Skip to main content

ZEAS hladilne kondenzacijske enote

Zanesljive in energetsko varčne rešitve za srednje in nizko temperaturne hladilne aplikacije.

bg-image

Energetska učinkovitost

Zasnovane z našo značilno VRV tehnologijo in invertersko tehnologijo, Daikin ZEAS kondenzacijske enote znižajo vašo porabo energije za 10 do 35% v primerjavi s tradicionalnimi hladilnimi sistemi. V kombinaciji z našo tehnologijo varčevanja so ZEAS kondenzacijske enote varčnejše, trajajo dalj časa in delujejo z višjo zmogljivostjo kot druge rešitve na tržišču.

bg-image

Zadovolji potrebe vaše zgradbe

Enote ZEAS so tovarniško sestavljene, zaradi manjšega tlorisa pa olajšajo vgradnjo v majhne prostore. Njihova modularna zasnova zvišuje prilagodljivost montaže, saj lahko zunanje enote združite v bloke ali vrste ali jih na osnovi potreb razporedite okoli stavbe. Vgrajeni krmilniki in funkcije samodejnega optimiziranja omogočajo, da ZEAS enoto postavite kot rešitev po principu priključi-in-poženi. Zaradi na tržišču najboljšega razmerja med površino in zmogljivostjo enota zagotavlja tudi izjemne prihranke pri prostoru. Ne skrbite zaradi motenja miru, ZEAS enote delujejo tako tiho, da sosedje še opazili ne bodo, da so tam.

Širok razpon temperatur

Za več zmogljivosti lahko združite dve zunanji enoti ZEAS vzporedno in uporabljate samo eno linijo za sesanje ter tekočino. Ponudba ZEAS je na voljo v različnih razponih moči od 5 do 40 KM in zagotavlja zahtevano zmogljivost hlajenja za opremo drugih ponudnikov, na primer odprte vitrine, zamrzovalnike s steklenimi vrati in uparjalnike.

  • Temperature okolice: od –20 do 43 °C
  • Temperature uparjanja: od –45 do 10 °C
ZEAS, širok razpon temperatur
Modbus: Vedno pod nadzorom

Vedno pod nadzorom

Vgrajeni pametni krmilniki zagotavljajo, da vaše enote vedno delujejo varno in učinkovito. Svojo hladilno enoto lahko skozi naš vmesnik Daikin Modbus povežete z nadzornim sistemom drugega ponudnika.

Več informacij

Poiščite več informacij

Oglejte si naš virtualni razstavni prostor

Potrebujete pomoč?

Poiščite več informacij

Potrebujete pomoč?

Poiščite več informacij

Potrebujete pomoč?

Rabim pomoč?