Skip to main content

Daikinova tehnologija inverterja

Zasnovana, da prihrani energijo.

tehnologija inverterja

Preprečite izgube energije

Klimatske naprave in toplotne črpalke ohranjajo nastavljeno temperaturo s hlajenjem, če se temperatura prostora dvigne nad nastavljeno temperaturo, in z ogrevanjem, če se nastavljena temperatura spusti pod nastavljeno temperaturo.

Namesto izgubljanja energije za zaganjanje in ustavljanje inverter prilagaja hitrost motorja na višjo ali nižjo, tako da ta deluje brez prekinitev in na dolgi rok varčneje in učinkoviteje. Z ohranjanjem enakomernega tempa naša tehnologija inverterja zmanjšuje porabo energije za 30% v primerjavi s tradicionalnimi sistemi na vklop/izklop.

Naša tehnologija inverterja je podobna teku. Za šprint in za ustavljanje se porabi več energije kot za neprekinjeni tek.

Klimatska naprava brez inverterja

Klimatska naprava brez inverterja

Če enota deluje, tako da se vključi in izključi, miruje, nato pa se ponovno vključi in spet izključi, porabi več energije.

Klimatska naprava z inverterjem

Klimatska naprava z inverterjem

Če pa vzdržuje enakomeren tempo, enota deluje brez izgubljanja energije.

Stalno udobje s stabilno klimo

Inverter nenehno prilagaja moč hlajenja in ogrevanja temperaturi v prostoru. V kombinaciji z odpravljanjem zagonov konstantno vzdržuje idealno temperaturo.

Svoj porabo energije zmanjšajte za do 30 %.

Inverter spremlja in prilagaja temperaturo okolja vedno, ko je to potrebno. Namesto izgubljanja energije za zaganjanje in ustavljanje inverter prilagaja hitrost motorja, tako da dolgoročno deluje učinkoviteje.

Poiščite več informacij

Oglejte si naš virtualni razstavni prostor

Potrebujete pomoč?

Poiščite več informacij

Potrebujete pomoč?

Poiščite več informacij

Potrebujete pomoč?

Rabim pomoč?