Skip to main content

Ururu Sarara

Uživajte v klimatiziranju zraka, vlaženju, odstranjevanju vlage in prezračevanju s svežim zrakom z energijsko učinkovitostjo do A+++

Vaša popolna klima

Uživajte v popolni klimi z izstopajočima zmogljivostjo in tihostjo delovanja stenske enote Ururu Sarara.

Optimalna zmogljivost

Hitro in učinkovito ohladite ali ogrejte kateri koli prostor.

Pametno nadzorovanje vlage

Sistema vlaženja enote Ururu in odstranjevanja vlage enote Sarara zagotavljata pravo količino vlage v zraku.

Prezračevanje s svežim zrakom

Zahvaljujoč zmogljivemu prezračevanju enote Ururu Sarara lahko uživate v svežem zraku v vašem domu celo pri zaprtih oknih.

Pametno čiščenje zraka

Dihajte boljši, čistejši zrak. Daikinova tehnologija Flash Streamer razgrajuje alergene, kot so cvetni prah in spore gliv ter odstranjuje neprijetne vonjave. Še več, funkcija samodejnega čiščenja sistema zagotavlja visoko zmogljivost hkrati z daljšo življenjsko dobo.

O Ururu Sarara

Diagram zmanjšanega vpliva na okolje v kg CO2.

Razred energijske učinkovitosti A+++

Ururu Sarara pridobiva 80 % svoje moči iz zraka in samo 20 % iz električne energije. Poleg navedenega enota še dodatno znižuje porabo energije z nizom pametnih tehnologij in energijsko varčnih nastavitev.

Neprimerljivo udobje

Uživajte v dodatnem udobju s 3-področnim tipalom zaznavanja gibanja enote Ururu Sarara. Tipalo usmerja zrak stran od ljudi in samodejno preklopi sistem v način varčevanja z energijo, če v prostoru ne zaznava ljudi.

Diagram zmanjšanega vpliva na okolje v kg CO2.

Pametna zasnova

S svojim filtrom s samodejnim čiščenjem in izjemno tihim delovanjem se Ururu Sarara dovršeno prilega v vsak dom in življenjski slog. Navdih za nagrajeno zasnovo enote je bila japonska pahljača Ogi.

bg-image

Pametno nadzorovanje klime

Ururu Sarara omogoča različne načine upravljanja okolja v vašem domu. Upravljajte enoto s pomočjo infrardečega daljinskega krmilnika, aplikacije Daikin Residential Controller na vašem pametnem telefonu ali z glasovnim upravljanjem prek aplikacij Alexa ali Google Home.

Ustvarjeno za vaš interjer

Sorodni izdelki

Več informacij

Poiščite več informacij

Oglejte si naš virtualni razstavni prostor

Potrebujete pomoč?

Poiščite več informacij

Potrebujete pomoč?

Poiščite več informacij

Potrebujete pomoč?

Rabim pomoč?