Skip to main content

Toplotna črpalka VRV IV +

Optimalna rešitev za udobje in učinkovitost pri upravljanju klime.

Toplotna črpalka VRV IV +

Z VRV IV smo v VRV tehnologijo uvedli tri revolucionarne standarde. S prilagajanjem udobja, pametnim upravljanjem in zvišano energetsko učinkovitostjo zavzema naša toplotna črpalka Daikin VRV IV vodilno mesto na trgu rešitev klimatiziranja.

Spremenljiva temperatura hladilnega sredstva

Najpomembnejši korak naprej v inovativnosti po uvedbi inverterskega kompresorja.

Spremenljiva temperatura hladilnega sredstva je edinstvena tehnologija podjetja Daikin, ki nenehno prilagaja hitrost inverterskega kompresorja in temperaturo hladilnega sredstva za zagotovitev potrebne zmogljivosti glede na obremenitev zgradbe, kar sezonsko učinkovitost poveča za do 28 %. Temperaturni razpon izparevanja je najširši na trgu (3 °C do 16 °C) in izboljšuje udobje s popolnim usklajevanjem temperature zračnega toka.

Neprekinjeno ogrevanje

Sistem VRV IV zagotavlja neprekinjeno ogrevanje med odmrzovanjem. Druge toplotne črpalke se med potekom odmrzovanja ustavijo, VRV IV pa je opremljena z našim edinstvenim elementom za shranjevanje toplote, ki shranjuje energijo med postopkom ogrevanja. Shranjena energija se nato uporabi za odmrzovanje zunanje enote, hkrati pa zagotavlja neprekinjeno udobje, 24 ur na dan in 7 dni na teden.

Konfigurator VRV

Vsaka enota VRV IV je opremljena z našim konfiguratorjem VRV. To je programska rešitev, ki poenostavlja konfiguriranje in zagon. Če ste monter, boste porabili manj časa za konfiguracijo zunanjih enot, za ključne račune boste lahko nadzorovali več sistemov z različnih lokacij in z lahkoto vračali zunanje enote na njihove začetne nastavitve.

Popolnoma nova zasnova ključnih komponent

Povezava s širokim izborom sodobno oblikovanih notranjih enot

Povezava s širokim izborom sodobno oblikovanih notranjih enot

Več informacij

Poiščite več informacij

Oglejte si naš virtualni razstavni prostor

Potrebujete pomoč?

Poiščite več informacij

Potrebujete pomoč?

Poiščite več informacij

Potrebujete pomoč?

Rabim pomoč?