Skip to main content

Nexura

Ogrevajte in hladite svoj dom z našim novo zasnovanim modelom toplotne črpalke zrak–zrak, ki kombinira konvekcijsko in sevalno ogrevanje.

bg-image

Sevalna toploto maksimalno poveča vaše udobje

S pritiskom na gumb se aluminijeva sprednja plošča Daikin Nexure ogreje podobno kot radiator. Z energetsko učinkovitostjo toplotne črpalke in z zagotavljanjem udobja tradicionalnega radiatorja Nexura s kombinacijo sevalnega in konvekcijskega ogrevanja ogreje vaš dom v samo nekaj minutah.

Vedno pod nadzorom
Vedno pod nadzorom

Vedno pod nadzorom

Prenesite aplikacijo Daikin Online Controller, povežite svojo enoto Nexura z omrežjem Wi-Fi in jo upravljajte od kjer koli. Tako preprosto je to.

zasnovano za mir in tišino
zasnovano za mir in tišino

Zasnovano za mir in tišino

Hrupnost tudi samo 19 dBA pomeni, da enote med delovanjem sploh ne slišite.

več povezav
več povezav

En prostor ali več, izbira je vaša

Z večdelnimi deljenimi sistemi Daikin lahko povežete do pet notranjih enot z eno zunanjo enoto. Vsako notranjo enoto je možno upravljati individualno.

bg-image

Minimalistični in sodobni dizajn

Nexurin brezhibni dizajn in tekoče linije se brezšivno prilegajo vsem modernim interjerjem. Montirana bodisi nizko na steni, v vdolbini ali stoječa na tleh, je Nexura kompaktna in se udobno prilega pod okno ali v druge tesne prostore.

Energetsko učinkovito

 • Napajanje s 80 % energije iz zraka in 20 % električne energije
 • Inverterska tehnologija poveča prihranke energije za 30 %
 • Varčni način zniža porabo energije za 30 %
 • Za vsako porabljeno kWh energije proizvede Nexura več kot 4 kWh toplote ali hlajenja, tako da je za 400 % bolj učinkovita od tradicionalnih enot, ki za vsako porabljeno kWh energije proizvedejo le 1 kWh energije za hlajenje ali ogrevanje.
Tehnologija inverterja
 • Sevalna plošča

  S pritiskom gumba se aluminijasta čelna plošča segreje podobno kot tradicionalni radiator in zagotovi dodatno sevalno toploto.

 • Ogrevanje pozimi in hlajenje poleti

  Enota Nexura deluje z obnovljivim virom energije in invertersko tehnologijo, tako da zmanjša vaš račun za energijo ter omogoča hlajenje poleti in ogrevanje pozimi.

 • Čist in zdrav zrak

  Filter za čiščenje zraka v enoti Nexura lovi in odstranjuje mikroskopske prašne delce, alergene, vonjave, bakterije ter viruse, zato je vaš zrak vedno zdrav in čist.

Sorodni izdelki

Poiščite več informacij

Oglejte si naš virtualni razstavni prostor

Potrebujete pomoč?

Poiščite več informacij

Potrebujete pomoč?

Poiščite več informacij

Potrebujete pomoč?

Rabim pomoč?