Skip to main content

Hladilna sredstva s CO₂

S hladilnimi sredstvi s CO₂ sprejemamo zadnji korak k uresničevanju trajnostnih sistemov hlajenja.

bg-image

Alternativa klasičnim hladilnim sredstvom

Daikin, z vodilnim mestom v industriji hlajenja, za svoje partnerje nenehno razvija in uporablja najnovejše tehnologije za zadostitev predpisom in za zagotovitev trajnostnih alternativ namesto tradicionalnih sistemov. Za uresničitev vseh teh ciljev ponuja Daikin zdaj hladilno sredstvo CO₂ kot izpopolnitev svoje trenutne proizvodne linije izdelkov za hlajenje.

bg-image

Prednosti CO₂

Zemeljski plin CO₂ kot hladilno sredstvo je v primerjavi z drugimi pomembnejšimi hladilnimi sredstvi brez potenciala globalnega segrevanja (GWP). V kombinaciji z ustrezno tehnologijo lahko CO₂ napaja vse vrste hladilnih sistemov za izpolnitev potreb po hlajenju različnih industrijskih in komercialnih partnerjev.

  • Združljivost s širokim izborom hladilnih enot za prilagojene uporabniške rešitve
  • S podporo v industriji vodilne tehnologije za zagotovitev visoke ravni učinkovitosti in zanesljivosti v vseh vrstah podnebij
  • Ustreznost najnovejšim predpisom o F-plinih in zahtevam predpisa o okoljsko primerni zasnovi Ecodesign

S podporo tehnologije Tewis

Tewis je vodilno 'špansko podjetje, ki nudi standardne in prilagojene rešitve hlajenja. Daikin Europe N.V., skupaj s svojim hčerinskim podjetjem Zanotti S.p.A., je družbo Tewis Smart Systems S.L (Tewis) pridobil leta 2018.

Skozi leta je bil osrednji cilj podjetja Tewis razvoj ponudbe prilagojenih in na CO₂ zasnovanih hladilnih sistemov za svoje partnerje. S to pridobitvijo bo Tewisov proizvodni program izdelkov za hlajenje s CO₂ dopolnil in razširil trenutno ponudbo hladilnih sistemov proizvajalcev Daikin/Zanotti.

- VISUAL -

bg-image

Prva Daikinova namestitev s CO₂

Biocoop je vodilno podjetje na področju distribucije organske hrane z omrežjem iz več kot 500 trgovin z organsko hrano. Odkrijte, kako je Daikin opravil namestitev in zagon prve rešitve transkritičnega hlajenja s CO₂ na francoskem tržišču.

Odkrijte naše rešitve s CO₂

Kondenzacijske enote s CO₂

Standardne kondenzacijske enote s transkritičnim ciklom

Regali in paketi s CO₂

Enote z več kompresorji

Integrirane rešitve s CO₂

Več informacij

Poiščite več informacij

Oglejte si naš virtualni razstavni prostor

Potrebujete pomoč?

Poiščite več informacij

Potrebujete pomoč?

Poiščite več informacij

Potrebujete pomoč?

Rabim pomoč?