Skip to main content

Pametni krmilnik na dotik (Touch Manager)

Učinkovito nadzorujte celotno stavbo z enega centraliziranega vmesnika z našim sistemom za upravljanje stavbe (Daikin Building Management System (BMS)).

Preprosta uporaba

Uporabniku prijazni vmesnik omogoča upravljanje klimatizacije od koder koli in kadar koli za optimalno udobje

Pametna uporaba energije

Spremljajte porabo energije in odkrijte izgube

Integracija izdelkov drugih ponudnikov

Svojo rešitev za klimatizacijo povežite z razsvetljavo, alarmi, tipali, dvigali in drugim

Prilagodljivo upravljanje z več enotami

V enem sistemu lahko povežete in upravljate do 512 enot Daikin, z našim spletnim vmesnikom pa lahko kombinirate neomejeno število sistemov

Upravljajte celotno stavbo s samo enim vmesnikom

Naš pametni upravljalnik na dotik združuje vse vaše enote za klimatiziranje v en sistem. Z istim vmesnikom upravljajte ogrevanje, hlajenje, toplo vodo, prezračevanje, prečiščevanje, hladilnike in zračne zavese. Prilagodljiva programska oprema omogoča preprosto enostavno integracijo s sistemi drugih ponudnikov, tako da lahko z istim sistemom upravljate tudi razsvetljavo, alarme, tipala, dvigala in še marsikaj. Z našim spletnim vmesnikom lahko upravljate stavbo s katerekoli lokacije prek zaslona na dotik, notranjega omrežja ali medmrežja.

Infografika za pametni krmilnik na dotik

Pametna uporaba energije

Oblikujte načrte za stroške za energijo in natančno preverjajte porabo energije. Pametni upravljalnik na dotik vas opozarja na območja ali enote, ki porabijo največ energije, tako da lahko ustrezno ukrepate in zmanjšate porabo. Porabo energije lahko še natančneje nadzorujete, tako da vključite funkcijo koordiniranja, ki izključi enote, ko so okna odprta.

Infografika za pametno upravljanje energije
  1. Območje z diagrami
  2. Število ur za odstopanje od pravila
  3. Število dni za odstopanje od pravila
  4. Ime prostora
  5. Število ur in dni za odstopanje od pravila
  6. Dodatna poraba energije
  7. Bližje ko je prostor zgornjega desnega vogala, višja je dodatna poraba energije.

Pametna uporaba energije

Oblikujte načrte za stroške za energijo in natančno preverjajte porabo energije. Storitev Daikin oblaka primerja porabo vaših enot VRV, medsebojno primerja različne objekte in označuje območja ali enote z najvišjo porabo energije. Če ste obveščeni o porabi energije, lahko ustrezno ukrepate in zmanjšate porabo.

Povežite se s storitvijo Daikin Cloud

Upravljajte sojo stavbo od koder koli. Naša storitev v oblaku oblaka Daikin Cloud Service omogoča povezovanje več objektov in je dostopna s katero koli napravo s spletnim brskalnikom. Monterji in serviserji imajo prav tako dostop do oblaka, tako da se lahko oddaljeno prijavijo in nemudoma začno iskati in določati napako, če pride do motnje v delovanju. Uporabniku prijazni vmesnik upravljanje še olajšuje, samodejno sledenje porabi energije pa vam pomaga pri dolgoročnem zmanjševanju stroškov.

Daikin Cloud
bg-image

Cenovno konkurenčen sistem BMS

Večina sistemov za upravljanje stavbe (BMS) je zelo dragih. Naš pametni upravljalnik na dotik je mini BMS, izdelan za velike komercialne stavbe, na primer hotele ali poslovne centre. Zagotavlja vse prednosti običajnega BMS, toda po mnogo dostopnejši ceni.

Več informacij

Poiščite več informacij

Oglejte si naš virtualni razstavni prostor

Potrebujete pomoč?

Poiščite več informacij

Potrebujete pomoč?

Poiščite več informacij

Potrebujete pomoč?

Rabim pomoč?