Skip to main content

Vodilna tehnologija ogrevanja

Odkrijte toplotne črpalke  Daikin Altherma, ki jih poganja obnovljiva energija. Na podlagi bogatih izkušenj pri razvoju toplotnih črpalk, smo razvili optimalen sistem za ogrevanje, hlajenje in toplo vodo, ki temelji na maksimalni energetski učinkovitosti.  

Zmanjšajte svojo odvisnost od fosilnih goriv in preklopite na toplotno črpalko Daikin in pri tem še prihranite.

bg-image

Toplotne črpalke so rešitev za vse vrste gradenj 

Toplotne črpalke uporabljajo obnovljive vire, zato prispevajo k zmanjšanju porabe fosilnih goriv in CO2 emisij. Zamenjava kotla s toplotno črpalko pomeni prehod na popolnoma zeleno rešitev, ki se ne pozna samo na zmanjšanju emisij CO2, temveč tudi na vaši denarnici. Daikin Altherma toplotne črpalke so primerne tako za novogradnje kot tudi za projekte prenove ogrevanja.

Asistent za izbiro rešitev

Daikin vam nudi najširši izbor rešitev za ogrevanje, hlajenje in toplo sanitarno vodo. Z asistentom za izbiro rešitev poišči idealno rešitev prav po tvoji meri!

Preberite več

Brezplačno podaljšanje jamstva

Za zagotovitev vašega popolnega udobja in brezskrbnosti, smo za vas pripravili portal Stand By Me, kjer na enem mestu najdete vse informacije o vaši napravi, ob enem pa prejmete podaljšano jamstvo do 7 let popolnoma BREZPLAČNO.

Preverite več

Oddajte povpraševanje

Oddajte povpraševanje. Z veseljem vam bomo svetoval

Oddajte povpraševanje

Zakaj izbrati toplotno črpalko Atherma?

Kako deluje toplotna črpalka? Zunanja enota Daikin Altherma za ogrevanje, hlajenje in pripravo sanitarne tople vode črpa energijo iz zraka. Do 75 % potrebne energije pridobi iz zraka, ostalo pa zagotavlja električni tok. Toplotna črpalka zrak-voda pri prenosu energije iz zraka v vodo in pri ogrevanju vode do želene temperature, ter pri dovajanju vode v vaš dom uporablja kompresor in hladilno sredstvo.

Toplotne črpalke zrak – voda sodijo med najbolj ekonomične rešitve ogrevanja. Ker se zanašajo na zunanji zrak, da zadovoljijo vaše potrebe po ogrevanju, hlajenju in sanitarni topli vodi, dosegajo najvišje energijske ocene.

Izberite optimalno toplotno črpalko za vaš dom

Daikin Altherma 3 H HT

Daikin Altherma 3 H HT je naložba v udobje in prihranek energije. Toplotna črpalka z uporabo zraka, zadovoljuje vaše potrebe po ogrevanju, hlajenju in proizvodnji sanitarne tople vode, ter dosega najvišje standarde energetske učinkovitosti. Sistem je idealen za lastnike stanovanj, ki želijo nadgraditi svoj tradicionalni ogrevalni sistem v okolju prijaznejšo in cenovno ugodnejšo rešitev.

Daikin Altherma 3 M

Monoblok je idealna rešitev za majhne omejene prostore. Zahtevana ni nobeni dodatna notranja enota, monoblok pa se odlično prilega pod okno in prihrani prostor. Črna vodoravna maska preko celotne sprednje plošče zakriva en sam ventilator ter zmanjšuje zvok delovanja enote.

Daikin Altherma 3 R

Daikin Altherma 3 R je nizkotemperaturna toplotna črpalka zrak – voda, ki zagotavlja učinkovito ogrevanje prostora in toplo sanitarno vodo.

S temperaturo izhodne vode do 60 °C pri –7°C zunanji temperaturi je enota namenjena novogradnjam. Delovanje enote je zagotovljena do -25°C zunanje temperature.

 

Naše darilo ob nakupu - podaljšano jamstvo!

bg-image

Za zagotovitev vašega popolnega udobja in brezskrbnosti, smo za vas pripravili portal Stand By Me, kjer na enem mestu najdete vse informacije o vaši napravi, ob enem pa prejmete podaljšano jamstvo do 7 let popolnoma BREZPLAČNO.

Hibridna toplotna črpalka Daikin za ogrevanje

Zgradite lastno rešitev

S prilagodljivimi rešitvami nudimo sisteme za ogrevanje, hlajenje in sanitarno toplo vodo, ki so prilagojeni vašim finančnim zmožnostim in potrebam.

Izkoristite raznovrstne obnovljive in tradicionalne energetske vire za ogrevanje svojega doma.

Izkoriščate lahko obnovljive vire energije, na primer zrak, vodo, talnico in sonce, hibridne kombinacije (plin in toplotna črpalka) ter tradicionalne vire, kot sta plin in olje.

Najvišja energetska učinkovitost

Zakaj bi zapravljali, če lahko prihranite?

Vse naše rešitve proizvodnje tople vode in ogrevanja se uvrščajo med rešitve z oznakami za najvišjo energetsko učinkovitost na tržišču. Še bolj pa lahko izboljšate svojo energetsko učinkovitost s priključitvijo na solarno rešitev. To je preprosto; dolgoročno pomeni prihranek pri energiji in denarju.

Upravljajte svojo klimo z rešitvami Daikin

Upravljajte svojo klimo z rešitvami Daikin

Svojo klimo lahko upravljate od koder koli in kadar koli z našim pametnim spletnim krmilnikom.

S pomočjo asistenta za izbiro rešitev, odkrijte popolno toplotno črpalko za vaš dom!

bg-image

Poiščite vam prilagojeno napravo

Iščete toplotno črpalko, ki je najbolj primerna za vaš dom? S pomočjo našega asistenta za izbiro rešitev, lahko le v nekaj klikih najdete popolno rešitev, ki bo popolnoma ustrezala vašim zahtevam in pogojem.

Oddajte povpraševanje. Z veseljem vam bomo svetovali.

Poiščite več informacij

Oglejte si naš virtualni razstavni prostor

Potrebujete pomoč?

Poiščite več informacij

Potrebujete pomoč?

Poiščite več informacij

Potrebujete pomoč?

Rabim pomoč?