Skip to main content

Klimatske naprave po vaši meri

Čist zrak je eden izmed ključnih dejavnikov za visoko kakovost življenja. Po zaslugi Daikin klimatskih naprav z zračnimi filtri, imamo možnost, da čist zrak dihamo v stanovanju.

Z asistentom za izbiro odkrijte idealno klimatsko napravo za vaš dom, ter oddajte povpraševanje.

Asistent za izbiro rešitev

Daikin vam nudi najširši izbor rešitev klimatiziranja zraka, za kar najbolj učinkovito hlajenje ali ogrevanje vašega doma. Z asistentom za izbiro rešitev poišči idealno rešitev prav po tvoji meri!

Preberite več

Najbolj priljubljene klimatske naprave

Preglejte naše najboljše in najbolj priljubljene klimatske naprave.

Preberite več

Brezplačno podaljšanje jamstva

Za zagotovitev vašega popolnega udobja in brezskrbnosti, smo za vas pripravili portal Stand By Me, kjer na enem mestu najdete vse informacije o vaši napravi, ob enem pa prejmete podaljšano jamstvo do 5 let popolnoma BREZPLAČNO.

Preberite več
bg-image

Ni nam vseeno, kako čist zrak dihate

Čeprav je čisti zrak bistven za naše dobro počutje, skorajda ne razmišljamo o kakovosti zraka, v katerem dihamo. V bistvu je kakovost zraka v notranjosti lahko slabša od kakovosti zunanjega zraka, saj alergeni pridejo v prostor preko vaših hišnih ljubljenčkov, prezračevalnega sistema in celo oblačil in obutve.

bg-image

Daikin Emura

Daikin Emura, pojem sodobnega klimatiziranja zraka. Spoznajte nagrajeno stensko rešitev z razredom energijske učinkovitosti A+++ za hlajenje in ogrevanje.

 

bg-image

Perfera - zmagovalka testa Zveze potrošnikov Slovenije

Klimatska naprava Perfera je prejela najvišjo skupno oceno dobro (71) v razredu klimatskih naprav moči do 3,5kW in je tako zmagovalka testa ZPS. Obenem prejela tudi oznako za dobro razmerje med ceno in kakovostjo. Uživajte v čistem zraku svojega doma z izjemno energijsko učinkovitostjo, pametnim čiščenjem zraka in z enostavnim upravljanjem. 

bg-image

Poiščite vam prilagojeno napravo

Ne veste, katero klimatsko napravo izbrati? V pomoč vam je Daikinov asistent za izbiro rešitev. Le v nekaj korakih boste prišli do najustreznejše klimatske naprave za vaš dom. Oddajte povpraševanje in pridobite 1x vzdrževanje brezplačno!

Naše najbolj priljubljene klimatske naprave

 • Ururu Sarara

  Vrhunska rešitev z razredom energijske učinkovitosti A+++ za namestitev na steno za hlajenje, ogrevanje, vlaženje, odstranjevanje vlage, prezračevanje in čiščenje zraka.

 • Stylish

  Nagrajena stenska rešitev z razredom energijske učinkovitosti A+++ za hlajenje in ogrevanje. Na voljo v štirih barvah in primerna za vse vrste interjerjev.

 • Daikin Emura

  Nagrajena stenska rešitev z razredom energijske učinkovitosti A+++ za hlajenje in ogrevanje. Na voljo v mat kristalno beli in elegantni srebrni barvi.

 • Perfera

  Stenska ali samostoječa rešitev z razredom energijske učinkovitosti do A+++ za hlajenje in ogrevanje za zagotavljanje visoke ravni zmogljivosti in udobja.

 • Optimizirano ogrevanje 4

  Enote za hlajenje in ogrevanje za hladnejša podnebja s temperaturami do −25 °C in z razredom energijske učinkovitosti do A+++ pri ogrevanju.

bg-image

Brezplačno podaljšanje jamstva do 5 let

Ob nakupu klimatske naprave Daikin pri pooblaščenem monterju Daikin, prejmete podaljšano jamstvo do 5 let BREZPLAČNO.

Bluevolution

Z izdelki iz serije Bluevolution dviguje Daikin udobje na popolnoma novo raven. Z uporabo novega hladilnega sredstva R-32 smo izboljšali energijsko učinkovitost do razreda A+++ tako v načinu ogrevanja kot hlajenja.

Možnosti nagrajenega dizajna za vašo notranjo opremo

S tako številnimi različnimi vrstami notranjih enot in možnostmi zasnove ustvarjamo notranjo klimo, ki se brezhibno zliva z vašim interjerjem.

bg-image

Vedno pod nadzorom

Daikinove klimatske naprave omogočajo različne načine za upravljanje okolja v vašem domu. Uporabljajte aplikacijo Onecta na vašem pametnem telefonu, infrardeči daljinski krmilnik ali glasovno upravljanje prek aplikacij Alexa ali Google Home.

Prilagodljive rešitve za vaš dom

Deljeni sistem

Deljeni sistem

Za en prostor

Enodelni sistem povezuje eno notranjo enoto z eno zunanjo enoto in omogoča enostavno namestitev in preprosto hlajenje in ogrevanje.

Večdelni deljeni sistem

Večdelni deljeni sistem

Za ves vaš dom

Z Daikinovimi toplotnimi črpalkami zrak−zrak lahko povežete do pet notranjih enot na eno zunanjo enoto in učinkovito ogrevate ali hladite do pet različnih prostorov. Temperaturo lahko v vsakem prostoru uravnavate neodvisno.

Opremljen z našo invertersko tehnologijo

Naša inverterska tehnologija znižuje porabo energije za do 30 % v primerjavi s sistemom brez inverterja, zgolj s prilagoditvijo hitrosti motorja potrebam namesto njegove popolne zaustavitve in ponovnega zagona.

Klimatiziranje zraka z našo značilno invertersko tehnologijo

Nagrajeni dizajni za vašo notranjo opremo

Zahvaljujoč našemu širokemu izboru notranjih enot in možnosti zasnove boste vedno našli rešitev za klimatiziranje zraka, ki ustreza vašemu interjerju.

Poiščite več informacij

Oglejte si naš virtualni razstavni prostor

Potrebujete pomoč?

Poiščite več informacij

Potrebujete pomoč?

Poiščite več informacij

Potrebujete pomoč?

Rabim pomoč?