1200x1200px_december2020.jpg

Od majhnih domov do velikih pisarniških prostorov

Ne glede na to, ali ste lastnik stanovanja, trgovec ali hotelski upravitelj, bodo naše Daikin rešitve ogrevanja in hlajenja zadostile vašim potrebam. Začnite svoj projekt z nami, tako da izberete vrsto vaše stavbe.

Novo v naši ponudbi izdelkov

Stylish združuje vrhunsko zasnovo in tehnologijo za popolno rešitev klimatiziranja zraka za kateri koli interjer.

>> Več informacij

Daikin Altherma 3 H HT je visokotemperaturna toplotna črpalka zrak-voda, ki vam zagotavlja ogrevanje, hlajenje in toplo vodo.

>> Več informacij

Energetsko varčna rešitev za majhne do srednje velike poslovne trgovske prostore.

>> Več informacij

Rešitve za vse klimatske zahteve

Pri Daikinu nudimo največjo izbiro rešitev ogrevanja in hlajenja, ki ustrezajo vsem okoljem in osebnim željam. Odkrijte več o razpoložljivih možnostih, tako da izberete vrsto uporabe.

Ogrevanje in toplotne črpalke

Klimatiziranje zraka

Prečiščevanje zraka

Sistemi za toplo vodo

Hladilniki

Prezračevanje

Krmilni sistemi

Čist zrak

Inovacija Daikin Emura

Inovativnost pomeni nenehni napredek

Prepričani smo, da je za izboljšavo vedno prostor in čas. In to prepričanje je gonilna sila vsega, kar počnemo pri Daikinu. Za spodbujanj tehnološke spremembe si prizadevamo tako z majhnimi izboljšavami proizvodnega procesa kot tudi s pomembnimi preboji, ki prinašajo do 70% prihranka pri energiji. Z lastnim evropskim razvojnim središčem (European Development Centre) in poudarkom na energetsko učinkovitih izdelkih ustvarjamo klimatske rešitve v Evropi za Evropo.