Skip to main content

Zdravo, jaz sem Daikin Emura

Daikin Emura je privlačna na pogled in podpira na človeka usmerjen pristop – z osrednjim poudarkom na udobju in izkušnji uporabnika – za izboljšanje vašega dobrega počutja doma.

bg-image

POSKRBELA
BOM, DA TI BO
HLADNO
POLETI IN TOPLO
POZIMI.

Daikin Emura, pojem
sodobnega klimatiziranja zraka

Vaša toplotna črpalka zrak−zrak Daikin Emura za hlajenje in gretje vključuje stensko notranjo enoto, daljinski krmilnik in zunanjo enoto. Vsak posamezni del odraža Daikinovo filozofijo zasnove.

To enoto Daikin Emura 3. generacije odlikuje izjemna zasnova z osenčenimi linijami, dodatnimi pametnimi funkcijami in izboljšano uporabniško izkušnjo – zato je še toliko pomembnejša za izpolnjevanje evropskih arhitekturnih estetskih zahtev, tehničnih standardov in uporabniških pričakovanj.

Prelep dizajn

Odločite se za izjemen dizajn, ki se ujema z vašim interjerjem

Največje udobje

Zaživite v klimi, ki je zasnovana za vaš življenjski slog

Pametno upravljanje

Svojo klimo upravljajte od kjer koli in kadar koli

Energijska učinkovitost

Zmanjšajte svoj vpliv na okolje in prihranite pri stroških za energijo

bg-image

ZASNOVANA SEM, DA SEM PRIVLAČNA
NA POGLED.

Iščete sistem klimatiziranja zraka, ki združuje v sebi najboljše od učinkovitosti in dizajna? Daikin Emura je rešitev klimatiziranja zraka z dovršenim ravnotežjem med obliko in funkcionalnostjo. V celoti zasnovana in izdelana v domači tovarni. Lepa in pametna zasnova, ki se prilega vašemu interjerju: vrhunska in cenovno dostopna ter dobitnica nagrade iF DESIGN AWARD in priznanja Red Dot Product Design Award 2022. Z Daikin Emuro bodo nase ponosne celo vaše stene!

Ukrivljene linije

Običajno so linije klimatskih naprav ravne. Daikin Emura je s ponosom drugačna. Zahvaljujoč svoji ukrivljeni sprednji in hrbtni plošči ima notranja enota edinstveno 3-dimenzionalno obliko. Ukrivljene linije omogočajo usklajen zračni tok in obenem v vašem domu ustvarjajo prijeten vizualni učinek.

Občutenje gibanja

Premikanje plošče je edinstveno pri enoti z Daikinovo zasnovo. Kaj pa je tako posebnega pri premikanju plošče pri klimatski napravi Daikin Emura? Pomakne se naprej, pod rahlim kotom in v načinu delovanja ustvari nove dinamične in drugače osenčene linije. Pristop s kotom dodaja premikanju plošče občutek resničnega gibanja.

Subtilna igra senc

Z ukrivljenostjo plošč notranje enote in njenim ustvarjanjem senc Daikin Emura kot da oživi, zunanja toplotna črpalka pa s pomočjo senc zakrije pred pogledi vrteči se ventilator.

Po obliki se ravna funkcija

Poleg ukrivljenih linij in privlačnega vizualnega učinka premikanje plošče klimatske naprave Daikin Emura izboljšuje tudi razporeditev zraka po prostoru. Tako priznana trditev za dizajn, da se ‘po obliki ravna funkcija’, zares velja za enoto Daikin Emura. Vsaka podrobnost zasnove je dobro premišljena.

Tanka oblika

Želite čim bolje izkoristiti prostor v vašem domu in nočete, da bi vso pozornost ukradla vaša klimatska naprava, kajne? Daikin Emura je široka samo 90 cm. In zahvaljujoč svoji ukrivljeni obliki je enota videti še tanjša, kot je v resnici.

Na voljo v 3 barvah

DAIKIN EMURA FTXJ-AW MAT BELA
DAIKIN EMURA FTXJ-AS SREBRNA
DAIKIN EMURA FTXJ-AB MAT ČRNA
bg-image

TU SEM ZATO, DA TI ZAGOTOVIM
CELOLETNO
UDOBJE.

Po obliki se ravna funkcija… Prav nič drugače ni pri Daikin Emuri. Klimatska naprava je zasnovana, da ustvarja popolno klimo v prostoru in poglablja občutek udobja v vašem domu. Daikin Emura vas hladi poleti in greje pozimi, vaš dom pa ohranja zdrav s čiščenjem zraka v notranjih prostorih. Stopite v območje udobja Daikin Emure…

Pametni zračni tok

OPTIMALNO RAZPOREJANJE ZRAKA

Običajno so linije klimatskih naprav ravne. Daikin Emura je s ponosom drugačna. Zahvaljujoč svoji ukrivljeni sprednji in hrbtni plošči ima notranja enota edinstveno 3-dimenzionalno obliko. Ukrivljene linije omogočajo usklajen zračni tok in obenem v vašem domu ustvarjajo prijeten vizualni učinek.

