Stand by me

Doživite svojo popolno temperaturo z energetskimi rešitvami Daikin

Več kot 90 let izkušenj z hlajenjem in ogrevanjem nam omogoča, da vam ponudimo najudobnejše, energetsko varčne in zanesljive rešitve, ki so trenutno na voljo na tržišču.

Največje udobje

Živite v klimi, ki je zasnovana za vaš življenjski slog

Visoka kakovost

Sprostite se in uživajte v prednostih zanesljivih rešitev

Energetska učinkovitost

Prihranite pri stroških za energijo z našimi energetsko učinkovitimi rešitvami

Pametno upravljanje

Nadzorujte klimo od koder koli z našimi tehnologijami pametnega programiranja


bg_header.jpg

POMEMBNO OBVESTILO: Inštitut Pasteur de Lille je ocenil učinkovitosti Daikinovih čistilnikov zraka glede na prisotnost respiratornih virusov

Daikinovi čistilniki zraka so dodatni ukrep v boju proti boleznim dihal.
Preverite rezultate preizkusov na človeškem korona virusu HCoV-229E in virusu gripe H1N1, ki jih je opravil Institut Pasteur de Lille.

Daikin Streamer

Izkoristite subvencijo za izboljšanje kakovosti zraka

Pridobite do 75 % financiranja, ob investiciji v boljšo kakovost zraka v zaprtih prostorih za področje turizma in gostinstva. Investirajte v varno, zdravo in udobno okolje, v zaprtih prostorih z Daikin HVAC rešitvami.

DAIKIN_banner_spletna_1870x470px_april2021_DEKLE_2.jpg
DAIKIN_banner_spletna_835X430px_april2021_2.jpg
 

Kakovost zraka v zaprtih prostorih

Pri načrtovanju gradnje novih stavb je potrebno upoštevati številne dejavnike. Poleg strukturalnih dejavnikov obstajajo tudi vprašanja ogrevanja in hlajenja ter dejavnik, ki je pogosto prezrt: kakovost zraka v zaprtih prostorih. Ta je pomemben za zdravje vseh nas.

Od majhnih domov do velikih pisarniških prostorov

Ne glede na to, ali ste lastnik stanovanja, trgovec ali hotelski upravitelj, bodo naše Daikin rešitve ogrevanja in hlajenja zadostile vašim potrebam. Začnite svoj projekt z nami, tako da izberete vrsto vaše stavbe.

Novo v naši ponudbi izdelkov

Manj je več.

>> Več informacijj

Stylish združuje vrhunsko zasnovo in tehnologijo za popolno rešitev klimatiziranja zraka za kateri koli interjer.

>> Več informacijj

Daikin Altherma 3 M je Daikinova prva monoblok enota tretje generacije s prednostmi nove zasnove in z uporabo hladilnega sredstva R-32.

>> Več informacijj

Rešitve za vse klimatske zahteve

Pri Daikinu nudimo največjo izbiro rešitev ogrevanja in hlajenja, ki ustrezajo vsem okoljem in osebnim željam. Odkrijte več o razpoložljivih možnostih, tako da izberete vrsto uporabe.

Ogrevanje in toplotne črpalke

Klimatiziranje zraka

Prečiščevanje zraka

Sistemi za toplo vodo

Hladilniki

Prezračevanje

Krmilni sistemi

Čist zrak

Zadovoljni?

Zadovoljni?

Dobrodošli na raziskavi zadovoljstva kupcev Daikin – vaše mnenje nam veliko pomeni! Sodelujte v raziskavi o zadovoljustvu kupcev Daikin in se potegujte za Apple iPad 10,2” WiFi 32GB !

Inovacija Daikin Emura

Inovativnost pomeni nenehni napredek

Prepričani smo, da je za izboljšavo vedno prostor in čas. In to prepričanje je gonilna sila vsega, kar počnemo pri Daikinu. Za spodbujanj tehnološke spremembe si prizadevamo tako z majhnimi izboljšavami proizvodnega procesa kot tudi s pomembnimi preboji, ki prinašajo do 70% prihranka pri energiji. Z lastnim evropskim razvojnim središčem (European Development Centre) in poudarkom na energetsko učinkovitih izdelkih ustvarjamo klimatske rešitve v Evropi za Evropo.