Skip to main content

Daikinov EMEA razvojni center (EDC)

Vlaganje v inovativnost

Poslanstvo EDC-ja

Poslanstvo EDC-ja

Prizadevamo si biti vodilni na področju raziskav in razvoja izdelkov za globalni trg ogrevanja z zagotavljanjem inovativnih rešitev HVAC-R, ki ustrezajo najnovejšim okoljevarstvenim zahtevam.

Logotip EDC

Vizija EDC-ja

Vsak preboj se začne kot zasnova. Iz zasnove zraste prototip, ki je nato ovrednoten, izboljšan in sprejet, da postane končni izdelek. Ta končni izdelek je nazadnje predstavljen na trgu, kjer ga zaradi bodočih izboljšav nenehno spremljamo in preverjamo. Skratka, ta proces predstavlja to, kar v bistvu EDC je.

EDC je kraj, kjer Daikin pretvarja otipljive rezultate raziskav v jutrišnje tehnologije spreminjanja klime. S svojim sedežem v Ostendu in Gentu (Belgija) in s podružnicami v Güglingenu (Nemčija), Plznu (Češka), Istanbulu (Turčija) in v Mantovi (Italija) predstavlja EDC mednarodno omrežje, ki si skozi raziskave in razvoj prizadeva za inovativnost na področju proizvodnje HVAC-R.

Z obsežnimi izkušnjami pri razvoju najnovejših rešitev ogrevanja igra EDC trenutno vlogo Daikinovega baznega razvojnega centra za preizkušanje in ustvarjanje novih tehnologij ogrevanja in izdelkov za Evropo, Srednji vzhod in Afriko (EMEA).

Vizija EDC-ja

Vlaganje v zaposlene in infrastrukturo

Za to, da smo ustvarili EDC, smo v tehnologijo in infrastrukturo vložili skoraj 13 milijonov evrov. S posodobitvijo obstoječih zmogljivosti z novimi visoko tehnološkimi preizkuševalnimi prostori je EDC kraj, kjer vrednotimo učinkovitost naših izdelkov za ustvarjanje udobja in zagotavljanje energetske varčnosti in zanesljivosti v vseh podnebnih pogojih.

EDC je sestavljen iz več različnih oddelkov vključno z oddelkom za razvoj, zanesljivost in skladnost izdelkov s predpisi. Vsakega od teh oddelkov vodijo inženirji z mnogimi različnimi strokovnimi izkušnjami, ki so dobili priložnost, da sodelujejo pri oblikovanju prihodnosti industrije HVAC-R.

Bi vas zanimalo pridružiti se ekipi EDC-ja?

Trenutno iščemo nove sodelavce za našo talentirano EDC ekipo! Če vas navdušuje razvoj najsodobnejših tehnologij in bi želeli delati v visoko tehnološkem okolju, imamo morda delovno mesto za vas. Če imate magisterij iz tehničnih ved in vas zanimajo Daikinovi izdelki, vas vabimo, da se prijavite.

Poiščite več informacij

Oglejte si naš virtualni razstavni prostor

Potrebujete pomoč?

Poiščite več informacij

Potrebujete pomoč?

Poiščite več informacij

Potrebujete pomoč?

Rabim pomoč?