Zvočno udobje

Uživate v miru in tišini svojega doma?
Daikin Emura deluje tako tiho, da boste skoraj pozabili, da jo imate. Posebej zasnovan ventilator optimizira zračni tok, da omogoča visoke ravni učinkovitosti ob nizkih ravneh hrupa, zato je Daikin Emura skoraj neslišna v načinu delovanja.

Čiščenje zraka

90 % življenja preživimo v notranjih prostorih. Z vgrajenimi čistilnimi filtri in tehnologijo Flash Streamer lovi Daikin Emura delce prahu, razgrajuje alergene in odstranjuje neprijetne vonjave ter tako zagotavlja boljši, čistejši zrak. Tako klimatska naprava Daikin Emura skrbi za zdravo okolje vašega doma.

VEDNO
IMAM VSE POD NADZOROM, RAZEN ČE MI
UKAŽEŠ
DRUGAČE.

Daikin Emura je zasnovana za zagotovitev optimalnega udobja, ko ste doma. Seveda lahko enostavno prevzamete nadzor s pritiskom na gumb ali dotikom zaslona: upravljajte Daikin Emuro z uporabniku prijaznim daljinskim krmilnikom ali od koderkoli in kadarkoli z intuitivno aplikacijo Onecta na vaših pametnih napravah.

Minimalistična zasnova

Daljinski krmilnik Daikin Emura je zasnovan minimalistično z ukrivljenimi linijami, zaslonom s slikovnimi pikami in z modrim Daikinovim očesom. Je majhen in se dovršeno prilega dlani. Daljinski krmilnik lahko preprosto pritrdite na steno z magnetom.

Uporabniku prijazno upravljanje

Nadzorujte klimo v prostoru enostavno: daljinski krmilnik je usmerjen na najpomembnejše funkcije. Vse druge funkcije pa so preprosto dostopne prek samoumevnega menija ali intuitivne aplikacije Onecta

Aplikacija Onecta

Ste zdoma? Z aplikacijo Onecta to ni težava. Aplikacija vam omogoča takojšnji dostop do vseh funkcij. Tako lahko enostavno, od koderkoli in kadarkoli, prilagajate nastavitve Daikin Emure z vašim pametnim telefonom.

  • Nadzorujte vse funkcije vaše klimatske naprave Daikin Emura
  • Oblikujte različne urnike in načine delovanja
  • Spremljajte dnevno, tedensko ali letno porabo energije
  • Izberite sobo v vašem domu in enostavno upravljajte različne enote

Enostavno se povežite z omrežjem WLAN in prenesite aplikacijo Onecta ter začnite ustvarjati popolno klimo vašega doma.

bg-image

ENERGIJO UPORABLJAM
VARČNO __

Naj bo zunaj zelo vroče ali zelo mrzlo, od svoje klimatske naprave pričakujete, da vse leto stabilno opravlja svojo nalogo. Daikin Emura je zasnovana za učinkovito delovanje v vsakem letnem času in zagotavljanje celoletnega udobja na najbolj energijsko varčen način: Tehnologija Bluevolution jamči za najboljšo učinkovitost v razredu z majhnim vplivom na okolje in nizkimi stroški za energijo

Zunanja enota

TOPLOTNA ČRPALKA ZRAK–ZRAK

Daikin Emura je opremljena s prenovljeno zunanjo enoto, ki uporablja najsodobnejšo tehnologijo za zagotavljanje čim manjšega vpliva na okolje in čim nižjih stroškov za energijo. Večina uporabljene energije prihaja iz zunanjega zraka, brezplačnega in neskončno obnovljivega vira.

Bluevolution

Zahvaljujoč hladilnemu sredstvu naslednje generacije R-32, Daikin Emura zmanjšuje tudi svoj vpliv na planet. Z nižjim potencialom globalnega segrevanja (GWP) je hladilno sredstvo R-32 po zmogljivosti enakovredno standardnim hladilnim sredstvom, vendar dosega višjo energijsko učinkovitost in nižje emisije CO2. Temu pravimo tehnologija Bluevolution.

Par ali več?

Daikin Emura se povezuje s kompaktno, parno ali večdelno, zunanjo enoto. In kaj je najboljša rešitev za vas? Pooblaščeni Daikinov monter vam bo pomagal izbrati zunanjo enoto, ki najbolje ustreza vašim potrebam.

Sorodni izdelki

Poiščite več informacij

Oglejte si naš virtualni razstavni prostor

Potrebujete pomoč?

Poiščite več informacij

Potrebujete pomoč?

Poiščite več informacij

Potrebujete pomoč?

Rabim pomoč?