Skip to main content

VRV IV s-serija

Najbolj kompaktna VRV.

bg-image

Naj ostane skrito in neopazno

Naše enote VRV IV S-serije s pihanjem s sprednje strani so tanjše in bolj kompaktne od katere koli druge VRV enote, kar pomeni, da se z lahkoto prilagajajo izzivom, ki jih prinašajo estetske zahteve ali zakonodajni predpisi. Ker je opremljena z najnovejšimi energetsko varčnimi tehnologijami in omogoča priključitev na širok izbor tankih in elegantnih komercialnih in stanovanjskih enot, je naša VRV IV S-serija popolna rešitev klimatiziranja zraka in najboljša izbira tam, kjer je zunanji prostor omejen.

bg-image

Zasnova, ki prihrani prostor

VRV IV S-serija je s svojimi merami najbolj kompaktna VRV enota na trgu. Ker meri samo 823 mm, je enota dovolj kratka, da se diskretno prilega prostoru pod okno in je praktično neopazna, zato je najprimernejša za vgradnjo na streho ali balkon. Princip pihanja s sprednje strani prav tako zmanjšuje turbulenco in odpravlja potrebo po cevovodu.

Širok izbor, množica funkcij

Čeprav so diskretne, pa enote VRV IV S-serije izstopajo, ko gre za koristi za uporabnika. S široko ponudbo enot z majhnim tlorisom, ki jih je preprosto priključiti na izbrane elegantne in komercialne rešitve, omogoča serija VRV IV S popolno notranjo klimo z udobnim prilagajanjem ter standardnimi funkcijami VRV IV, kot je spremenljiva temperatura hladilnega sredstva.

Spremenljiva temperatura hladilnega sredstva, serija VRV IV S
Krožno gospodarstvo

Zapiranje zanke: naproti krožnemu gospodarstvu

Ponovna uporaba hladilnega sredstva prepreči proizvodnjo več kot 150.000 kg čistega plina vsako leto.

Enote za vračanje toplote VRV IV+ in enote VRV IV serije S so zdaj na voljo z overjeno alokacijo predelanega hladilnega sredstva. Odločite se za pozitiven pristop do okolja z izbiro Daikinovega izdelka VRV L∞P!

Najkompaktnejša serija VRV IV S

Več informacij

Poiščite več informacij

Oglejte si naš virtualni razstavni prostor

Potrebujete pomoč?

Poiščite več informacij

Potrebujete pomoč?

Poiščite več informacij

Potrebujete pomoč?

Rabim pomoč?