Skip to main content

Rešitve klimatskih naprav za vaš dom

Ogrevanje, hlajenje in čiščenje zraka točno tako, kot potrebujete

Prednosti Daikin klimatskih naprav

Velika raznolikost

Na voljo so v različnih barvah, velikostih in vrstah, da lahko najdete takšno, ki ustreza vašemu stilu.

Pametno upravljanje

Upravljajte fukcije z aplikacijo Onecta.

Prijazne okolju

Vse Daikinove klimatske naprave so del serije Bluevolution, ki uporabljajo inovativno hladilno sredstvo R-32.

Napredno čiščenje zraka

Klimatske naprave Daikin imajo različne funkcije čiščenja zraka.

Klimatska naprava Daikin Ururu Sarara za ogrevanje, hlajenje, čiščenje zraka, vlaženje in razvlaževanje zraka

Ururu Sarara

Stenska klimatska naprava

Zasnovana za popolno kakovost zraka

Jamstvo za popoln zrak: Ururu Sarara je edinstvena v svoji funkcionalnosti, saj je opremljena z najboljšo tehnologijo za klimatizacijo, čiščenje zraka, vlaženje, razvlaževanje in dovod svežega zraka.

Samočistilna: posebni filter odstrani prašne delce v zraku, medtem ko vgrajena krtača redno in samodejno čisti filter, kar odpravlja potrebo po ročnem čiščenju.

Svež zrak na zahtevo: Ururu Sarara lahko dovaja tudi svež zunanji zrak in ga prenese v prostor s 3 različnimi nastavitvami kroženja, vključno z Breeze, ki simulira naravni pretok zraka, podoben vetriču.

Klimatska naprava Daikin Emura za hlajenje, ogrevanje in čiščenje zraka

Daikin Emura

Stenska klimatska naprava 

Dizajn, ki govori sam zase

Popolno ujemanje: na voljo tako v mat črni ali beli barvi kot sijoči srebrni, prav tako se lahko notranja enota in daljinski upravljalnik elegantno zlijeta z vašo notranjo opremo.

Garancija čistega zraka: Opremljena z Daikinovim značilnim Flash Streamerjem, filtrom za dezodoriranje iz titanovega apatita in srebrnim filtrom za alergene zagotavlja, da je vaš zrak brez virusov, alergenov in vonjav.

Praktično neslišna: posebej zasnovan ventilator optimizira pretok zraka, s čimer zagotovi visoko zmogljivost pri nizkih ravneh hrupa.

Klimatska naprava Daikin Stylish za ogrevanje, hlajenje in čiščenje zraka

Stylish

Stenska klimatska naprava 

Zasnovana, da izstopa

Štiri različne barve: na voljo v beli, srebrni, mat črni ali barvi črnega lesa, s čimer nudi možnost, da se popolnoma prilega notranjosti vašega doma.

Izjemno kompaktna: kot najmanjša enota v svoji kategoriji se Stylish enostavno prilega vsakemu prostoru, ne da bi zavzela nepotreben prostor.

Jamstvo za čist zrak: Opremljena je z značilno tehnologijo Daikin Flash Streamer in filtrom za dezodoriranje iz titanovega apatita, s katerima zagotavlja, da je vaš zrak brez virusov, alergenov in vonjav.

Talna klimatska naprava Daikin Perfera za ogrevanje in hlajenje

Perfera

Talna klimatska naprava 

Zasnovana za celoletno udobje

Edinstvene funkcije ogrevanja: Sprostite se v hladnih dneh zahvaljujoč Perferinim edinstvenim funkcijam, kot so ogrevanje plus, ogrevanje tal in močni način ogrevanja.

Optimiziran pretok zraka: njena posebna zasnova omogoča pretok zraka navzdol in navzgor, kar zagotavlja enakomerno porazdelitev temperature po celotnem prostoru.

Jamstvo za čist zrak: Opremljena je z značilno tehnologijo Daikin Flash Streamer in filtrom za dezodoriranje iz titanovega apatita, s katerima zagotavlja, da je vaš zrak brez virusov, alergenov in vonjav.

Daikin Perfera klimatska naprava za ogrevanje in hlajenje

Perfera

Stenska klimatska naprava

Zasnovana za pametno preprostost 

Energijsko učinkovita: z naprednimi tehnologijami ventilatorjev in izmenjevalnikov toplote ima Perfera energijsko učinkovitost do A+++ tako pri hlajenju kot pri ogrevanju, kar omejuje vpliv na vaše račune za energijo.

Izdelano v Evropi: Perfera, izdelana na Češkem, zrcali evropske notranje sloge in želje.

Jamstvo za čist zrak: Opremljena je z značilno tehnologijo Daikin Flash Streamer in filtrom za dezodoriranje iz titanovega apatita, ki zagotavljata, da je vaš zrak brez virusov, alergenov in vonjav.

Klimatska naprava Daikin Comfora za ogrevanje in hlajenje

Comfora

Stenska klimatska naprava 

Zasnovana za vsak družinski dom

Enostavno prileganje: Comforina kompaktna velikost omogoča enostavno namestitev v kateri koli prostor, vključno z namestitvijo nad vrati.

Izdelana v Evropi: Comfora, izdelana na Češkem, zrcali evropske sloge notranjosti in želje.

Jamstvo za čist zrak: opremljena s srebrnim filtrom za odstranjevanje alergenov in čiščenjem zraka ter filtrom za dezodoriranje iz titanovega apatita zagotavlja, da je vaš zrak brez alergenov in vonjav.

Klimatska naprava Daikin Sensira za ogrevanje in hlajenje

Sensira

Stenska klimatska naprava

Zasnovana za učinkovitost

Brez napora: bela zunanjost Sensire omogoča preprosto zlivanje v kateri koli prostor in obljublja preprosto ter učinkovito hlajenje in ogrevanje.

Razmerje med kakovostjo in ceno: Sensira nudi Daikinovo vrhunsko kakovost in funkcionalnost za privlačno ceno.

Jamstvo za čist zrak: opremljena s filtrom za dezodoriranje iz titanovega apatita in zračnim filtrom zagotavljata, da je vaš zrak čist in brez vonjav.

Niste prepričani, kje začeti? 

Naj vam pomagamo

Izpolnite obrazec še danes in eden od naših strokovnjakov vas bo kontaktiral, da se dogovorite za individualno svetovanje ter pogovor o tem, kateri sistem ogrevanja, hlajenja ali priprave sanitarne tople vode je najboljši za vaš dom in vaše potrebe.

Lahko pa si ogledate naše rešitve za različne klimatske zahteve, da izveste vse, kar morate vedeti o ogrevanju, klimatiziranju in toplotnih črpalkah.