Stenska enota Daikin Emura

Daikin Emura

Najnovejše smernice dizajna klimatiziranja zraka za hlajenje, ogrevanje in čiščenje zraka z uporabo tehnologije toplotne črpalke zrak–zrak.

Vaša celostna rešitev za klimatizacijo

Ogrevajte, hladite in prečiščujte z eno enoto.

Ogrevanje

Inovativne tehnologije povečajo prihranke. Toplotne črpalke pridobivajo toploto iz zraka, kar zmanjša vaš mesečni račun za ogrevanje.

Hlajenje

Energetsko učinkovita klimatizacija. Z našo invertersko tehnologijo, klimatizacija ni več velik porabnik energije.

Prečiščevanje zraka

Čist in zdrav zrak. Filtri znotraj enote Daikin Emura lovijo mikroskopske delce prahu, alergene in vonjave in ohranjajo zrak v vašem domu zdrav in čist.


Enota Daikin Emura

Zasnovana v Evropi za Evropo

S svojo elegantno zasnovo in sodobnim videzom je Daikin Emura oblikovno najprivlačnejša klimatska naprava na tržišču. Enota Daikin Emura je mednarodno znana po svojem oblikovanju in je na voljo v beli ter srebrni barvi, tako da se prilega vsaki notranji opremi.

Nagrajena zasnova

Nagrade: Nagrada Focus Open 2014 Silver, Nagrada German Design Award Special 2016, Nagrada za dober dizajn Good design award 2014, Nagrada za dizajn 'iF' 2015, Dobitnica nagrada Reddot Award 2014

Energetska učinkovitost

  • Med ogrevanjem se napaja z 80 % obnovljive energije iz zraka in z 20 % električne energije
  • Inverterska tehnologija poveča prihranke energije za 30 %
  • Pametni način in energetsko varčne nastavitve preprečijo čezmerno porabo
  • Na voljo je s tehnologijo Bluevolution za še večje zmanjšanje vpliva na okolje in izboljšanje energetske učinkovitosti
Moški uporablja aplikacijo Daikin Residential Controller na svojem pametnem telefonu
Zadovoljna družina v spalnici s stensko enoto Daikin Emura.

Izdelana za vaše udobje.

2-področno inteligentno oko uporablja tipala za zaznavanje in usmerjanje zraka stran od ljudi ter s tem ustvarja optimalen pretok zraka. Vaš sistem samodejno vključi način varčevanja z energijo, ko zazna, da je prostor prazen.

Srečen otrok med skakanjem v zrak.

Čista in zdrava klima

Dezodoracijski filter iz titanovega apatita znotraj enote Daikin Emura razkraja neprijetne vonjave, na primer tobačnega dima ali hišnih ljubljenčkov


Edinstveni srebrni filter za odstranjevanje alergenov in čiščenje zraka ujame 99% alergenov, kot so cvetni prah in pršice.

En prostor ali več, izbira je vaša

Z večdelnimi deljenimi sistemi Daikin lahko povežete do pet notranjih enot z eno zunanjo enoto. Vsako notranjo enoto je možno upravljati individualno.

Pametni telefon z aplikacijo Daikin Residential Controller.
 

Vedno pod nadzorom

Prenesite aplikacijo Daikin Online Controller, povežite svojo enoto Daikin Emura z omrežjem WLAN in upravljajte klimo od kjer koli. Tako preprosto je to

NOVO: funkcija glasovnega upravljanja na voljo z aplikacijama Alexa in Google home

Sorodni izdelki