International Key Accounts (IKA)

International Key Accounts (IKA)

Podpiramo vaše poslovanje, na vsakem koraku vso pot

Mednarodni poslovni svet je za večino podjetij lahko zelo zapleten. Pri Daikinu pa bi želeli to vsakodnevno poslovanje vsaj malo olajšati. Zaradi tega smo ustvarili ekipo za ključne mednarodne stranke (International Key Account Team – IKA): posebno skupino vrhunskih strokovnjakov na področju poslovanja in trgovine, ki so pripravljeni vam ter vašemu podjetju nuditi pomoč pri poslovanju v panogi HVAC-R in doseganju optimalnega celoletnega udobja ter kakovosti zraka za vaše stranke.

Vaš mednarodni poslovni partner

Naša IKA ekipa, s sedežem poslovanja v Evropi, predstavlja vašo glavno kontaktno točko za vodenje vseh vaših mednarodnih poslovnih priložnosti. S pomočjo svetovnega omrežja poslovnih kolegov in partnerjev iz različnih sektorjev lahko naša ekipa s ponudbo učinkovitosti, transparentnosti in prilagodljivosti za vaše poslovne strategije pomaga vašemu podjetju, da si ustvari konkurenčno prednost.

Učinkovit inštalater

Prihranite čas in denar ter povečajte svoj dobiček.

  • Kratko in enostavno komuniciranje skozi ves potek projekta
  • Nudimo izbiro visoko učinkovitih HVAC-R rešitev
Pregledno poslovanje

Zagotovite si najboljši vpogled za sprejemanje pametnih poslovnih odločitev in zadostite potrebam svojega podjetja.

  • Zagotovite si podporo pri optimiziranju življenjskega cikla vaše HVAC namestitve
  • Svetovanje pri najnovejših lokalnih in vladnih predpisih
Prilagodljiva partnerstva

Uživajte v prilagodljivosti našega partnerstva, saj nudimo vašim potrebam prilagojene strategije.

  • Od zasnove do poprodajnih aktivnosti bo vaše poslovanje deležno obsežne podpore, ki bo zadovoljila vse vaše potrebe na mednarodni ravni
  • Najugodnejši načrti nabave, vključno s priznavanjem količinskih popustov
Enotno poslovanje

Uskladite svoj način delovanja na vseh trgih s standardiziranjem svojih kriterijev zasnove in potekov nabave sistemov HVAC-R.

  • Dostop do širokega omrežja zanesljivih Daikinovih pooblaščenih monterjev in zaupanja vrednih servisnih partnerjev
Trajnostno poslovanje

Dodana vrednost sonaravnosti

Oblikovanje trajnostnega poslovanja pomeni dolgoročno osredotočenost – čedalje bolj dolgoročno ne razmišljajo le stranke, ampak tudi mi.

Naša IKA ekipa trenutno spremlja več kot 800 lokacij po vsej Evropi. To pomeni ogromno realnih podatkov o porabi energije, stroških popravil in stroških tekočega vzdrževanja za številne različne aplikacije. S temi podatki lahko zagotovimo realistično in izčrpno analizo stroškov življenjskega cikla naše opreme ter omogočimo kupcem, da primerjajo sprotne stroške in sprejemajo pametne poslovne odločitve.

Študije primerov IKA

Naša IKA ekipa je pripravljena pomagati podjetjem iz najrazličnejših poslovnih sektorjev, od trgovin v strogem mestnem središču do nakupovalnih centrov, servisov, restavracij in hotelov. Raziščite študije primerov naših ključnih kupcev in preverite, kako lahko prilagajamo naše storitve tako, da pripomoremo k uspehu vašega podjetja.

Trgovine v strogem mestnem središču

Pri Daikinu razumemo pozitiven vpliv, ki ga ima celoletno udobno klimatizirano ozračje v vaši trgovini na vaše kupce. Zato vam nudimo kombinacijo izdelkov in storitev, ki izboljšujejo delovno učinkovitost in raven udobja v vaši trgovini, obenem pa optimalno znižujejo stroške za energijo.

Supermarket

Supermarketi in prodajalne živil imajo zelo specifične potrebe, ko gre za ogrevanje, hlajenje, prezračevanje in zamrzovanje. Seveda pa igrajo zelo pomembno vlogo tudi stroški za energijo. IKA lahko prevzame nalogo vašega partnerja za nadzor nad vso nameščeno opremo in za sledenje skupni porabi energije vaše trgovine.

Študija primera za supermarket

Primer IKA za supermarket
Primer IKA za črpalke za gorivo

Servisi in priročne trgovine z mešanim blagom

Majhni do srednje veliki prostori z visokim številom obiskovalcev in kupcev in dolgi odpiralni časi običajno pomenijo več različnih potreb po HVAC-R opremi. Čim manjši je prodajni prostor, tem manjši so prihodki od prodaje in tem pomembnejši so obratovalni stroški. Odkrijte, kako prilagajamo naše izdelke za hlajenje in vračanje toplote, da ustrezajo servisom in trgovinam z mešanim blagom za vsakdanje nakupe.

Študija primera za črpalke za gorivo

Študija primera manjše trgovine

Restavracija

Toplo vodo je možno proizvajati na različne načine, vendar vsak način še ne pomeni, da lahko proizvodnjo tople vode štejemo kot sonaravno. Toplotna črpalka lahko ne le sonaravno proizvaja toplo vodo, pač pa prevzame tudi skrb za vaše potrebe ogrevanja in hlajenja. Odkrijte, kako smo pomagali svetovno znani verigi restavracij pri optimiziranju njenih poslovnih praks.

Študija primera za restavracijo

Primer IKA za restavracijo

Hoteli

Daikin ponuja inovativne vrhunske rešitve upravljanja klime, ogrevanja in hlajenja, ki izpolnjujejo zahteve profesionalcev na področju hotelskega sektorja in obenem zagotavljajo popolno udobje za goste.

Študija primera za hotele

Več informacij

Več informacij

Za povpraševanja ali za več informacij o ekipi IKA se obrnite na:

Daikin Europe N.V. – Pisarna v Bruslju

Chaussée de Mons 1424
1070 Anderlecht – Belgija

Tel.: +32 2 529 61 24
keyaccounts@daikineurope.com