Ustvarite popoln ambient z Daikinom

Ustvarite popoln ambient z Daikinom

Z več kot 60 leti raziskovanja in inovatorstva na področju rešitev klimatiziranja zraka smo prepričani, da je za popolno klimo potrebno več kot samo ogrevanje in hlajenje.

Največje udobje

Ustvarite klimo, ki bo ustrezala življenjskemu slogu vaših strank

Visoka kakovost

Uživajte v gotovosti, ki jo prinašajo zanesljive tehnologije

Energetska učinkovitost

Jamčite za prihranke pri energiji z našimi energetsko učinkovitimi rešitvami

Pametno upravljanje

Ponudite uporabnikom nadzor z Daikinovo programsko opremo in pametnim programiranjem


Daikin Business Portal

Naš spletni poslovni portal vam nudi takojšen dostop do vseh podatkov, ki jih potrebujete. Od BIM in CAD risb do orodij, ki vam bodo pomagali pri oblikovanju najučinkovitejših rešitev, uporabljajte ta zmogljivi iskalnik za pomoč pri odgovarjanju na vprašanja in podporo pri vašem delu.

Od majhnih domov do velikih pisarniških prostorov

Ne glede na to, ali gradite stanovanjsko hišo, načrtujete trgovski lokal ali obnavljate hotel, imamo na voljo rešitve ogrevanja in hlajenja, ki bodo ustrezale vašim potrebam. Začnite svoj projekt z nami, tako da izberete vrsto vaše stavbe.

Podjetje Daikin vam pomaga pri uresničevanju svoje vizije
 

Pomagamo vam pri uresničevanju vaše vizije

Naši prodajni inženirji so izšolani, da vam pomagajo pri vsakem koraku vašega projekta. Nudimo vam širok izbor izobraževanj in seminarjev o naši programski opremi za izbiranje in simulacijo, na voljo pa imamo tudi svoje lastne BREEAM strokovnjake, ki vam bodo pomagali načrtovati »zelene« gradnje. Z osredotočanjem na inovacije in na energetsko učinkovite izdelke ustvarjamo klimatske rešitve v Evropi za Evropo.

Rešitve za vse klimatske zahteve

Pri Daikinu nudimo širok izbor rešitev ogrevanja in hlajenja, ki ustrezajo vsem okoljem in osebnim željam. Odkrijte več o razpoložljivih možnostih, tako da izberete vrsto uporabe.