Daikin Emura

Daikin Emura

Najnovejše smernice dizajna klimatiziranja zraka za hlajenje, ogrevanje in čiščenje zraka z uporabo tehnologije toplotne črpalke zrak–zrak.

Vaša celostna rešitev za klimatizacijo

Ogrevajte, hladite in prečiščujte z eno enoto.

Ogrevanje

Inovativne tehnologije povečajo prihranke. Toplotne črpalke pridobivajo toploto iz zraka, kar zmanjša vaš mesečni račun za ogrevanje.

Hlajenje

Energetsko učinkovita klimatizacija. Z našo invertersko tehnologijo, klimatizacija ni več velik porabnik energije.

Prečiščevanje zraka

Čist in zdrav zrak. Filtri znotraj enote Daikin Emura lovijo mikroskopske delce prahu, alergene in vonjave in ohranjajo zrak v vašem domu zdrav in čist.


Daikin Emura

Zasnovana v Evropi za Evropo

S svojo elegantno zasnovo in sodobnim videzom je Daikin Emura oblikovno najprivlačnejša klimatska naprava na tržišču. Enota Daikin Emura je mednarodno znana po svojem oblikovanju in je na voljo v beli ter srebrni barvi, tako da se prilega vsaki notranji opremi.

Nagrajena zasnova

Nagrajeno oblikovanje enote Daikin Emura

Energetska učinkovitost

  • Med ogrevanjem se napaja z 80 % obnovljive energije iz zraka in z 20 % električne energije
  • Inverterska tehnologija poveča prihranke energije za 30 %
  • Pametni način in energetsko varčne nastavitve preprečijo čezmerno porabo
  • Na voljo je s tehnologijo Bluevolution za še večje zmanjšanje vpliva na okolje in izboljšanje energetske učinkovitosti
Energijska učinkovitost
Inteligentno oko

Izdelana za vaše udobje.

2-področno inteligentno oko uporablja tipala za zaznavanje in usmerjanje zraka stran od ljudi ter s tem ustvarja optimalen pretok zraka. Vaš sistem samodejno vključi način varčevanja z energijo, ko zazna, da je prostor prazen.

Prečiščevanje zraka

Čista in zdrava klima

Dezodoracijski filter iz titanovega apatita znotraj enote Daikin Emura razkraja neprijetne vonjave, na primer tobačnega dima ali hišnih ljubljenčkov


Edinstveni srebrni filter za odstranjevanje alergenov in čiščenje zraka ujame 99% alergenov, kot so cvetni prah in pršice.

En prostor ali več, izbira je vaša

Z večdelnimi deljenimi sistemi Daikin lahko povežete do pet notranjih enot z eno zunanjo enoto. Vsako notranjo enoto je možno upravljati individualno.

Vedno pod nadzorom
 

Vedno pod nadzorom

Prenesite aplikacijo Daikin Online Controller, povežite svojo enoto Daikin Emura z omrežjem Wi-Fi in jo upravljajte od kjer koli. Tako preprosto je to.

Sorodni izdelki