Skip to main content

Podelitev Daikin Kings nagrad na Dunaju

Najvišji letni promet, najbolj zadovoljne stranke in odlični inovativni projekti v proračunskem letu 2020 so tri kategorije za "Daikin Kings" nagrade, ki so bile podeljene med 1.600 Daikin partnerji v regiji Srednja Evropa.

Najvišji letni promet, najbolj zadovoljne stranke in odlični inovativni projekti v proračunskem letu 2020 so tri kategorije za "Daikin Kings" nagrade, ki so bile podeljene med 1.600 Daikin partnerji v regiji Srednja Evropa.

Dunaj, September 2021 – Več kot 40 Daikin Kings nagrajencev je sledilo povabilu v Daikinov izkustveni center »Your Daikin World« na Dunaju, kjer so svoje odlične rezultate proslavili na mednarodnem dogodku, ki ga je gostila uprava družbe Daikin Central Europe.

“Po fizičnem distanciranju, ki je trajalo več kot leto in pol, se počutimo super, ko smo spet skupaj, se srečamo s partnerji iz oči v oči in proslavimo Daikin Kings nagrade. Prav ti zvesti partnerji so pomembno prispevali k našemu uspehu, saj smo v proračunskem letu 2020 dosegli kar 289 milijonov evrov regionalnega prometa. Zagotavljajo visoko zadovoljstvo strank in na trg HVAC-R prinašajo nove ideje in inovativne projekte. Zelo smo ponosni, da svojim strankam, vlagateljem in deležnikom ponujamo največjo prodajno in storitveno mrežo v industriji, s 1.600 partnerji v naši regiji. Daikin Kings so njegov pomemben del, ki motivira vse naše monterje in distributerje, da oblikujejo prihodnost našega poslovanja,« je med podelitvijo povedal Carl Lievens, generalni direktor Daikin Central Europe.

Soustvarjanje edinstvene klime

Na programu pa niso bili samo vodeni ogledi po nedavno odprtem izkustvenem centru "Your Daikin World", ki ponuja veliko priložnosti doživeti HVAC-R rešitve preko virtualne resničnosti, ampak tudi ogled edinstvenega izobraževalnega centra v 23. okrožju Dunaja.

Po ogledu 5-letne poslovne strategije, imenovane »Fusion25«, ki jo je podalo najvišje vodstvo Daikin Central Europe, so bili Daikin Kings nagrajenci povabljeni na navdihujoče soustvarjalne seje, kjer so lahko razpravljali o ključnih temah, kot so osredotočenost na stranke, kakovost notranjega zraka, celovite rešitve ter komercialno hlajenje, ki zajema celotno verigo hladilnih rešitev oziroma vpliv trenutnega pregleda uredbe EU o F-plinih na industrijo HVAC-R.

“Želeli smo postati partner številka 1 pri soustvarjanju edinstvene klime na vseh področjih našega poslovanja. Spremljanje trgov, razmišljanje izven okvirja in živahna izmenjava z našimi zvestimi partnerji nam pomagajo preoblikovati poslovanje iz B2B v B2C in doseči enega od naših 5-letnih ciljev poslovne strategije: podvojiti promet na 600 milijonov evrov do leta 2025 kot vodilni ponudnik HVAC-R«, je dejal Markus Haas, pooblaščeni uradnik Daikin za Central Europe, vodja strateških poslovnih enot.

 

Daikin Kings nagrajenci tudi na ravni Slovenije postavljajo visoke standarde

Naši partnerji so hrbtenica Daikina v Sloveniji. Za nas je še posebej pomembno ohraniti in razširiti dobro ter medsebojno uspešno partnerstvo. Letos smo tako lahko nagradili tri slovenske partnerje, od katerih je vsak dosegel odlične poslovne rezultate. Podjetje Seltron d.o.o. je prejelo posebno nagrado za skupne inovativne projekte, podjetje E2E d.o.o. za izjemno visoko stopnjo zadovoljstva strank in podjetje Airabela d.o.o. za največji letni promet.

 

Poiščite več informacij

Oglejte si naš virtualni razstavni prostor

Potrebujete pomoč?

Poiščite več informacij

Potrebujete pomoč?

Poiščite več informacij

Potrebujete pomoč?

Rabim pomoč?