Skip to main content

Ponosni zmagovalci Daikin Service Games Central Europe 2023

Spomladi 2023 je vodilni ponudnik rešitev za ogrevanje, hlajenje, prezračevanje in čiščenje zraka priredil že drugo tekmovanje Daikin Service Games Central Europe, v katerem je v teoriji in praksi tekmovalo več kot 280 serviserjev iz 16 držav Srednje Evrope.

 

Dunaj, Budimpešta, maj 2023 – Več kot 280 visoko motiviranih in izkušenih serviserjev Daikin CX iz 16 držav Srednje Evrope je sodelovalo v spletnem predizboru, v katerem so dokazovali svoje znanje tako, da so v 60 minutah odgovorili na 60 zahtevnih vprašanj o tehnologiji, storitvah za stranke in varnosti pri delu. Maja je bilo nato 33 najuspešnejših kandidatov povabljenih na finale Daikin Service Games Central Europe 2023 v Budimpešti, kjer so dokazali svoje sposobnosti v treh krogih teoretičnega tekmovanja, tekmovanja v odpravljanju težav in trdnem spajkanju. Žirija, ki so jo sestavljali predstavniki Daikin Industries iz Japonske, Daikin Europe iz Belgije in Daikin Central Europe, je izbrala najboljše Daikinove serviserje.

 

Visoka raven usposobljenosti in spretnosti

»Čestitamo vsem zmagovalcem Daikin Service Games Central Europe 2023. V tem vznemirljivem tekmovanju je vseh 33 finalistov pokazalo visoko raven usposobljenosti, zato se zahvaljujemo vsem, ki so sprejeli izziv. Bilo je impresivno videti, kako so najboljši Daikin serviserji iz Srednje Evrope svoje znanje uporabili v praksi,« je povedal Balazs Zuggo, generalni direktor podjetja Daikin Hungary, ki je gostilo mednarodno tekmovanje v Budimpešti.

 

Zmagovalci Daikin Service Games Central Europe 2023

   1. mesto: Christian Hiendler (Kloiber Kühlung GmbH, Avstrija)

   2. mesto: Gašper Lampe Pregelj (KLIMAIN Servis d.o.o, Slovenija)

   3. mesto: Lukasz Kot (Daikin Poljska)

 

»Tekmovanje Daikin Service Games je edinstveno v naši industriji. Udeležencem omogoča, da raziskujejo svojo strast do tehnologije, se učijo drug od drugega in odkrijejo nove prednosti,« je povedal Igor Skelin, generalni direktor strateške poslovne enote Total Solutions pri Daikinu Central Europe. Trije skupni zmagovalci finalnega kroga bodo povabljeni na mednarodno tekmovanje Daikin Europe Service Games 2023 v Belgiji, od koder bodo imeli priložnost sodelovati še na tekmovanju Global Daikin Service Games 2024 na Japonskem.

 

HVAC-R serviserji, poklic za prihodnost

»Z naraščajočo potrebo po energetsko učinkovitih rešitvah za ogrevanje, hlajenje in prezračevanje za stanovanjske, poslovne ter industrijske zgradbe v Evropi so izkušeni serviserji iskan poklic v industriji HVAC-R. Njihovo tehnično znanje o široki paleti aplikacij trajnostnih ogrevalnih in hladilnih sistemov se nenehno razvija z novimi inovacijami podjetja Daikin in kompleksnimi zahtevami vseh vrst stavb – naj gre za zasebne domove, maloprodajne trgovine ali tisoč kvadratnih metrov velike proizvodne obrate,« je dejal Carl Lievens, generalni direktor Daikin Central Europe, odgovoren za 16 držav.

 

Vse večja potreba po servisnih strokovnjakih

"Tekmovanje Daikin Service Games Central Europe spodbuja zanimanje mladih in izkušenih strokovnjakov za obetavno kariero serviserjev v naši v prihodnost usmerjeni panogi," je dodal Skelin. V fiskalnem letu 2023 bo Daikin Central Europe razširil regionalne servisne ekipe za več kot 55 servisnih strokovnjakov. Skupaj s serviserji Daikin partnerjev se ti redno usposabljajo v 10 izobraževalnih centrih v Srednji Evropi in dodatno razvijajo svoje veščine v servisni akademiji Daikin. Pri tem premium blagovna znamka komercialnim strankam in potrošnikom zagotavlja najvišjo kakovost storitev pri namestitvi, vzdrževanju in delovanju Daikin rešitev v celotni življenjski dobi. Visokokakovostna storitev podaljšuje življenjsko dobo enot in sistemov, povečuje njihovo energetsko učinkovitost ter znižuje obratovalne stroške.

Related articles

Poiščite več informacij

Oglejte si naš virtualni razstavni prostor

Potrebujete pomoč?

Poiščite več informacij

Potrebujete pomoč?

Poiščite več informacij

Potrebujete pomoč?

Rabim pomoč?