Skip to main content

Za vaše poslovne prostore

Zagotavljanje dobre kakovosti notranjega zraka s popolnim izborom rešitev za klimatiziranje zraka v stavbi

bg-image

V zaprtih prostorih preživimo povprečno 90 % svojega časa. Naj bo to pri delu, učenju, med nakupovanjem, sproščanjem ali preživljanjem kakovostnega časa z našimi najbližjimi. Zato je dovajanje in kroženje svežega ter čistega zraka za kakovost bivanja v zaprtih prostorih še toliko bolj pomebna. Skrb za varne, zdrave in sveže notranje prostore pomeni zagotavljanje boljšega počutja za vse.

 

 

Raziščite, kako vam lahko Daikin pomaga pri kakovosti vašega notranjega zraka na inovativen način.

 • Prezračevanje

  Zagotavljamo širok nabor prezračevalnih enot na trgu, od majhnih prezračevalnih enot z vračanjem toplote do velikih enot za obdelavo zraka - proizvedenih v skladu z najvišjimi kakovostnimi standardi z zmožnostjo popolne integracije v kateri koli komercialni prostor.

 • Čistilnik zraka za poslovne namene

  Vklopi in zaženi mobilni sistem z visoko učinkovito filtracijo za boljšo kakovost zraka v poslovnih prostorih.

 • Tehnologija samodejnega čiščenja

  Naše kasetne enote s sklenjenim tokom in skrite stropne enote so opremljene z izbirnimi samočistilnimi filtri, ki zvišujejo raven učinkovitosti, udobja in zanesljivosti. Za izboljšanje kakovosti notranjega zraka s preprečevanjem kopičenja prahu in vonjav na filtru.

 • Triki in nasveti za kakovost notranjega zraka

  Daikin si, kot strokovnajk na področju HVAC-R rešitev, ponuja koristne nasvete za učinkovito prezračevanje poslovnih prostorov, restavracij ali trgovinskih lokalov za izboljšanje kakovosti notranjega zraka in varno upravljanje vaše stavbe.

Poiščite več informacij

Oglejte si naš virtualni razstavni prostor

Potrebujete pomoč?

Poiščite več informacij

Potrebujete pomoč?

Poiščite več informacij

Potrebujete pomoč?

Rabim pomoč?