Skip to main content

VRV IV i-serija

Nevidna VRV rešitev.

bg-image

Le glejte in me iščite. Nikoli me ne boste našli.

Kompaktna in izdelana za notranjo postavitev – naša edinstvena serija VRV IV i je tako diskretno nevsiljiva, da je praktično nevidna in idealna za mestna središča ter mesta, občutljiva na hrup. Ker je ni treba namestiti na streho ali na zadnjo steno stavbe, je lažje pridobiti gradbeno dovoljenje in tako lažje vzpostaviti in začeti opravljati dejavnost.

bg-image

Neprekosljiva prilagodljivost

Ker je razdeljena v dva dela, je naša VRV IV i-serija izredno prilagodljiva in enostavna za namestitev. Vstavite lahko enoto toplotnega izmenjevalnika (1) v spuščeni strop, kompaktno kompresorsko enoto (2) pa vgradite v zaledno pisarno, skladišče ali v kuhinjo. Izognite se namestitvi na streho ali na steno na zadnji strani stavbe, brez žrtvovanja dragocenega poslovnega prostora.

bg-image

Ostane neopazna

Naša VRV IV i-serija je praktično nevidna, z nizko ravnijo hrupa med delovanjem pa je skoraj popolnoma nezaznavna. Ker ni kompresor nič hrupnejši od hladilnika, toplotni izmenjevalnik pa je povsem neopazen v urbanih okoljih, sta primerna za gosto naseljena območja, kot so mestna središča. Z uporabo okrasnih elementov lahko povsem skrijete rešetke ali jih vključite v zasnovo stavbe, tako da namestitev postane popolnoma nevidna.

bg-image

Enostavno vzdrževanje

Vsi deli, ki potrebujejo redno vzdrževanje, so enostavno dostopni v omari za kompresor. Tehniki lahko pridejo in opravijo preverjanje enote v rednem odpiralnem času, ne da bi pri tem motili vaše poslovne ali trgovske aktivnosti.

Edinstvene, patentirane tehnologije

Naša VRV IV i-serija je zasnovana s tremi edinstvenimi in patentiranimi tehnologijami, zato je najbolj kompaktna enota na voljo na tržišču.

toplotni izmenjevalnik v obliki črke v

Toplotni izmenjevalnik v obliki črke V

  • Optimizirana oblika za večji pretok zraka in statični tlak, kar zagotavlja višje izkoristke
  • Njegova višina znaša le 400 mm, zato omogoča preprosto vgradnjo v spuščene strope, kar prihrani površino v poslovnih prostorih
  • Revolucionarna zasnova na trgu VRF
centrifugalni ventilator

Centrifugalni ventilatorji

  • Patentirana tehnologija z nazaj ukrivljenimi lopaticami poveča energetsko učinkovitost za do 50 % v primerjavi z ventilatorji sirocco
  • Inverterski ventilator omogoča prilagajanje vrednosti ESP dolžini kanalov, kar zagotavlja največjo mogočo prilagodljivost vgradnje
kompaktni kompresor

Kompaktni kompresor

  • Mala velikost poveča uporabno površino (600 x 550 mm za 5 KM)
  • Preprosta vgradnja v skladišče ali zaledno pisarno
  • Vrtljiva stikalna omarica omogoča preprost dostop do vseh delov

Več informacij

Poiščite več informacij

Oglejte si naš virtualni razstavni prostor

Potrebujete pomoč?

Poiščite več informacij

Potrebujete pomoč?

Poiščite več informacij

Potrebujete pomoč?

Rabim pomoč?