Skip to main content

Prenovite svoj dom z Daikinom

Kaj morate upoštevati pri prenovi svojega doma in montaži novega sistema za ogrevanje ali hlajenje.

bg-image

Prava rešitev za vaš dom

Zamenjava starega plinskega ali oljnega kotla z Daikinovo enoto je enostavna. Naše toplotne črpalke in kotli so prilagodljivi ter primerni za uporabo z najrazličnejšimi originalnimi sistemi radiatorjev in napeljave, tako da je skrb za zamenjavo vsega odveč.

bg-image

Možnost za zmanjšanje vašega vpliva na okolje

Zamenjava starega sistema za ogrevanje, hlajenje ali toplo vodo je odlična priložnost za zmanjšanje vpliva na okolje, če izberete energetsko učinkovito rešitev. Obnovljivi viri energije, na primer zrak, zemeljski viri in sonce, so do 5-krat učinkovitejši kot tradicionalni viri energije, na primer plin, kurilno olje in čista elektrika. Ne glede na to, ali želite popolnoma sonaravno, hibridno ali tradicionalno rešitev, imamo na voljo širok izbor rešitev, ki znižujejo vaše stroške za energijo in koristijo okolju.

bg-image

Investirajte v prihodnost

Prenova vašega doma je naložba za prihodnost.

Naš nasvet: razmišljajte dolgoročno, ko izbirate rešitev za hlajenje in ogrevanje, ter poiščite sistem, ki se bo še mnoga leta prilegal vašima domu in življenjskemu slogu.

Popolna skladnost

Kakšna je optimalna rešitev za hlajenje in ogrevanje za vaš življenjski slog?
Kateri vir energije je najprimernejši za vaš dom?
Daikin nudi široko paleto možnosti za zagotovitev popolne skladnosti.

 • Visoko temperaturna toplotna črpalka Daikin Altherma zrak–voda

  Daikinove visoko temperaturne toplotne črpalke zrak−voda priključite na obstoječo cevno napeljavo in radiatorje, zato so popolna izbira za zamenjavo starih plinskih kotlov med prenovami. Poganja jih zrak (65 %), električna energija (35 %) in solarna energija (izbirno).

 • Toplotne črpalke zrak–zrak

  Z napajanjem z zrakom (80 %) in električno energijo (20 %) so Daikinove toplotne črpalke zrak−zrak za hlajenje in ogrevanje idealna rešitev za novogradnje, zeleno gradnjo in kot nadomestilo za stare električne sisteme.

 • Hibridne toplotne črpalke

  Hibridne toplotne črpalke s pogonom na optimalno kombinacijo zraka, električne energije in plina v skladu s sezonskimi pogoji in cenami energije. Idealne so za zamenjavo starih plinskih kotlov pri prenovah − za učinkovito in zanesljivo hlajenje, ogrevanje in proizvodnjo sanitarne tople vode.

 • Plinski kondenzacijski kotli

  Daikinovi plinski kondenzacijski kotli so popolna rešitev za ogrevanje in proizvodnjo sanitarne tople vode za enostavno zamenjavo starih plinskih kotlov pri prenovah. Napaja jih plin z izbirno možnostjo solarne energije.

 • Kondenzacijski kotli na kurilno olje

  • Za ogrevanje in sanitarno toplo vodo
  • S pogonom na kurilno olje
  • Možnost solarne podpore
  • Idealno za prenovitvene projekte in zamenjavo odsluženih bojlerjev

Poiščite več informacij

Oglejte si naš virtualni razstavni prostor

Potrebujete pomoč?

Poiščite več informacij

Potrebujete pomoč?

Poiščite več informacij

Potrebujete pomoč?

Rabim pomoč?