Skip to main content

Daikin klimatske naprave. Točno takšne, kot jih želite

Naš širok izbor energetsko varčnih klimatskih naprav vam omogoča hlajenje in ogrevanje vašega doma v vseh letnih časih.

Ne veste, katero klimatsko napravo izbrati? S pomočjo Daikinovega asistenta za izbiro rešitev, lahko le v nekaj korakih pridete do prave izbire klimatske naprave!

bg-image

ZAKAJ KUPITI KLIMATSKO NAPRAVO PRAV ZDAJ IN KAKŠNE SO NJENE PREDNOSTI?

 • Klimatska naprava je dolgoročna naložba, zato si vzamite čas in razmislite kaj resnično potrebujete
 • Svetujemo vam, da nakup opravite pred glavno sezono, s tem se izognete morebitnim višjim stroškom montaže in daljšim rokom dobave

PREDNOSTI KLIMATSKIH NAPRAV

 • Zagotavlja in ohranja udobno temperaturo v vseh letnih časih
 • Izboljša kakovost zraka v domu. Čisti zrak od alergenov, bakterij in virusov, kar je dobra novica za alergike.
 • Ker so energetsko učinkovite, z njimi tudi prihranite

 

Asistent za izbiro rešitev

Daikin vam nudi najširši izbor rešitev klimatiziranja zraka, za kar najbolj učinkovito hlajenje ali ogrevanje vašega doma. Z asistentom za izbiro rešitev poišči idealno rešitev prav po tvoji meri!

Preberite več

Zdrav in čist zrak

S tehnologijo Flash Streamer in filtri zraka bo vaša klimatska naprava poskrbela, da bo zrak v prostoru vedno čist in zdrav.

Brezplačno podaljšanje jamstva

Za zagotovitev vašega popolnega udobja in brezskrbnosti, smo za vas pripravili portal Stand By Me, kjer na enem mestu najdete vse informacije o vaši napravi, ob enem pa prejmete podaljšano jamstvo do 5 let popolnoma BREZPLAČNO.

S pomočjo asistenta poiščite najustreznejšo rešitev za vaš dom ali pa oddajte povpraševanje

bg-image

Poiščite vam prilagojeno napravo

Ne veste, katero klimatsko napravo izbrati? V pomoč vam je Daikinov asistent za izbiro rešitev. Le v nekaj korakih boste prišli do najustreznejše klimatske naprave za vaš dom. Oddajte povpraševanje in pridobite 1x vzdrževanje brezplačno!

bg-image

Ni nam vseeno, kako čist zrak dihate

Čeprav je čisti zrak bistven za naše dobro počutje, skorajda ne razmišljamo o kakovosti zraka, v katerem dihamo. V bistvu je kakovost zraka v notranjosti lahko slabša od kakovosti zunanjega zraka, saj alergeni pridejo v prostor preko vaših hišnih ljubljenčlov, prezračevalnega sistema in celo oblačil in obutve.

bg-image

Brezplačno podaljšanje jamstva do 5 let

Ob nakupu klimatske naprave Daikin pri pooblaščenem monterju Daikin, prejmete podaljšano jamstvo do 5 let BREZPLAČNO.

Naše najbolj priljubljene klimatske naprave

 • Ururu Sarara

  Vrhunska rešitev z razredom energijske učinkovitosti A+++ za namestitev na steno za hlajenje, ogrevanje, vlaženje, odstranjevanje vlage, prezračevanje in čiščenje zraka.

 • Stylish

  Nagrajena stenska rešitev z razredom energijske učinkovitosti do A+++ za hlajenje in ogrevanje. Na voljo v štirih barvah in primerna za vse vrste interjerjev.

 • Daikin Emura

  Nagrajena stenska rešitev z razredom energijske učinkovitosti A+++ za hlajenje in ogrevanje. Na voljo v mat kristalno beli in elegantni srebrni barvi.

 • Perfera

  Stenska ali samostoječa rešitev z razredom energijske učinkovitosti do A+++ za hlajenje in ogrevanje za zagotavljanje visoke ravni zmogljivosti in udobja.

 • Optimizirano ogrevanje 4

  Enote za hlajenje in ogrevanje za hladnejša podnebja s temperaturami do −25 °C in z razredom energijske učinkovitosti do A+++ pri ogrevanju.

Bluevolution

Z izdelki iz serije Bluevolution dviguje Daikin udobje na popolnoma novo raven. Z uporabo novega hladilnega sredstva R-32 smo izboljšali energijsko učinkovitost do razreda A+++ tako v načinu ogrevanja kot hlajenja.

Možnosti nagrajenega dizajna za vašo notranjo opremo

S tako številnimi različnimi vrstami notranjih enot in možnostmi zasnove ustvarjamo notranjo klimo, ki se brezhibno zliva z vašim interjerjem.

bg-image

Vedno pod nadzorom

Daikinove klimatske naprave omogočajo različne načine za upravljanje okolja v vašem domu. Uporabljajte aplikacijo Daikin Residential Controller na vašem pametnem telefonu, infrardeči daljinski krmilnik ali glasovno upravljanje prek aplikacij Alexa ali Google Home.

Prilagodljive rešitve za vaš dom

Deljeni sistem

Deljeni sistem

Za en prostor

Enodelni sistem povezuje eno notranjo enoto z eno zunanjo enoto in omogoča enostavno namestitev in preprosto hlajenje in ogrevanje.

Večdelni deljeni sistem

Večdelni deljeni sistem

Za ves vaš dom

Z Daikinovimi toplotnimi črpalkami zrak−zrak lahko povežete do pet notranjih enot na eno zunanjo enoto in učinkovito ogrevate ali hladite do pet različnih prostorov. Temperaturo lahko v vsakem prostoru uravnavate neodvisno.

Opremljen z našo invertersko tehnologijo

Naša inverterska tehnologija znižuje porabo energije za do 30 % v primerjavi s sistemom brez inverterja, zgolj s prilagoditvijo hitrosti motorja potrebam namesto njegove popolne zaustavitve in ponovnega zagona.

Deljeni sistem

Deljeni sistem

 • Poveže eno notranjo enoto z eno zunanjo enoto
 • Ogreva ali hladi en prostor
 • Preprosta vgradnja
Klimatiziranje zraka z našo značilno invertersko tehnologijo
Večdelni deljeni sistem

Večdelni deljeni sistem

 • Poveže do 5 notranjih enot z eno zunanjo enoto
 • Ogreva ali hladi do 5 različnih prostorov
 • Upravljanje za posamezne prostore

Nagrajeni dizajni za vašo notranjo opremo

Zahvaljujoč našemu širokemu izboru notranjih enot in različnim dizajnom boste vedno našli rešitev za klimatiziranje zraka, ki ustreza vašemu interjerju.

Poiščite več informacij

Oglejte si naš virtualni razstavni prostor

Potrebujete pomoč?

Poiščite več informacij

Potrebujete pomoč?

Poiščite več informacij

Potrebujete pomoč?

Rabim pomoč?