Oseba s tablico pri uporabi Daikinovih inovativnih in vodilnih tehnologij.

Inovativne in vodilne tehnologije

Pri Daikinu smo strastno predani sledenju rešitvam za zrak, v katerem živimo. Odkrijte tehnologije, ki jih uporabljamo za izboljšanje življenja naših uporabnikov.

IAQ banner image for hero 1670x860.jpg

Dobro počutje je kot vdih svežega zraka

Povprečno preživimo 90 % časa znotraj – naj bo pri delu, učenju, med nakupovanjem ali preživljanjem kakovostnega časa z našimi najdražjimi. Zato dovajanje svežega, zdravega zraka v prostore še nikoli ni bilo pomembnejše za naše dobro počutje​

IAQ_header_banner.jpg

Kakovost zraka v zaprtih prostorih

Pri načrtovanju gradnje novih stavb je treba upoštevati številne dejavnike. Poleg strukturalnih dejavnikov obstajajo tudi vprašanja ogrevanja, hlajenja ter dejavnik, ki je pogosto prezrt: kakovost zraka v zaprtih prostorih. Ta je pomemben za zdravje vseh nas.

header_bluevolution_710x460.jpg

Bluevolution

Izdelki naslednje generacije, ki uporabljajo hladilno sredstvo R-32 za doseganje visoke energetske učinkovitosti in nizkega vpliva na okolje.

Indoor-Air-Quality-Heather.jpg

Izboljšajte kakovost zraka v zaprtih prostorih

Vrhunska obdelava zraka z edinstveno filtracijo in dovodom svežega zraka.

replacementtechnology-710x460.png

Tehnologija za zamenjavo

Posodobite svoj sistem, da izboljšate njegovo energetsko učinkovitost, znižate stroške za energijo in preprečite nepričakovane okvare ter si zagotovite celoletno udobje.

header-vrv-v2.png

Spremenljiva količina hladilnega sredstva

Sistem s spremenljivo količino hladilnega sredstva (Variable Refrigerant Volume – VRV) je prvi deljeni sistem za klimatizacijo zraka za več notranjih enot za poslovne zgradbe

header-heating-domestic-hot-water.png

Toplotne črpalke Daikin Altherma

Podjetje Daikin ima več kot 55 let izkušenj pri razvoju tehnologij toplotnih črpalk in ponuja niz toplotnih črpalk za zmanjšanje obratovalnih stroškov ter doseganje visoke energetske učinkovitosti.

seasonal_efficiency.jpg

Sezonska učinkovitost

Najsodobnejša metoda razvijanja in uvajanja energetsko učinkovitejših tehnologij za izdelke HVAC-R za izpolnjevanje ter preseganje zakonodaje.

inverter_technology.jpg

Tehnologija inverterja

Inovativna tehnologija, ki zagotavlja največjo mogočo energetsko učinkovitost za udobne temperature skozi vse leto.

EDC-header.png

Evropski razvojni center (EDC)

Raziskujemo in razvijamo najsodobnejše tehnologije za uravnavanje klime za evropsko tržišče.

compressor.jpg

Kompresorji Daikin

Podjetje Daikin je bilo vedno na čelu razvoja kompresorske tehnologije, zato ponuja celovito paleto nihajnih, spiralnih in enovijačnih kompresorjev.

shirudo_logo_2x1.png

Tehnologija Shîrudo

S tehnologijo Shîrudo vaš sistem R-32 VRV izpolnjuje potrebe majhnih prostorov v vaši stavbi, brez kakršnih koli dodatnih potrebnih ukrepov z vaše strani.​ Odkrijte, kako tehnologija Shîrudo enostavno omogoča najvišjo raven prilagodljivosti.