Skip to main content

Kaj je platforma Daikin Stand By Me?

Stand By Me je naša edinstvena spletna platforma za vse lastnike klimatskih naprav in toplotnih črpalk Daikin. Prek Stand By Me lahko preprosto dostopate do celotne zgodovine svoje enote, vključno s popravili in servisi, prejemate opomnike za vzdrževanje, si ogledate kontaktne podatke svojega monterja ali servisnega partnerja ter pridobite podaljšano garancijo za do 5 dodatnih let.

Ko enkrat sprejmete odlično odločitev za nakup klimatske naprave ali toplotne črpalke, se vaše prioritete nedvomno preusmerijo na razumevanje, kako najbolje skrbeti zanjo.

Številni proizvajalci naprav ponujajo možnost registracije novega izdelka, vendar manj kot 10 odstotkov strank to dejansko stori. In to čeprav registracija potrjuje jamstvo ali garancijo. Težko je razumeti, kaj kupcu preprečuje, da bi izpolnil svoje registracijske podatke. Morda so naša življenja preprosto preveč zasedena, in ko neko napravo kupimo, enostavno hitro gremo naprej in nadaljujemo s svojimi natrpanimi urniki.

Stvar pa je v tem, da je poprodajno vzdrževanje ključnega pomena za ohranjanje vaše naprave v najboljšem stanju. Želimo vam zagotoviti, da bi od naše vodilne ponudbe poprodajnega vzdrževanja imeli ustrezne koristi, vendar je za to treba vaš izdelek registrirati. Verjamemo, da mora registracija vaše enote Daikin zagotoviti več kot le garancijo proizvajalca, zato smo ustvarili platformo Stand By Me.

Kaj je Stand By Me?

Stand By Me podjetja Daikin je za prihodnost primerna platforma, ki so jo zasnovali in jo neposredno ponujajo partnerji Daikin Home Comfort Expert, in to posebej za pomoč lastnikom enot Daikin, s čimer ti izkoristijo naše izjemne storitve poprodajnega vzdrževanja in podaljšano jamstvo. Platforma Stand By Me je bila zasnovana, da zagotovi spletni prostor, v katerem so shranjene vse pomembne informacije v zvezi z nameščeno enoto in še veliko več uporabnih funkcij.

Kako platforma Stand By Me deluje?

Ko bo partner Home Comfort Expert namestil vašo enoto, boste bodisi pozvani ali pa lahko zahtevate, da se enota v vašem imenu registrira na platformi Stand By Me z e-poštnim naslovom, ki ste ga navedli. Nato bodo dokumentirali vašo namestitev, vključno z vrsto enote, specifičnim modelom, serijsko številko, datumom namestitve in vašimi podatki.

Ko je vaša grelna ali hladilna naprava nameščena, lahko zahtevate registracijo na platformi Stand By me z elektronskim naslovom, ki ste ga navedli. Registracijo lahko opravijo novi in obstoječi lastniki Daiken enot.

Kakšne so ugodnosti registracija na platformi Stand By Me?

S platformo Stand By Me vam želimo ponuditi vse, da vaši grelni ali hladilni napravi omogočite dolgo življenjsko dobo in stalno učinkovitost.

1.    Enostaven dostop do informacij

Izdelki Daikin imajo dolgo življenjsko dobo in po več letih se je težko spomniti, katere modele ste namestili v svojem domu. S platformo Stand By Me si lahko ogledate podrobne informacije o vseh svojih nameščenih enotah, vključno z vrsto enote, specifičnim modelom, serijsko številko in datumom namestitve.

2.    Podrobna poročila o zgodovini

Posebej uporaben je dostop do poročil o prejšnjih vzdrževalnih obiskih ali popravilih. Tako vam ne bo treba za nič posebej skrbeti, saj lahko natančno vidite, kaj je bilo pregledano ali popravljeno, in ste vedno prepričani, da vaša enota deluje varno in učinkovito. Platforma Stand By Me omogoča hiter in enostaven ogled prejšnjih poročil za vas in vašega servisnega partnerja.

3.    Načrtovani opomniki

Redno vzdrževanje je bistveno za dolgoročno zdravje vaše enote. Lahko poveča učinkovitost in prihranke pri stroških. Sistem Stand By Me bo samodejno načrtoval vaše opomnike za vzdrževanje in jih poslal tako vam kot vašemu servisnemu partnerju, ki bo tako lahko načrtoval svoj naslednji obisk.

4.      Kontaktni podatki

V malo verjetnem primeru, da nekaj ne deluje tako, kot bi moralo, morate vedeti, koga poklicati, da bodo vaše enote hitro spet optimalno delovale. Platforma Stand By Me bo shranila kontaktne podatke vašega trenutnega servisnega partnerja, tako da boste vedno vedeli, koga poklicati.

5.    Jamstvo

Jamstvo, ki je priloženo vaši enoti Daikin, je naša obljuba vam. Obljubljamo ne samo, da je vaša enota najvišje kakovosti, izdelana iz najboljših delov in materialov, ampak tudi, da vam bomo v malo verjetnem primeru napake v proizvodnji zagotovili vso podporo, ki jo potrebujete. S platformo Stand By Me boste podatke o jamstvu vedno imeli pri roki. Uporabniki platforme Stand By Me poleg tega prejmejo tudi do sedem let podaljšanega jamstva.

Kako lahko dostopam do platforme Stand By Me?

Dostop do platforme Stand By Me je enostaven in ga je mogoče izvesti v samo štirih preprostih korakih.

Korak 1: Zahtevajte registracijo pri vašem partnerju Home Comfort Expert
Korak 2: Kliknite povezavo v potrditvenem e-poštnem sporočilu

Korak 3: Potrdite, da so vaši podatki pravilni

Korak 4: Ustvarite uporabniško ime in geslo

Korak 5: Zaključite svojo registracijo

Ko je vaša registracija zaključena, lahko kadarkoli nadaljujete uporabo vseh funkcij, ki so na voljo na spletni platformi, naj bo to prek aplikacije za osebni računalnik, Mac ali pametni telefon.

Stand By Me je več kot le stran za podporo za izdelek, je naslednji korak na vašem potovanju s podjetjem Daikin, ki vam prinaša duševni mir in vrhunsko priročno izkušnjo. Če torej še niste prejeli e-poštnega sporočila o registraciji in dostopali do platforme Stand By Me, se za pomoč obrnite na svojega partnerja Daikin Home Comfort Expert.

Poiščite več informacij

Oglejte si naš virtualni razstavni prostor

Potrebujete pomoč?

Poiščite več informacij

Potrebujete pomoč?

Poiščite več informacij

Potrebujete pomoč?

Rabim pomoč?