Skip to main content

Ustvarite popoln ambient z Daikinom

Z več kot 60 leti raziskovanja in inovatorstva na področju rešitev klimatiziranja zraka smo prepričani, da je za popolno klimo potrebno več kot samo ogrevanje in hlajenje.

Največje udobje

Ustvarite klimo, ki bo ustrezala življenjskemu slogu vaših strank

Visoka kakovost

Uživajte v gotovosti, ki jo prinašajo zanesljive tehnologije

Energetska učinkovitost

Jamčite za prihranke pri energiji z našimi energetsko učinkovitimi rešitvami

Pametno upravljanje

Ponudite uporabnikom nadzor z Daikinovo programsko opremo in pametnim programiranjem

bg-image

Spoznajte našega super heroja: Vračanje toplote VRV 5

Rešitev upravljanja klime naslednje generacije, namensko zasnovana za podporo razogljičenju stavb.

Nov sistem vračanja toplote VRV 5 ima vgrajene dinamične super moči, ki zagotavljajo najvišjo raven udobja in prilagodljivosti hkrati z občutnim znižanjem okoljskega odtisa stavb.

Daikin Business Portal

Naš spletni poslovni portal vam nudi takojšen dostop do vseh podatkov, ki jih potrebujete. Od BIM in CAD risb do orodij, ki vam bodo pomagali pri oblikovanju najučinkovitejših rešitev, uporabljajte ta zmogljivi iskalnik za pomoč pri odgovarjanju na vprašanja in podporo pri vašem delu.

Informacijsko modeliranje v gradbeništvu

Daikinova nova knjižnica BIM objektov omogoča arhitektom, svetovalcem in monterjem načrtovanje vgradnje HVAC sistemov in preprečevanje težav v času gradnje, z odpravljanjem možnih napak pri zasnovi in namestitvi pa varčevanje s časom in denarjem.

Od majhnih domov do velikih pisarniških prostorov

Ne glede na to, ali gradite stanovanjsko hišo, načrtujete trgovski lokal ali obnavljate hotel, imamo na voljo rešitve ogrevanja in hlajenja, ki bodo ustrezale vašim potrebam. Začnite svoj projekt z nami, tako da izberete vrsto vaše stavbe.

bg-image

Pomagamo vam pri uresničevanju vaše vizije

Naši prodajni inženirji so izšolani, da vam pomagajo pri vsakem koraku vašega projekta. Nudimo vam širok izbor izobraževanj in seminarjev o naši programski opremi za izbiranje in simulacijo, na voljo pa imamo tudi svoje lastne BREEAM strokovnjake, ki vam bodo pomagali načrtovati »zelene« gradnje. Z osredotočanjem na inovacije in na energetsko učinkovite izdelke ustvarjamo klimatske rešitve v Evropi za Evropo.

bg-image

Ohišje z nizko ravnijo hrupa

Hkrati izpolnite stroge zahteve glede ravni hrupa in zvišajte prilagodljivost uporabe toplotnih črpalk Sky Air in VRV zahvaljujoč znižanju zvočne moči do 10 dB(A)​

  • Posebej zasnovano za toplotne črpalke Sky Air in VRV​
  • Tovarniško preizkušeni podatki za hrup, zmogljivost in učinkovitost
  • Brez potrebnih dodatnih izračunov

Rešitve za vse klimatske zahteve

Pri Daikinu nudimo širok izbor rešitev ogrevanja in hlajenja, ki ustrezajo vsem okoljem in osebnim željam. Odkrijte več o razpoložljivih možnostih, tako da izberete vrsto uporabe.

Poiščite več informacij

Oglejte si naš virtualni razstavni prostor

Potrebujete pomoč?

Poiščite več informacij

Potrebujete pomoč?

Poiščite več informacij

Potrebujete pomoč?

Rabim pomoč?