Skip to main content

Spremenljiva temperatura hladilnega sredstva

Največja inovacija po inverterskem kompresorju

Po uspehu našega inverterskega kompresorja smo še naprej vodilni na področju energijske učinkovitosti pri proizvodnji HVAC-R opreme z našo tehnologijo spremenljive temperature hladilnega sredstva. Namenjena uporabi v naših sistemih VRV in Sky Air, tehnologija spremenljive temperature hladilnega sredstva nenehno prilagaja oboje, hitrost inverterskega kompresorja in temperaturo hladilnega sredstva med hlajenjem in ogrevanjem ter tako omogoča našim sistemom, da zadovoljujejo potrebe stavbe z najvišjimi ravnmi sezonske učinkovitosti ob vsakem času.

Ključne koristi spremenljive temperature hladilnega sredstva

  • Sezonska učinkovitost je zvišana za 28%
  • Prvo vremenu prilagojeno krmiljenje na trgu
  • Preprečuje hladne prepihe z višjimi temperaturami izpihanega zraka in omogoča zadovoljstvo in udobje strank

Kako deluje?

Spremenljiva temperatura hladilnega sredstva samodejno prilagaja vaš sistem v skladu z zahtevami posamezne stavbe in klimatskimi pogoji in obenem občutno znižuje stroške za energijo in izboljšuje udobje. Za doseganje najvišjih ravni sezonske učinkovitosti poteka krmiljenje zmogljivosti sistema prek inverterskega kompresorja in prek spreminjanja uparjalne (Te) in kondenzacijske (Tc) temperature hladilnega sredstva.

Preizkušena tehnologija

Da bi izmerili uspešnost tehnologije spremenljive temperature hladilnega sredstva, smo opravili preiskavo, v kateri smo primerjali delovne karakteristike VRV IV (s spremenljivo temperaturo hladilnega sredstva) z delovnimi karakteristikami VRV III (brez spremenljive temperature hladilnega sredstva). Rezultati študije kažejo, da je VRV IV znatno bolj učinkovita kot VRV III. Med hlajenjem je VRV IV porabila do 60% manj energije, povprečni prihranek energije med ogrevanjem pa je bil 20%.

Odkrijte več o naših izdelkih s spremenljivo temperaturo hladilnega sredstva:

Poiščite več informacij

Oglejte si naš virtualni razstavni prostor

Potrebujete pomoč?

Poiščite več informacij

Potrebujete pomoč?

Poiščite več informacij

Potrebujete pomoč?

Rabim pomoč?