Skip to main content

Serija VRV IV C+

Zasnovano za tudi najhladnejše kraje

Visoka zmogljivost ogrevanja VRV toplotne črpalke

Visoka zmogljivost ogrevanja

Ta VRV toplotna črpalka bo zagotavljala toploto za vašo stavbo in najemnike tudi v najbolj ekstremnih vremenskih razmerah.

Obvod za vroči plin preprečuje nabiranje ledu in znižuje število ciklov odmrzovanja.

Kompresor za vbrizgavanje pare z edinstvenim kontrolnim ventilom zagotavlja najvišjo zmogljivost ob vsakem času celo pri nizki obremenitvi.

Visoka sezonska učinkovitost

Za zagotovitev najvišje sezonske učinkovitosti tudi pri delni obremenitvi je kompresor opremljen z edinstvenim kontrolnim vhodom za protitlak. Ta zagotavlja dovolj tlaka za premični polžasti kanal pri nizki obremenitvi, da prepreči puščanje hladilnega sredstva v kompresorju in tako zviša učinkovitost tudi pri nizki obremenitvi.

Dodatno naše značilno krmiljenje spremenljive temperature hladilnega sredstva prilagaja temperaturo hladilnega sredstva, tako da prepreči nepotrebno trošenje energije.

Visoka sezonska učinkovitost VRV toplotne črpalke
Skladnost z Erp

Resnično učinkovito

Prepričani ste lahko, da bo, preverjen in izmerjen z našimi najbolje prodajanimi notranjimi enotami, naš VRV sistem učinkovit enako dobro pri delu kot na papirju. Odkrijte več o naših učinkovitih enotah na našem prosto dostopnem spletnem mestu.

Celostna HVAC rešitev za vašo stavbo

Ker je enostavno priključljiva na izbor sodobnih notranjih enot, hidro omaric za toplo vodo, Biddle zračnih zaves in prezračevalnih enot, ponuja serija VRV IV C+ celostno rešitev za vašo stavbo. Zagotavljala bo popolno notranjo klimo z udobjem, zahvaljujoč značilnim lastnostim sistema Daikin VRV IV, kot je spremenljiva temperatura hladilnega sredstva.

HVAC rešitve za stavbe

Več informacij

Poiščite več informacij

Oglejte si naš virtualni razstavni prostor

Potrebujete pomoč?

Poiščite več informacij

Potrebujete pomoč?

Poiščite več informacij

Potrebujete pomoč?

Rabim pomoč?