Skip to main content

Popolno klimatiziran dom v dovršenem stilu

Ljudje imamo radi različno temperaturo zraka v svojem domu. Pri tem so nam na voljo različne rešitve, da dosežemo pravo temperaturo, kar pa je odvisno od naših želj in okoliščin. Ob ponudbi veliko različnih klimatskih naprav se velikokrat znajdemo v dilemi, katero izbrati, da bo najbolj primerna za naš dom. Vendar da boste lahko izbrali pravo, ki vam bo zagotavljala popolno klimo v vašem domu vso leto, morate upoštevati kar nekaj dejavnikov.

Kako naj izberem popolno klimatsko napravo zame?

Klimatske naprave Daikin vam omogočajo tako gretje kot hlajenje. Klimatske naprave delujejo z učinkovitostjo A+++, ki predstavlja najvišjo energijsko oznako na trgu, kar pomeni, da za svoje delovanje ne porablja veliko energije.

Daikin klimatske naprave vključujejo premišljene funkcije, ki bodo poskrbele za še več udobja. Coandonov učinek namreč z optimiziranjem toka zraka zagotavlja boljšo razporeditev temperature po prostoru, pametno toplotno tipalo pa zaznava trenutno temperaturo v prostoru enakomerno porazdeljuje zrak po njem. Vsaka od njihovih enot deluje tudi povsem tiho, tako da vas nikdar ne bo motila pri sproščanju ali fokusiranem delu.

Daikinovi strokovnjaki se zavedajo, da je klimatska naprava del doma, zaradi česar vpliva na njegov videz. Prav zaradi tega so njihovi inženirji namenili posebno pozornost izgledu enot in tako ustvarili sodobne, estetske in dizajnersko dovršene enote, ki se bodo popolnoma prilegale stilu ter opremi vašega doma.

Kateri Daikinov sistem je pravi zame?

Ururu Sarara

Uživajte v popolni klimi z izstopajočima zmogljivostjo in tihostjo delovanja.

• Odlična rešitev za ogrevanje, hlajenje, vlaženje, razvlaževanje, prezračevanje in čiščenje zraka.

• Stenska enota v dovršenem slogu navdihnjenim z japonsko pahljačo Ogi.

• Razred energetske učinkovitosti A+++.

• Upravljanje prek infrardečega daljinskega krmilnika, aplikacije na vašem pametnem telefonu ali z glasovnim upravljanjem prek aplikacij Alexa oziroma Google Home.

 

Stylish

Klimatska naprava Stylish je odlična izbira za vse, ki želite klimatiziranje zraka z napredno tehnologijo, hkrati pa vam je zelo pomemben videz enote. Ta model je za svojo dovršeno zasnovo in funkcionalno raznovrstnost prejel številne nagrade, kot so iF, Reddot in Good Design Award. Uživajte v popolni kombinaciji odličnega dizajna in napredne tehnologije klimatiziranja zraka!

• Nagrajena zasnova na voljo v 4 barvah: beli, srebrni, črni in barvi temnega lesa.

• Kompaktna in funkcionalna zasnova za vse vrste interjerjev.

• Razred energetske učinkovitosti do A+++.

• Upravljanje prek infrardečega daljinskega krmilnika, aplikacije na vašem pametnem telefonu ali z glasovnim upravljanjem prek aplikacij Alexa oziroma Google Home.

Daikin Emura

Nova Daikin Emura je dobitnica številnih mednarodnih nagrad za oblikovanje, zato bo predstavljala dizajnerski okras vašega doma. Ponaša z razkošnim novim dizajnom, namenjenim vsem, ki želite, da vaša klimatska naprava klimatizira zgolj zraka, temveč je tudi odraz posebnega sloga in estetike.

• Na voljo v treh barvah: mat beli, srebrni in mat črni.

• 80 % svoje moči pridobiva iz zraka in samo 20 % iz električne energije.

• Razred energetske učinkovitosti do A+++.

• Upravljanje prek novega infrardečega daljinskega krmilnika v istih treh barvah kot enote, prek aplikacije na vašem pametnem telefonu ali z glasovnim upravljanjem prek aplikacij Alexa oziroma Google Home.

·        Flash Streamer tehnologija, ki iz zraka lovi škodljive snovi, kot so virusi, alergeni in vonjave.

Perfera

Hladite, ogrevajte in čistite zrak na trajnostni način s pametno stensko ali samostoječo enoto. Zagotavlja visoko raven zmogljivosti in udobja.

• Stenska ali talna samostoječa enota.

• Razred energetske učinkovitosti do A+++.

• Pametna tehnologija filtriranja, ki razgrajujejo alergene in odstranjujejo neprijetne vonjave.

• Upravljanje prek infrardečega daljinskega krmilnika, aplikacije na vašem pametnem telefonu ali z glasovnim upravljanjem prek aplikacij Alexa oziroma Google Home.

Izberite tisto pravo!

Da se boste popolnoma prepričali, katera klimatska naprava je prava za vas, obiščite Daikin asistenta. Izberete lahko Daikin napravo, ki se popolnoma prilega vašim željam in okusu ter je skladna v velikostjo vašega doma, načinom ogrevanja in cenovnim razponom. Izvedite v samo nekaj korakih, katera klimatska naprava je pravšnja za vas in vaše potrebe.

 

Niste prepričani, kje začeti? 

Naj vam pomagamo

Izpolnite obrazec še danes in eden od naših strokovnjakov vas bo kontaktiral, da se dogovorite za individualno svetovanje ter pogovor o tem, kateri sistem ogrevanja, hlajenja ali priprave sanitarne tople vode je najboljši za vaš dom in vaše potrebe.

Lahko pa si ogledate naše rešitve za različne klimatske zahteve, da izveste vse, kar morate vedeti o ogrevanju, klimatiziranju in toplotnih črpalkah.

Poiščite več informacij

Oglejte si naš virtualni razstavni prostor

Potrebujete pomoč?

Poiščite več informacij

Potrebujete pomoč?

Poiščite več informacij

Potrebujete pomoč?

Rabim pomoč?