Skip to main content

IAQ senzor

Naš novi senzor kakovosti zraka v zaprtih prostorih

bg-image

Naprava meri vaše počutje, sledi vrednostim kakovosti zraka v zaprtih prostorih, okoljskemu udobju in elektromagnetnemu onesnaženju. Naprava ima vgrajenih 12 senzorjev in 15 parametrov, poveže pa se prek vašega WiFi omrežja ali prek tehnologije NB-IoT.

Namestitev

Namestitev je mogoče izvesti prek aplikacije za konfiguracijo. Poverilnice za prijavo priskrbi naš lokalni predstavnik.

IAQ senzor od blizu
Zajem slike aplikacije Caleum

Platforma za spremljanje Caeluma

Naprava se poveže z Daikinovo nadzorno platformo Caelum - dostopno prek spletnega mesta daikiniaq.com. Omogoča spremljanje ravni kakovosti zraka v zaprtih prostorih in ustvarjanje periodičnih poročil na podlagi podatkov, zaznanih med dejavnostjo senzorja. Ustvari aplikacijo za video prikaze, ki strankam nadzorno prikaže raven kakovosti zraka v zaprtih prostorih.

bg-image

Povezljivost

IAQ senzor zagotavlja popolno integracijo z Daikinovim sistemom za oddaljeno spremljanje in Daikin on Site in Daikin Cloud Service platformo. Omogoča popoln nadzor nad celotnim prezračevalnim ,klimatskim in sistemom ogrevanja, nameščenim v stavbi. (kmalu na voljo)

Servis kakovosti zraka v zaprtih prostorih

IAQ senzor zagotavlja najboljši nadzor nad notranjim okoljem kot del Daikinovih ocen kakovosti zraka in paketov vzdrževanja.

Servis kakovosti zraka v zaprtih prostorih
Zelena gradnja

Green Building certificiranje

Namestitev IAQ senzorja s strani Daikinovih pooblaščenih serviserjev vam bo v pomoč do boljših ocen kot projekti zelene gradnje, pooblaščeni s certifikatom LEED in WELL, zahvaljujoč kreditnim zahtevam za kakovost v zaprtih prostorih.

Prenesi brošuro

Poiščite več informacij

Oglejte si naš virtualni razstavni prostor

Potrebujete pomoč?

Poiščite več informacij

Potrebujete pomoč?

Poiščite več informacij

Potrebujete pomoč?

Rabim pomoč?