Skip to main content

Nadgrajena enota Sky Air serije A

Daikin je napovedal lansiranje posodobljene različice stenske notranje enote FAA-B, ki bo na voljo v prvih mesecih tega leta. Z elegantno zasnovo in napredno tehnologijo je bila zasnovana za uporabo s celotno linijo Sky Air serije A z R-32. Njena nadgrajena stenska notranja enota klimatske naprave za poslovne objekte bo kmalu na voljo tudi v Sloveniji.

Ljubljana, februar 2022; Za poslovne zgradbe je zmanjševanje vpliva na okolje vse pomembnejše, pri čemer je eden glavnih ciljev dekarbonizacija stavbnih prostorov. Daikinova nova stenska notranja enota ponuja privlačno kombinacijo napredne tehnologije in elegantne oblike. Enostavno jo je namestiti, intuitivno upravljati, prav tako pa nam omogoča, da je tehnologija energetsko varčne profesionalne split klimatske naprave dostopna vsem vrstam poslovnih objektov, s čimer nadomesti tradicionalne kotlovne sisteme.

Popolna prilagodljivost namestitve enote

Novi model zagotavlja inštalaterjem in projektantom optimalno prilagodljivost pri načrtovanju in lokaciji, ko je povezan z zunanjo enoto Sky Air serije Alpha z dolgimi cevovodi do 85 metrov in širokim območjem delovanja do -20 °C. Z opcijskim zvočnim ohišjem je mogoče zmanjšati zunanjo zvočno moč do -10 dB(A), kar omogoča namestitev kombinacije na kateri koli lokaciji, tudi v mestnih središčih in mešanih urbanih območjih, za katera veljajo strogi predpisi o hrupu.

Izvedba v svetovnem razredu

S povezavo s celotnim naborom zunanjih enot Sky Air serije A - najširšim naborom hladilnega sredstva R-32, ki je na voljo na trgu - sistem ponuja rešitev za prihodnost z nižjim potencialom globalnega segrevanja, ki v primerjavi s tradicionalnimi sistemi, ki uporabljajo hladilno sredstvo R-410A, močno zmanjša vpliv na okolje.

Celoten nadzor

Z Daikinovo dodatno aplikacijo Onecta za pametno ekološko upravljanje je optimizacija notranjega okolja preprosta. Onecta je posodobljena različica aplikacije Daikin Residential Controller, ki bo kmalu na voljo v trgovini z aplikacijami.

Spletni nadzor in načrtovanje pomagata povečati energetsko učinkovitost, hkrati pa zagotavljata udobje osebja in kupcev.

 

Poiščite več informacij

Oglejte si naš virtualni razstavni prostor

Potrebujete pomoč?

Poiščite več informacij

Potrebujete pomoč?

Poiščite več informacij

Potrebujete pomoč?

Rabim pomoč?